HLR – Ahlén & Berg  1-1
H.
Roger Lindevall. A. Tommy Nyman

Så kom då HLR:s första poäng och den kändes säkert extra skönt eftersom det var dubbla mästarna och serieledarna Ahlén & Berg som stod för motståndet. Redan i inledningen såg man att något var på gång då HLR kämpade som djur och det blev mållöst i första. I den andra halvleken formligen stänkte Roger Lindevall in 1-0 innan Peter ”Italienaren” Ahlén filmade till sig en tveksam frispark. På den efterföljande frisparken kvitterade naturligtvis A&B då Tommy Nyman nickade in den via stolpen. I slutet av matchen tryckte A&B på för seger men Torbjörn Lindgren m fl slog ifrån sig effektivt. HLR:s målvakt Bo Martinsson gjorde några akrobatiska räddningar och det räckte för att matchen skulle sluta 1-1.
MATCHENS LIRARE: TORBJÖRN LINDGREN, HLR

R.
Kenth Bergman 5, Kent Söderlind. C. Håkan Olofsson

Kenth Bergman hade stor show när hans Reklamgruppen slog tillbaka CFC med 6-1. Annars var det CFC som började bäst och skrapade ihop inte mindre än tre stolpträffar där Jan Jansson verkligen hade änglavakt. CFC:s lirare börjar hitta varandra allt mer och man kan skönja en linje i deras spel, det är bara målen som saknas. Efter c:a åtta minuter skrek det i asfalten vid parkeringen och ett signalhorn tjöt och in klev HAN, Kenth ”Släggan” Bergman, och första gången han rörde bollen blev det mål. Sedan var det Bergman show för hela slanten och när matchen var över hade han hängt in fem kassar.
MATCHENS LIRARE: KENTH BERGMAN, REKLAMGRUPPEN

Andersson & Lembke – Promark  1-1
Thomas Nilsson. P. Bo Andersson

Promark och Andersson & Lembke delade broderligt på poängen i en match som började i ett ursinnigt tempo. Thomas Nilsson gav A&L ledningen och i början av andra skapade de många fina måltillfällen utan att få in bollen. Istället stack Promark upp i en kontringsattack och måltjuven Bo Andersson kunde via stolpen och målvakten kvittera till 1-1. Båda lagen slog sedan vakt om poängen i en match som A&L ”vann på poäng”.
MATCHENS LIRARE: PHILIP JONES, ANDERSSON & LEMBKE

Adena – Gillberg & Co  0-1
G.
Claes Blomquist.

Gillberg & Co tillfogade starka Adena sitt tredje raka nederlag! Trots att matchen länge var mållös gladde spelet emellanåt och framför allt Staffan Gillberg fick göra skäl för lönen i målet. G&C:s Henrik Schröder gjorde något av sitt livs match, han vann alla närkamper och kämpade som en bålgeting. När alla började rikta in sig på 0-0 så slog Blomman till när han satte in bollen i sitt specialhörn och därmed avgjorde han för andra matchen i rad.
MATCHENS LIRARE: HENRIK SCHRÖDER, GILLBERG & CO

Svea – McCann/Erickson 2-4
Bertil Enholm, Tord Sikström. M. Lennart Högman 2, Paul Bordier 2.

McCann/Erickson tog sin andra tvåpoängare när man efter en stark spurt besegrade Svea med 4-2. Spelet var helt jämnt och veteranen Lennart Högman gjorde 1-0 som blev 1-1 via ett ribba-in skott av Bertil Enholm. När Sveas playmaker Tord Sikström gjorde 2-1 i andra halvlek såg Svea ut som segrare. Då skedde en scenförändring då ME gjorde mål på allt, först via ett självmål (Paul Bordier bokfördes för målet) innan Högman och ”Palle” nätade var sin gång igen.
MATCHENS LIRARE: LENNART HÖGMAN, MCCANN/ERICKSON

Bo Aggerborg – BOW Reklam  1-2
BA.
Thomas Ramn. BR. Peter Kisfaludy, Peter Hjern

BOW Reklam vann en jämn tillställning över självaste Bo Aggerborg med knappa 2-1. Första halvan gick klart till BOW som via en straff gjorde 1-0 efter att Stefan Söderström bryskt sågats i straffområdet. Målskytt Peter Kisfaludy. I andra halvlek började BOW mycket bra och innan det logiska 2-0 målet kom genom Peter Hjern hade de haft en stolpträff och en ”Prati-kopia”. De sista tio minuterna tröttnade BOW betänkligt samtidigt som BA fick igång något som liknade deras vanliga spel. De hade en stolpträff och en ribbträff (en BOW-spelare som rensade Stefan Söderström i ryggen och sedan gick bollen i ribban) innan den nye målskytten Thomas Ramn pricksköt i krysset på en frispark. Peter Söderström gjorde två heta dubbelräddningar i momentet innan då hungriga BA-spelare försökte forcera in bollen. I slutet satsade BA allt och två spelare kom helt fria men Peter räddade med bravur.
MATCHENS LIRARE: PETER SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM

Text & Rubrik – Skjöldebrand & Sjögren  5-4
Stefan Karlsson 2, Kjell Woxlin, Per Larsson, Set Apoj. S. Jan Ek 2, Nils Holm 2.

Text & Rubrik vann en rysare över Skjöldebrand & Sjögren och tog därmed årets första tvåpoängre. Annars var det S&S som inledde starkast där Hans Knutsson, den danske dynamiten Nils Holm och framför allt Håkan Persson eldade på som aldrig förr. Därför kom det som en chock när Stefan Karlsson gjorde 1-0 för T&R och så fortsatte det hela matchen. S&S hade spelet men T&R kontrade oerhört effektivt och varje gång de tog ledningen så kvitterade S&S. När 5-4 kom orkade inte S&S att kvittera trots fina chanser. Stefan Karlsson blev tvåmålsskytt precis som Jan Ek och Nils Holm i S&S.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN PERSSON, SKJÖLDEBRAND & SJÖGREN

Landia – LMB  2-4
La.
Leif Sandgren 2. LM. Yngve Eriksson 3, Olle Gonelius

Landia och LMB dök upp med bara fem man var och då fick de springa som aldrig förr i en match som var i ett behagligt tempo (för domaren). Yngve Eriksson gjorde ett äkta hattrick så att ställningen blev 3-0. I det läget såg LMB ut som klara segrare men Landia kom starkt i andra innan Olle Gonelius gjorde 4-1 för LMB och då var matchen körd. Leif Sandgrens två mål räckte inte.
MATCHENS LIRARE: YNGVE ERIKSSON, LMB