Slutspel 1984 - Semifinaler 1

Bo Aggeborg – Text & Rubrik  4-0
Lars Halldén 2, Ulf Strandberg, Björn Strandberg

Bo Aggeborg hade en av sina bästa dagar när Text & Rubrik krossades med utklassningssiffrorna 4-0. Efter en jämn inledning så började matchen glida in i BA:s spelrytm och i den tionde minuten så tog de ledningen. Det var bröderna Strandberg show. Uffe gjorde ett fint förarbete och lirade in till Björn som behärskat lyfte in 1-0 i krysset. Minuterna senare slår Uffe ett inlägg som Lasse Halldén elegant språngnickar (nästan) in till 2-0. Det blev också halvtidsresultatet. Det var en bra halvlek och T&R var inte ofarliga där två kvalificerade målchanser skapades som blev resultatlösa. BA chockstartade sedan i den andra halvleken. Redan i den första minuten så slog Classe Rosén en inspark som Halldén nickskarvade vidare till Uffe Strandberg . Han lät bollen studsa två gånger innan han formligen vräkte in 3-0. Inte nog med det, i anfallet efter slår Uffe ett inlägg som Halldén dräper in på halvvolley. 4-0 och matchen var körd. Resten blev en ren transportsträcka för båda lagen. Ulf Strandberg, 1 mål och 3 assist, och Lasse ”Hallon” Halldén, 2 mål och 1 assist, var en superb duo men hela BA spelade mycket stabilt. Nu får T&R en nästan omöjlig uppgift att vända 0-4 till seger totalt. T&R har resurser för det och med lite tur så?

Ahlén & Berg – Adena  2-0 (WO)

Så kom den då!!! Seriens första WO, dessutom i en semifinal. Otroligt!! Alla utom tre gubbar försov sig och Ahlén & Berg startar semifinal 2 med ett 2-0 överläge mot sömntutorna Adena.