Slutspel 1984 - Semifinaler 2

Text & Rubrik – Bo Aggeborg  4-3 (totalt 4-7)
Hans Johansson, Stefan Karlsson, Sture Johansson, Lars Grimlund. B. Björn Strandberg, Peo Larsson, självmål.

Text & Rubrik fick revansch på Bo Aggeborg och vann med 4-3. Det hjälpte inte totalt för BA vann sammanlagt med 7-4. Efter tio minuters spel med högt tempo kunde T&R:s Hasse Johansson nicka in 1-0 efter en lyra från Stefan Karlsson. Ett visst hopp tändes men släcktes närmast direkt då BA kvitterade minuten senare. Det var en hörna som blev till ett självmål och 1-1 stod sig halvleken ut. T&R:s Lasse Grimlund och BA:s Kurt Engkvist hade varsin stolpträff. De första tio av andra bjöd båda lagen på en målkavalkad. Först gjorde T&R:s Stefan Karlsson 2-1 där Peo Larsson kvitterade omgående. T&R gjorde sedan ett ryck, 3-2 genom Sture Johansson och 4-2 genom Lasse Grimlund. Då blev det nerv i matchen då BA bara var två mål upp. Björn Strandberg satte sedan spiken i kistan när han reducerade till 3-4. BA är därmed klara för final. GRATTIS!!

Adena – Ahlén & Berg  1-4 (totalt 1-6)
Anders Östling. AB. Peter Ahlén, Mats Lundqvist, Allan Oskarsson, Stefan Berg.

Ahlén & Berg spelade sin 15:e raka match utan förlust i år. Adena slogs tillbaka med 4-1 trots att Adena började mycket bra, pådrivna av Håkan Eriksson som visade gammal god vårform. I den 10:e minuten sköt A&B sitt första skott på mål och det gav resultat, 1-0 genom Peter Ahlén. Den andra halvleken inleddes med att Anders Östling kvitterade till 1-1 på en frispark. Sedan tog A&B över händelserna och Mats Lundqvist ordnade 2-1 och sedan Allan Orskarsson 3-1. Målskytten Stefan Berg fastställde slutresultatet till 4-1 i en ganska medioker match. Nu väntar en stenhård final mot Bo Aggeborg. Ett stort GRATTIS till finalplatsen.