Reklamserien 1984 - 4:e omg

Ahlén & Berg – Adena  0-0

Matchen mellan Ahlén & Berg och Adena stryker vi ett stort streck över. De inblandade vet varför. Det fanns dock ett undantag i gentlemannen Micke Siberow som uppträdde exemplariskt med bra spel och inget gnäll. Tack ska du ha.


Bo Aggeborg – Landia  5-1
B.
Lars Halldén 2, Bo Eklund, Ulf Strandberg, Kurt Engqvist. L. Sture Eklund

Bo Aggeborg bjöd upp till spel i fotbollens ABC mot Landia. B A hade bra flyt i passningsspelet och stor rörlighet. Landia höll nere siffrorna till 1-5.


McCann/Erickson – Svea  3-6
M.
Thomas Hållén, Jonas Hultgren, Håkan Sjöström. S. Petter Wåhlén 2, Bertil Enholm 2, Thomas Svensson 2.

McCann/Erickson och Svea spelade fotboll så det sjöng om det. Det var ett böljande spel, många målchanser, fina kombinationer och ett härligt ”go” på planen. Svea vann till sist med 6-3 efter mål av tre tvåmålsskyttar i form av Petter Wåhlén, Bertil ”Beppe” Enholm och Thomas Svensson. Kanonskytten Svensson drog på ett härligt volleyskott direkt efter hörna rätt upp i nättaket. Noterbart är att Svea i den här matchen gjorde nästan lika många mål som hela förra säsongen. Sveas Claes-Göran Bengtsson är verkligen en panter i målet.


Falk & Pihl – Ehrenstråhle/LMB  1-2
F.
Anders Kjellberg. E. Ronny Ljungvall, Åke Eriksson

Falk & Pihl startade helt strålande mot Ehrenstråhle/LMB som bara hade sex man. F&P rullade bollen inom laget exemplariskt men gick bara till halvtidsvila med 1-0. Det var verkligen i underkant. I andra halvlek smög sig en falsk säkerhetskänsla in i spelet. De tappade allt lir och den hårt slitande Ronny Ljungvall kunde kvittera till 1-1. Då blev det panik i F&P:s spel och i slutminuten klippte Åke Eriksson in 2-1 till E&L efter en frispark, starkt kämpat! Det ska tilläggas att F&P är bättre än tabelläget visar. Kom igen, gubbar!


Grey – Markad  3-4
G.
Leif Fågelsted, Johan Törnkvist, Johan Gernant. M. Stefan Gård 2, Freddy Hägglund 2.

Markad slog Grey i en svängig match med 4-3. Markads Stefan Gård och Freddy Hägglund gjorde två mål vardera. Årets miss inträffade på Hjorthagen. Den annars så målfarlige Johan Gernant sköt (petade) bollen över ribban en halvmeter från mållinjen i ett helt öppet mål.


Andersson & Lembke – Text & Rubrik  0-2
T.
Per Larsson 2.

Text & Rubrik spelade stundtals helt strålande mot Andersson & Lembke och kunde rättvist vinna med 2-0. A & L hade dock flera kvalificerade målchanser. Per Larsson blev matchvinnare med två mål men hela gänget i T & R spelade övertygande. I förra veckan fick A & L beröm för sitt fina uppträdande på plan. I underläge och motvind var det inte samma glada miner.