Reklamserien 1984 - 12:e omg


Grey – Falk & Pihl  0-12
F.
Claes Carlsson 6, Ole Söderblom 2, Rolf Axelsson 2, Torbjörn Lindgren, Anders Kjellberg

Falk & Pihl hade målfyrverkeri mot Grey. 12-0 var t o m i underkant. Värst var Claes Carlsson som gjorde sex mål. Det håller inte att komma med fem man Grey!


McCann/Erickson – Text & Rubrik  1-10
M.
Thomas Hållén. T. Per Larsson 4, Stefan Karlsson 3, Göran L Lundberg, Sture Johansson, Lars Grimlund.

Suveräna Text & Rubrik visade upp rena klapp-klapp spelet á la Sovjet i hockey. Mc Cann/Erickson fick ge sig med 1-10. Fem-sex passningar inom straffområdet var vardagsmat. T & R är ett härligt gäng och det är riktigt trevligt att döma när ni spelar (nästan jämt).


Landia – Skjöldebrand & Sjögren  3-3
L.
Hans G Johansson 2, Självmål. S. Bengt Svederman, Leif Eriksson, Håkan Persson.

Landia och Skjöldebrand & Sjögren delade broderligt på poängen. Matchen slutade 3-3 och det var inget skönspel som presterades precis. Kämpahumöret var det inget fel på. Lycka till i slutspelet, gubbar.


Svea – Bo Aggeborg  0-9
B.
Göran Waernström 2, Thomas Ramn, Ulf Strandberg, Björn Strandberg, Kurt Engkvist, Lars Halldén, Mats Ahlberg, Självmål.

Bo Aggeborg lekte med Svea och siffror som 9-0 var helt i sin ordning. BA visade upp sju olika målskyttar vilket är imponerande slagkraftigt. Stundtals var det rena propagandaspelet som de bjöd på.


Adena – Markad  2-2
A.
Peter Fridén, Lasse Hylander. M. Hasse Möller, Freddy Hägglund.

Adena och Markad spelade oavgjort, 2-2. Spelmässigt var det ingen bra matchen men båda lagen kämpade frenetiskt. Adena kvitterade till 2-2 endast en minut för slutsignalen genom Lasse Hylander.


Ahlén & Berg – Andersson & Lembke  1-0
AB.
Peter Ahlén

Serieledarna Ahlén & Berg spelade sin nionde match i rad utan förlust men de fick kämpa ordentligt mot svårspelade Andersson & Lembke. Matchen slutade med seger för AB med 1-0.