Skjöldebrand & Sjögren – McCann/Erickson  5-0 (WO)

Kenth Bergman 4, Henrik Crone. T. Stefan Karlsson, Per Larsson

Reklamgruppen vann en oerhört viktig match mot höstens lag Text & Rubrik med 5-2. Den första halvleken var mycket bra med snabbt spel som böljade fram och tillbaka. Stefan Karlsson gjorde 1-0 något som Henrik Crone kvitterade men det kunde lika gärna stått 4-4 i halvlek. I den andra gjorde T&R 2-1 och såg i det läget ut som det starkaste laget. RG visade sedan upp ett otroligt ”go” i precis rätt ögonblick och efter en enorm viljeinsats från hela laget började matchen att vända. Kenth Bergman gjorde lite turligt 2-2 och sedan flöt allt på. Bergman spädde på med ytterligare tre mål så att det sjöng i nätmaskorna. Går RG till slutspel kan allt hända.
MATCHENS LIRARE: STEN TÄRNSTRÖM, REKLAMGRUPPEN

Bo Aggerborg – LMB  0-2
Göran Norring, Rolf Zetterlund.

LMB vann den viktiga streck- och fyrapoängsmatchen mot Bo Aggerborg med klara 2-0. BA hade bara sex man och LMB ägde matchen totalt även om första halvlek blev mållös. LMB kunde trycka in två baljor i andra men hade inte Staffan Sälg i BA:s mål gjord den ena idioträddningen efter den andra hade siffrorna blivit betydligt större.
MATCHENS LIRARE: STAFFAN SÄLG, BO AGGERBORG

BOW Reklam – Ahlén & Berg  2-1
Peter Kisfaludy 2. A. Peter Ahlén.

BOW Reklam vann seriefinalen mot Ahlén & Berg med knappa 2-1 efter en hård drabbning. A&B var något vassare i första halvlek men när Peter Kisfaludy efter hörna gjorde 1-0 så tog BOW över matchen. Ola Danhards specialhörnor sänker den ena motståndaren efter den andra. När sedan skyttekungen Kisfaludy tryckte in 2-0 efter en tilltrasslad situation var A&B ett slaget lag. Två minuter före full tid reducerade Peter Ahlén till 1-2 men tiden var för knapp för att hinna kvittera.
MATCHENS LIRARE: PETER AHLÉN, AHLÉN & BERG

HLR – Landia  0-8
Leif Sandgren 3, Sture Eklund 2, Pelle Söderman, Christer Sandberg, Ove Junsjö

Landia, gubblaget, charmlaget, kalla dom vad ni vill, nu har de slagit till igen! Landia gör rent hus i serien och har inte förlorat sedan 29 maj, vilket gör att de ligger trea när två omgångar återstår. När hände det senast? Det innebär också att slutspelsplatsen är klar då HLR blev en munsbit och besegrades med 8-0. I början av matchen var båda lagen en man kort och HLR hade ett litet grepp om händelserna. Landia backade taktiskt hem och kontrade effektivt så att ställningen blev 3-0. I den andra turades gubbarna om att näta. HLR:s Göran Larsson var hela tiden framme och oroade Janne Hillman i Landias mål men matchens lirare Göran fick aldrig bollen över mållinjen. Kom igen, ”Gerulaitis”.
MATCHENS LIRARE: GÖRAN LARSSON, HLR

Svea – Promark  3-5
Christer Lepistu 2, Bertil Enholm. P. Roger Jonsson 2, Leif Andersson 2, Jan Dahlgren.

Promark tog två mycket värdefulla poäng mot Svea via en 5-2 viktoria. Promark tryckte gasen i botten direkt men Svea som gjorde sin bästa match för i år höll matchen vid liv långt in i den andra halvleken. När Christer Lepistu mycket elegant gjorde sitt andra mål för dagen till 3-3 låg en sensation i luften. Promark satte sedan två mål bakom Claes-Göran Bengtsson i Sveas mål och avgjorde matchen. Classe var helt otroligt bra mellan stolparna.
MATCHENS LIRARE: CLAES-GÖRAN BENGTSSON, SVEA

Adena – Andersson & Lembke  5-3
Robert Carlströmmer 2, Micke Siberow, Leif Westfahl, Peter Fridén. AL. Philip Jones 2, Rickard Brunström.

Adena är i praktiken klar för slutspel i och med segern av Andersson & Lembke med 5-3. Matchen avgjordes definitivt under de inledande fem minuterna av andra halvlek. A&L ledde med 1-0 innan detta hände; Peter Fridén kastade ett inkast i ribban och returen slår ”gubben i lådan” Leif Westfahl in, därefter avlossar Micke Siberow den beryktade kanonen till 2-1 innan Robert Carlströmmer påpassligt gör 3-1. Resten av matchen böljade spelet fram och tillbaka där båda lagen gör två mål vardera.
MATCHENS LIRARE: MICKE SIBEROW, ADENA

CFC – Gillberg & Co  0-5 (WO)