Ahlén – Landia  3-2
Mats Lundström 2, Kurt Richardsson. L. Rune Andersson, Leif Sandgren.

Ahlén vann ytterligare en knapp men rättvis seger och denna gång slogs Landia tillbaka med 3-2. Trots att Ahlén hade hand om händelserna var matchen aldrig avgjord förrän slutsignalen gick.
MATCHENS LIRARE: HANS OLSSON, AHLÉN

Veckans Affärer – Text & Rubrik  0-1
Hans Johansson.

Bara ett mål? Jo, det stämmer när Text & Rubrik vann med matchens enda mål, inslaget efter en frisparksvariant från Stefan Karlsson (nu bara 10 kg från matchvikt) till Hans Johansson som styrde bollen i nät. Matchen var tämligen jämn och det var längesedan man såg Ulf Strid så brytsäker och Sture Johansson hade säkert käkat taggtråd på morgonen.
MATCHENS LIRARE: ULF STRID, TEXT & RUBRIK

Adena – Svea  1-2
Mikael Svärd. S. Bertil Enholm 2.

Svea slog till igen och nu är det dags att ta ”de gröna” på allvar. Den här gången var det fjolårsfinalisterna Adena som besegrades. Svea hade första halvlek och vann den med 1-0, sedan kom Adena in i matchen och kvitterade rättvist. Då klev ”målarn” Enholm in i handlingen och petade in sitt andra mål vilket kom mycket psykologiskt och som också blev slutresultatet. Vänta bara tills Petter Wåhlén sätter sina två-tre givna, då blir Svea ännu bättre.
MATCHENS LIRARE: BERTIL ENHOLM, SVEA

HLR – Gillberg & Co  5-1
H.
Ole Söderblom 2, Johan Reuterling 2, Claes Carlsson. G. Magnus Jönsson.

HLR slog till och tog sin första tvåpoängare när de valsade runt med Gillberg & Co. Ole Söderblom gjorde två mål och var planens kung så länge han orkade (c:a 8 minuter). HLR spelade stundtals bra fotboll och gick snabbt fram till 3-0 men det var inte förrän i slutminuterna som matchen definitivt avgjorde då 3-1 blev 5-1. Magnus Jönssons volleyskott som första gick ner i marken och sedan i en båge över målvakten och in i nättaket var matchens höjdpunkt.
MATCHENS LIRARE: OLE SÖDERBLOM, HLR

Åka Skidor – LMB  2-4
Å.
Pelle Svärling, Tommy Lundberg. L. Åke Eriksson 2, Olle Gonelius, Sonny Gustavsson.

Det här var en match med två helt skilda ansikten. Åka Skidor dominerade matchen, frånsett de första minuterna, då de spelade lugnt och metodiskt. De gjorde 1-0 och alla bara väntade på tvåan och trean men när tio minuter återstod hände det igen. Ett LMB-ryck (läs: 1986-års LMB-matcher) och vips stod det 4-1 till LMB efter att Åke ”Ryggen” Eriksson varit stor segerorganisatör. Vad hände?
MATCHENS LIRARE: ÅKE ERIKSSON, LMB

Andersson & Lembke – Projekthuset  3-1
Philip Jones 2, Johan Halvarsson. P. Anders Knutsson.

Andersson & Lembke tar den ena skalpen efter den andra och den här gången hette motståndarna Projekthuset, som för övrigt var en man mer i tio minuter. Sedan kom Blixten och Philip, den sistnämnde i svarta solglasögon. Vips så stod det 2-0 efter två mål av Philip förstås innan snabbe Johan Halvarsson ökade på till 3-0. Anders Knutsson reducerade till 1-3 med en mycket snygg nick som också blev slutresultatet.
MATCHENS LIRARE: BO EKLUND, ANDERSSON & LEMBKE

Brindfors – Ogilvy & Mather  2-1
Håkan Eriksson, Robert Löwenkrantz. O. Fredrik Olovsson.

Nu grinar oturen Ogilvy & Mather i ansiktet efter tre raka uddamålsförluster med insläppt mål i slutminuterna. Brindfors vann denna match med 2-1 efter att Håkan Eriksson (mycket duktig) gjort 1-0. Fem minuter från slutet nickade Fredrik Olovsson in 1-1 som såg ut att bli ett slutresultat. Robert Löwencrantz ville dock annorlunda.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN ERIKSSON, BRINDFORS

Promark – Reklamgruppen  5-1
P.
Leif Andersson 2, Owe Wahlberg, Roger Jansson, Pelle Kotschak. R. Stig Nilsson.

Promark besegrade Reklamgruppen med hela 5-1 men det var tyvärr lite grinig stämning på plan från vissa håll, skärpning gubbar (flera som Pelle Kotschak på plan). Det stod 2-1 till sista fem minuterna då Leif Andersson förlösande 3-1 mål kom och av bara farten ramlade det in två till. Promarks första och tredje mål var delikatesser där Leif Andersson var inblandad i båda. Rolle Åman slog en cross till Leffe som fintade skott och passade snett inåt till Owe Wahlberg som nätade, vilken framspelning! 3-1 målet som avgjorde matchen var en frispark från Leffe som han iskallt skruvade in.
MATCHENS LIRARE: LEIF ANDERSSON, PROMARK

BOW Reklam – Face/Rönnberg  1-3
Mikael Hilmersson. R. Jan Kvistberg, Claes Blomquist, Lars Halldén.

Face/Rönnberg slog tillbaka BOW Reklam med 3-1 i en tuff drabbning med stundtals försök till bra spel. F/R hade hand om matchen men BOW kontrade bra och inte förrän i slutminuterna avgjordes matchen när Blomman sköt 2-1 på sin arbetskompis.
MATCHENS LIRARE: PETER SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM