Blomquistbyråerna – Skjöldebrand & Sjögren  3-8
Leif Tjellander, Bo Ödlund, Johnny Nilsson. S. Leif Eriksson 2, Peppe Ferraresi 2, Håkan Persson 2, Tommy Lundberg, Hans Knutsson.

Skjöldebrand & Sjögren kunde efter mycket fint spel vinna med de roliga siffrorna 8-3 mot Blomquistbyråerna. S&S inledde matchen starkt och gick raskt upp till 2-0 och speciellt Håkan ”Skåning” Persson var pigg värre. Bb spelade upp sig och i halvtid stod det 3-1 till S&S. I början av andra gjorde Bo Ödlund dagens grej. Bosse hade en egen show i S&S straffområde och efter några otroliga dragningar tryckte han in 2-3 målet. När tio minuter återstod blev dessvärre Bosse skadad när han trampade snett och S&S kunde gå ifrån. S&S förfogade över tre tvålmålsskyttar i form av Leif Eriksson, Peppe Ferraresi och Håkan Persson.
MATCHENS LIRARE: BO ÖDLUND, BLOMQUISTBYRÅERNA

Freddy Hägglund 2, Hasse Möller. T. Mats Motander, Stefan Karlsson, Per Larsson

Text & Rubrik och Reklamgruppen delade på poängen i en svängig match. Reklamgruppen inledde piggt och Freddy Hägglund nickade in 1-0. Efter tio minuter vaknade T & R till liv och 0-1 blev 2-1 bl a genom en snygg nick av Stefan Karlsson. När sedan starke Per Larsson kontrade in 3-1 i andra halvlek efter en bra period från Reklamgruppen såg det ut som om T&R skulle hålla undan. Målspottaren Hägglund reducerade och två minuter före slutet sköt Hasse Möller in kvitteringsbollen. Därmed erövrade Reklamgruppen en mycket värdefull poäng i den stenhårda slutspelsjakten.
MATCHENS LIRARE: CONNY GEORGSSON, TEXT & RUBRIK

Bo Aggerborg – Ehrenstråhle/LMB  0-2 (WO)

BOW Reklam – Ahlén & Berg  0-1
Kurt Richardsson.

Ahlén & Berg gick upp som nya serieledare efter segern mot starka BOW Reklam. Det var BOW som började bäst och med lite flyt hade det kunnat bli både 1-0 och 2-0. Efter hand kom A&B in i matchen och BOW:s målvakt Michel Rydberg fick göra några vassa räddningar. I början av andra kom matchens enda mål då Kurt Richardsson i A&B höll sig framme. I slutet tryckte BOW på ordentligt där Leif Andersson var svårstoppad. Men närmare än ett rykande stolpskott av Björn Deiber kom man inte trots att man tog ut målvakten på slutet. Nämnas ska att Johan Wicksell var ytterst nära nätkänning flera gånger. Det bevisar A&B:s styrka när de vinner sådana här matcher även om ingen hade protesterat om det blivit oavgjort. Nu ska det mycket till om A&B ska rubbas från att ta sin andra raka serieseger.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, BOW REKLAM

HLR – Landia  4-2
H.
Ole Söderblom 2, Robert Berglund, Claes Carlsson. L. Leif Sandgren, Ove Junsjö.

HLR kunde vinna sin tredje raka seger efter en enormt sisuladdad match mot Landia. Landia inledde bästa och efter tio minuter kunde Leif Sandgren ge sitt lag ett rättvist ledningsmål. I slutet på första och i början på andra kom HLR mer och mer in i matchen. Efter fem minuter av andra gjorde Ole Söderblom årets mål på Hjorthagens IP. Efter en hörna gick bollen ut till Ole som på volley från 25 meter drog till för kung och fosterland, pang! En enorm projektil gick i ribban och ner och sedan upp i nättaket. Vilken känsla! Hädanefter får man väl kalla Ole för ”Neskens”. Landia tog sedan ledningen igen och efter ett mycket fint förarbete av Ove Sandgren kunde centertanken Ove Junsjö styra in 2-1 målet. Vem dyker då upp? Jo, just det, Ole Söderblom. Efter ett härligt inlägg går Ole upp, hänger kvar i luften och skallar stenhårt in 2-2 i nättaket. Vilken lirare! Ole är alltså en blandning av Garincha, Neskens och Passarella. Just när matchen står och väger med fem minuter kvar, slår den gamle allsvenske Roger Lindevall ett perfekt inlägg som Robert Berglund nickar in till 3-2 för HLR. Vilka delikatessmål av HLR och vad ska Landia göra? Landia satsade sedan allt för en kvittering i slutminuterna och då kontrade Classe Carlsson in slutresultatet 4-2. Det här var HLR:s dag.
MATCHENS LIRARE: OLE SÖDERBLOM, HLR

Svea – Promark  2-4
Carlos Diaz, Petter Wåhlén. P. Ronald Åman 3, Christer Sandberg.

Promark kunde besegra Svea med klara 4-2 och därmed är de i praktiken klara för slutspel. Matchen inleddes med att Christer Sandberg forcerade in 1-0 utan assistans. Innan halvtidsvilan hade Rolle Åman ökat på till 3-0 efter två baljor. Svea ryckte upp sig ordentligt och reducerade två gånger efter mål av Carlos Diaz och Petter Wåhlén, Åman drog sedan ner rullgardinen med sitt 4-2 mål.
MATCHENS LIRARE: RONALD ÅMAN, PROMARK

Adena – Andersson & Lembke  9-2
Peter Fridén 4, Håkan Eriksson 2, Robert Berglund, Johan Skogh, Mikael Siberow. AL. Anders Blixt, Bo Björkman.

Adena kunde med lätthet besegrade Andersson & Lembkes halvbemannade lag med hela 9-2. Första halvlek spelade A&L endast med fem man och siffrorna skrevs till 6-0 efter bl a fyra mål av fjolårets skyttekung Peter Fridén. Nu gick Fridén upp i skyttetopp även i år. I andra halvlek fick A&L ytterligare en spelare och förlorade den halvleken bara med 2-3. Anders Blixt och Bosse Björkman tröstmålade. Adenas Håkan Eriksson var mycket bra. Han kämpade, slet och slog kyliga passningar med rätt adress. Dessutom uppträdde han som en gentleman och fick dessutom hänga två baljor.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN ERIKSSON, ADENA

Grey – Gillberg & Co  1-6
G.
Mikael Andström. GC. Tage Gustavsson 2, Claes Blomquist 2, Göran Garberg, Magnus Jönsson.

Gillberg & Co:s krigare, som lovat att vinna nästa års Reklamserie, slog tillbaka Grey med 6-1. Greys Micke Andström gjorde sitt livs bästa inledande tio minuter med ett mål som följd. När orädde och starke Micke får upp ångan är han svårstoppad. Tage Gustavsson och Claes Blomquist blev sedan tvåmålsskyttar för Gillberg där Tages ena mål var en riktig rökare. Dagens delikatessmål svarade humoristen Göran Garberg för vilket polaren Gunnar Eriksson säkerligen inte uppskattade. Men du Göran, om du inte slutar röka får vi börja med syrgas bredvid planen hädanefter. Även Lennart Gillberg kan få låna lite i sådana fall.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL ANDSTRÖM, GREY