Adena – Bo Aggeborg  2-3
Peter Fridén 2. B. Mats Ahlberg, Kurt Engkvist, Självmål

Adena chockstartade mot Bo Aggeborg och tog ledningen med 2-0, båda målen insparkade av skyttekungen Peter Fridén. I den andra halvleken reducerade B A till 1-2 och det såg länge ut som om Adena skulle kunna hålla undan. Men de sista fem minuterna slocknade Adena helt coch B A kunde efter en ursinnig forcering både kvittera och göra segermålet till 3-2. Därmed är de nya serieledare.

Ahlén & Berg – Falk & Pihl  1-0
Kurt Richardsson.

Ahlén & Berg gjorde ett snabbt mål mot Falk & Pihl genom måltjuven Kurt Richardsson. Sedan var spelet jämnt och 1-0 blev också slutresultatet i en välspelad match.

McCann/Erickson – Andersson & Lembke  0-1
Philip Jones.

McCann-Erickson kämpade emot bra mot Andersson & Lembke. Men en bit in på andra så kunde nickspecialisten Philip Jones gå upp och skalla in segermålet 1-0 för A & L.

Svea – Ehrenstråhle/LMB  0-1
E.
Yngve Eriksson

Markad – Skjöldebrand / Sjögren  2-9
M.
Freddy Hägglund 2. S. Hans Knutsson 4, Håkan Persson 3, Tony Ferraresi, Kim Ferraresi

Skjöldebrand & Sjögren bröt sjunde omgångens måltorka genom att klappa dit Markad med hela 9-2. Radarparet Hans Knutsson och Håkan Persson stod för sju mål tillsammans.

Grey - Landia  1-2
G.
Henrik Ihre. L. Christoffer Sahlman 2.

Grey tog ledningen med 1-0 mot Landia men blott 12-årige Christoffer Sahlman kvitterade till 1-1. Christoffer fick sedan en smäll och satte sig på bänken och grinade lite. Han bet ihop tänderna och gick ut och avgjorde matchen genom ett skott i nättaket. Christoffers pappa såg både stolt och avundsjuk ut.