Skjöldebrand & Sjögren – Grey  0-2 (WO)

Landia – Bo Aggerborg  1-2
Rune Andersson. B. Ulf Strandberg 2.

Serieledarna Bo Aggerborg fick verkligen kämpa till sista svettdroppen för att klara av mycket starka Landia. Landia inledde starkt men det var BA som gjorde det första målet då Ulf Strandberg sköt nästan från eget straffområde och in i mål. Resten av halvleken skapade Landia flertalet målchanser men BA:s stabile målvakt Claes Rosén räddade sitt lag med bravur. I andra halvleks sjunde minut smekte Strandberg in 2-0 på frispark men minuten senare reducerade Rune Andersson till 1-2. Landia hade ett fortsatt bra tryck på BA men målchanser var jämnt fördelade då Landia anföll men nästa hela laget. BA höll till slut undan men ett oavgjort resultat hade inte varit orättvist.
MATCHENS LIRARE: ULF STRANDBERG, BO AGGERBORG

Andersson & Lembke – Blomquistbyråerna  6-0
Jonny Bogren 2, Peo Sollerud, Anders Blixt, Kalle Almgren, Bo Björkman

Andersson & Lembke och Blomquistbyråerna bjöd på en underhållande match inledningsvis. Efterhand tog A&L över händelserna och den för dagen framfusige Jonny Bogren stänkte in 1-0. Jag undrar om inte Jonny kört extra pass i sommar. I andra slocknade Bb något och A&L kunde öka på ledningen till hela 6-0, där många av målen var riktiga delikatesser. Bb skapade även de fina målchanser men bolluslingen ville inte in.
MATCHENS LIRARE: JONNY BOGREN, ANDERSSON & LEMBKE

Text & Rubrik – Svea  5-2
Per Larsson 2, Hans Johansson, Göran Lundberg, Stefan Karlsson. S. Bertil Enholm, Thomas Svensson.

Svea chockstartade mot Text & Rubrik då Bertil Enholm och Thomas Svensson såg till att ställningen blev 2-0. Topplaget T & R hämtade sig efter detta och innan halvleken var slut ledde de med 3-2 men inte förrän de gjorde 5-2 var matchen klar. Svea var en obehaglig överraskning för T & R. Noterbart var att Petter Wåhlén för första gången i år gick mållös av planen.
MATCHENS LIRARE: SET APOJ, TEXT & RUBRIK

HLR – BOW Reklam  3-6
H.
Herman Gewärt, Ole Söderblom, Claes Carlsson. B. Jan Seipel 3, Stefan Söderström 2, Leif Andersson.

Seriens i särklass mest offensiva lag, BOW Reklam, kunde efter en härlig batalj besegra HLR med 6-3. Efter en jämn inledning så tog BOW över händelserna där Stefan Söderström och gamle storspelaren Jan Seipel såg till att halvtidssiffrorna skrevs till 2-0. Som vanligt slappnade BOW av något och HLR reducerade till 1-2. Då blev det liv i matchen, HLR sköt i stolpen och i anfallet efter gjorde BOW 3-1 innan HLR reducerade igen till 2-3. Matchen punkterades sedan av BOW då de gjorde två snabba mål av de för dagen mycket duktiga spelarna Stefan Söderström och Leif Andersson. Det hela avslutades med att Janne Seipel gjorde sitt tredje mål och slutresultatet skrevs till 6-3
MATCHENS LIRARE: JAN SEIPEL, BOW REKLAM

Ehrenstråhle/LMB – Ahlén & Berg  1-2
Göran Norring. A. Mats Lundström 2.

Ahlén & Berg kämpade ner Ehrenstråhle/LMB och vann med 3-2 med bara sex man. A&B spelade taktiskt med pådrivaren Allan Oskarsson i spetsen. I mitten av halvleken kunde Mats Lundström stänka in 1-0 efter ett riktigt snyggt anfall där Hans Olsson spelade huvudrollen. I slutet av första och i början av andra halvlek tog E/L över händelserna men Stefan Löwstedt gjorde den ena räddningen efter den andra i A&B:s mål. Efter ett tag fick han kapitulera då Göran Norring kvitterade. Mats Lundstöm kunde därefter erövra bollen och göra 2-1 till A&B och det blev närmast som en chock för E/L som inte förmådda kvittera en gång till.
MATCHENS LIRARE: STEFAN LÖWSTEDT, AHLÉN & BERG

Thomas Grönlund, Freddy Hägglund, Ronny Jansson. A. Håkan Eriksson, Johan Skogh

Sekundlaget Reklamgruppen avgjorde för andra matchen i rad på slutet och besegrade Adena med 3-2. Reklamgruppen inledde matchen i stor stil och hade tre träffar i virket innan Adena något snöpligt gjorde 1-0 på sitt första skott på mål. Det var Håkan Eriksson som smekte in bollen på en frispark. I andra halvlek böljade spelet fram och tillbaka. När Johan Skogh tryckte in 2-0 för Adena med tio minuter kvar såg det mörkt ut för Reklamgruppen men Thomas Grönlund kunde reducera och av bara farten forcerade Freddy Hägglund in 2-2. Den definitiva nådastöten svarade planen gigant, Ronny Jansson, för endast 25 sekunder från slutet.
MATCHENS LIRARE: RONNY JANSSON, REKLAMGRUPPEN

Promark – Gilllberg & Co  9-2
P.
Ronald Åman 4, Bo Andersson 3, Anders Dahlgren 2. G. Lennart Gillberg, Magnus Jönsson

Promark visade upp rena rama mästartakterna och formligen krossade Gillberg & Co med 9-2. Speciellt under första halvlek bjöd Promark på storstilad fotboll , där hela laget var med och kände på bollen. Matchen var körd redan efter tio minuter. I andra halvlek fick Gillberg känna lite på bollen men Promark fortsatte att bjuda på många läckra mål. Speciellt mr Åman var framgångsrik med fyra mål och många fina passningar. Dagens grej svarade Bosse Andersson för när han tog ner bollen på nacken och fortsatte med andra tekniska saker i den högre skolan. Matchen var trevlig även om till slut blev hela 9-2.
MATCHENS LIRARE: RONALD ÅMAN, PROMARK