Landia – Veckans Affärer  1-2
Christopher Sahlman. V. Per Burevall, Lars Nyqvist.

Veckans Affärer tog sin första tvåpoängare via en kämpaseger över Landia med knappa men rättvisa 2-1. Christopher Sahlman gav Landia ledningen men sedan tog VA över och måltjuven Per Burevall kvitterade och sedan gjorde Lars Nyqvist segermålet.
MATCHENS LIRARE: P-A GERDIN, VECKANS AFFÄRER

Svea – Ahlén  1-1
Thomas Svensson. A. Peter Ahlén

Svea och Ahlén bjöd upp till fotbollsunderhållning och det var serieledarna Svea som började klart bäst och de 1-0 som Thomas Svensson gjorde borde varit det dubbla. Ahlén kom efterhand in i matchen och målchanserna avlöste varandra. Claes-Göran Bengtsson gjorde några svettiga räddningar men fem minuter före slutet fick han kröka rygg när Peter Ahlén kvitterade. 1-1 blev slutresultatet som faktiskt lika gärna kunde varit 4-4.
MATCHENS LIRARE: CLAES-GÖRAN BENGTSSON, SVEA

Text & Rubrik – Gillberg & Co  6-1
Set Apoj 2, Donald Erlandsson 2, Per Larsson, Stefan Karlsson. G. Henrik Ekelund.

Text & Rubrik tog årets första seger när de spöade Gillberg & Co med 6-1. Stundtals spelade T&R hyfsat och vi fick som vanligt bevittna många fina mål. Har marschen uppåt börjat nu, eller?
MATCHENS LIRARE: DONALD ERLANDSSON, TEXT & RUBRIK

Projekthuset – BOW Reklam  4-1
P.
Rolf Widström 3, Anders Knutsson. B. Peter Kisfaludy

Projekthuset svarade för sin bästa match hittills när BOW Reklam besegrades med 4-1. Matchinledningen bedrevs i ett mördartempo. PH visade upp en härlig stabilitet med Micke Lindberg där bak, den iskalle måltjuven Rolf Widström (tre mål) och Anders Knutsson som dirigent med sina fina passningar (ett ämne för seriens gentleman). Peter Hjern var pigg värre i ett offensivt BOW (kul grabbar). Förutom sina fyra mål hade PH två ribbträffar, så vart skåpet skulle stå var det ingen snack om.
MATCHENS LIRARE: ROLF WIDSTRÖM, PROJEKTHUSET

HLR – Åka Skidor  4-6
H.
Johan Reuterling 3, Kalle Sterner. Å. Stefan Ytterborn 3, Ulf Strandberg, Jan Ek, Hans Knutsson.

Åka Skidor och HLR spelade en äkta korpmatch som den ska spelas. Trevlig atmosfär på plane, schysst spel, många fina mål, offensivlusta och en charmig humor. Jo visst ja, matchen slutade 6-4 till Åka Skidor. Båda lagen hade varsin tremålsskytt i Stefan Ytterborn och Johan Reuterling. Tack, gubbar.
MATCHENS LIRARE: LEIF ERIKSSON, ÅKA SKIDOR

LMB – Andersson & Lembke  2-4
Anders Karlsson, Sonny Gustavsson. A. Sven Carlsson, Philip Jones, Jan Malmsten, Thomas Nilsson.

Andersson & Lembke hade en sådan där dag då allt var upplagt för seger. De kämpade som djur, lirade stundtals bra fotboll och hade en gnutta flax (läs; kanonräddningar av Lennart Rundquist). Efter tio minuter ledde A&L med 2-0 trots att LMB börjat storartat. Svenne och Kalle spelade sig igenom via ett vackert väggspel till 1-0 (ursnyggt) och Svenne serverade Philip till 2-0 (distinkt). Sedan gjorde lagen två mål vardera i en bra och trevlig match, trots fyra utvisningar.
MATCHENS LIRARE: LENNART RUNDQUIST, ANDERSSON & LEMBKE

Ogilyv & Mather – Adena  3-4
O.
Lars Axelsson, Erik Karlsson, Håkan Olofsson. A. Peter Fridén 2, Christian Levander, Mikael Svärd.

Adena svarade för årets bragd hittills när man med endast fem man vände 0-3 till seger över Ogilvy & Mather. Vilken kämpainsats! Men vad tog det åt O&M, de var ju tvåa på varenda boll på slutet (byt tröjor). Christian Levander, Dan Jonsson, Peter Fridén, Mikael Svärd och Inzaina ”Kanonkeepern” Libbe ska ha en eloge.
MATCHENS LIRARE: FEM RÖD/VITA KÄMPANDE DYNAMITTIGRAR

Brindfors – Promark  2-3
Robert Löwenkrantz, Thomas Molin. P. Roger Jansson 2, Björn Westerberg

Promark kunde efter att ha tagit ut sitt yttersta, besegra sega Brindfors med 3-2. Trots att Promark hade ett grepp om matchen vägrade Brindfors att ge sig (starkt) och de hade dessutom två ribbträffar. Men Brindfors hade ett mycket starkt kort i målvakten Anders Wiklund. ”- Han måste vara handbollsmålvakt”, muttrade Promarks spelare gång på gång. Bra fart, gubbar.
MATCHENS LIRARE: ANDERS WIKLUND, BRINDFORS

Face/Rönnberg – Reklamgruppen  0-1
Freddy Hägglund.

Efter en enorm kämpainsats, taktiskt spel (för första gången) och en änglavakt som sällan skådats lyckades Reklamgruppen vinna med matchens enda mål. Freddy Hägglund slog in den magiska bollen efter att ha rundat målvakten. Face/Rönnberg hade ett bastant grepp om matchen i alla fyrtio minuter men de var ineffektiva som gud vet vad. Skottstatistiken var säkert 25-3 men RG:s tre var verkligen giftiga. Man kommer långt med att spela med hjärtat för laget, härligt Reklamgruppen. F/R kommer troligen vara med och slåss om de ädlaste medaljerna i höst. Kom igen, grabbar.
MATCHENS LIRARE: PELLE ERICSSON, REKLAMGRUPPEN