Andersson & Lembke - McCann/Erickson  9-1
Philip Jones 3, Johan Halvarsson 3, Jonny Bogren 2, Anders Blixt. M. Paul Bordier

Andersson & Lembke hade för dagen lekstuga mot ett brandskattat McCann/Erickson. Matchen slutade 9-1 efter bl a tre mål av Philip Jones och Johan Halvarsson.
MATCHENS LIRARE: ANDERS BLIXT, ANDERSSON & LEMBKE

Landia – Bo Aggerborg  2-2
Leif Sandgren, Ove Junsjö. B. Ulf Strandberg, Lars Halldén.

Landia svarade för årets bragd när man med endast fem man knep en pinne mot självaste Bo Aggerborg. Låt vara att Leif Sandgren gjorde 1-0 för Landia då BA inte heller var fullt lag men sedan började pressen och redan i halvtid var Landia nöjda med 1-1. När så ensamme forwarden Ove Junsjö dunkade in 2-1 i andra halvlek var det otroligt. Lasse Halldén nickade in 2-2 och sedan var minuterna som timmar för vilt kämpande Landiaspelare. Till sist var bragden ett faktum och dessa krigare ska hyllas: Jan Hillman, Leif Sandgren, Bo Brewitz, Pelle Söderman och Ove Junsjö. Nämnas ska att några gånger var det närmast Guds hjälp att inte bollen gick i mål.
MATCHENS LIRARE: PELLE SÖDERMAN, LANDIA

Skjöldebrand & Sjögren – CFC  4-1
Jan Ek 2, Leif Eriksson, Hans Knutsson. C. Gunnar Eriksson

Skjöldebrand & Sjögren hade stora problem med ett för dagen mycket starkt CFC. Leif Eriksson slog in 1-0 omgående och man trodde nog att den vanliga visan var igång, men icke sa Nicke. Gunnar Eriksson kunde kvittera på straff men till slut kunde ett vilt kämpande S&S gå ifrån till 4-1. Detta genom två mål av Jan Ek och ett av Hans Knutsson som forecheckade energiskt innan han fick lön för mödan.
MATCHENS LIRARE: HANS KNUTSSON, SKJÖLDEBRAND & SJÖGREN

Text & Rubrik – Svea  6-3
Jörgen Sandqvist 3, Set Apoj, Stefan Karlsson, Lars Grimlund. S. Christer Lepistu, Bertil Enholm, Thomas Svensson.

Text & Rubrik vann en mycket trevlig match mot Svea med 6-3. T & R var det klart bättre laget men Svea hade giftiga kontringar och giftig det var Calros Diaz, vilken lirare. Ett tag ledde T&R med 6-1 efter bl a tre mål av Jörgen Sandqvist innan Svea hyfsade till siffrorna på slutet.
MATCHENS LIRARE: CARLOS DIAZ, SVEA

HLR – BOW Reklam  3-12
H.
Micke Amnehed 2, Ole Söderblom. B. Peter Kisfaludy 9, Michel Rydberg 2, Stefan Söderström.

Det var Peter Kisfaludy show när hans BOW Reklam lekte ut HLR med 12-3 efter att ”mr 100%” gjort hela nio mål! Laget BOW visade fina takter och trots 3-12 i baken kan man inte säga att HLR var allt för dåliga, hur konstigt det än låter. De försökte hela tiden spela boll, ledde med 1-0 och Ole Söderblom var som vanligt på bettet. Men BOW satte allt och imponerade verkligen i stor stil.
MATCHENS LIRARE: PETER KISFALUDY, BOW REKLAM

LMB – Ahlén & Berg  1-2
Sonny Gustavsson. A. Mats Lundström, Tommy Nyman

Efter ett mål inslaget i slutminuten av Tommy Nyman kunde Ahlén & Berg vinna med uddamålet mot ett vilt kämpande LMB. Det var en mycket bra match i högt där Mats Lundström gav sitt lag ledningen, en ledning som Sonny Gustavsson kvitterade och det resultatet såg ut att stå sig matchen ut. Men A&B och Tommy Nyman ville annorlunda.
MATCHENS LIRARE: TOMMY NYMAN, AHLÈN & BERG

Kenth Bergman 2. A. Per Lundin 2, Robert Carlströmmer, Peter Fridén.

Adena drog det längsta strået mot Reklamgruppen när de segrade med 4-2 i en match som hade ett enormt tempo. Robert Carlströmmer gav Adena ledningen, sedan följdes lagen åt till 2-2 innan Adenas ryck avgjorde denna toppmatch.
MATCHENS LIRARE: JAN JANSSON, REKLAMGRUPPEN

Promark – Gillberg & Co  1-4
P.
Leif Andersson. G. Claes Blomquist 4.

Gillberg & Co fortsätter sitt segertåg och har nu inte förlorat sedan 4-8 bedrövelsen mot Reklamgruppen den 5 maj. Denna gång spelade G&C återigen toppfotboll i den första halvleken och vann den med 4-0, samtliga mål insparkade av Claes ”Blomman” Blomquist. I den andra spelade Promark upp sig och reducerade en gång. Noterbart är att G&C bara släppt in fyra mål på de senaste fyra matcherna. Starkt!
MATCHENS LIRARE: BJÖRN WESTERBERG, PROMARK