Ahlén – Face/Rönnberg  1-2
Kurt Richardsson. F. Anders Gränd 2.

Ahlén och Face/Rönnberg bjöd på en äkta seriefinal och det var Ahlén som började bäst. När Kurt Richardsson klackskarvade in 1-0 efter en frisparksvariant i den femtonde minuten var allt i sin ordning men minuten senare gjorde F/R ett viktigt kvitteringsmål genom Anders Gränd. I början av andra gjorde samme man 2-1 och då tog F/R över där de fram till slutsignalen såg rappare ut i steget så resultatet var rättvist. Därmed förlorade Kurre sin första match på tre år (har varit med i c:a 80% a matcherna). Ahléns förlustnolla för detta år sprack samtidigt och vi fick nya serieledare i form av nykomlingen Face/Rönnberg.
MATCHENS LIRARE: ANDERS GRÄND, FACE/RÖNNBERG

Garberg – BOW Reklam  0-5 (WO)

Freddy Hägglund 4, Kenth Bergman 2, Henrik Crone 2.

”Viva Reklamgruppen”. Ja, så skulle man kunna uttrycka sig efter Reklamgruppens sprakande fotbollsundervisning. Från första till sista minuten var det gasen i botten och trots att Veckans Affärers målvakt Mats Carlsson var mycket bra slutade det hela 8-0. Målen gjordes av Sveriges farligaste korptrio, Freddy Hägglund, Kenth Bergman och Henrik Crone, men med lite skärpa hade de kunnat vara det dubbla. Noterbart var att Thomas Minnhagen i VA spelade lysande.
MATCHENS LIRARE: MATS CARLSSON, VECKANS AFFÄRER

Text & Rubrik – Svea  5-3
Donald Erlandsson 2, Stefan Karlsson 2, Jörgen Sandqvist. S. Jens Lundström 3.

Liket lever. Ja, än har inte Text & Rubrik gett upp hoppet om slutspel efter andra raka segern. Svea med bara sex spelare besegrades med 5-3. Efter arton minuter ledde vårens komet Svea med 2-0 men kroknade sedan förståeligt.
MATCHENS LIRARE: CONNY GEORGSSON, TEXT & RUBRIK

HLR – Ogilvy & Mather  1-7
H.
Stene Magnusson. O. Lars Axelsson 3, Mats Larsson 3, Stefan Rudels.

Ogilvy & Mather hade lilla julafton mot HLR och kunde till slut vinna med hela 7-1. Mats Larsson och Lars Axelsson svarade för tre mål var men dagen grej svarade Stefan Rudels för när han som målvakt slog en inspark direkt i mål. Det ni.
MATCHENS LIRARE: STENE MAGNUSSON, HLR

Landia – Promark  0-6
P.
Leif Andersson 2, Björn Westerberg, Anders Dahlgren, Urban Ek, Roger Jansson.

Promarks envetna malande med fyndig fotboll och svepande crossbollar, varvat med kortpassningsspel sög musten ur Landia som fick ge sig med 0-6. Landia stretade emot bra inte färrän i den artonde minuten fick Christer Sandberg vittja nätet efter det att Björn Westerberg dundrat in bollen. Sedan gick proppen ur.
MATCHENS LIRARE: LEIF SANDGREN, LANDIA

Projekthuset – Adena  6-3
P.
Rolf Widström 5, Torbjörn Wik. A. Peter Fridén 2, Lars Tone.

Projekthuset spelade en bra fotboll mot Adena som fick ge sig med 3-6. Adenas Peter Fridén höll ihop försvaret föredömligt inledningsvis och det var Per Cason som räddade PH. Sedan inledde Rolf Widström sin stora show och visade hur man gör mål t o m utan att ibland veta hur bollen hamnat framför hans fötter. Fem mål blev hans facit. ”-Han är våran lilla tjocka Roland Sandberg”, sa grabbarna.
MATCHENS LIRARE: ROLF WIDSTRÖM, PROJEKTHUSET

LMB – Brindfors  1-1
Christer Bengtsson. B. Lars Anér.

LMB och Brindfors delade på poängen i dimman, där man knappt såg från mål till mål. LMB var bara sex man men kämpade som aldrig förr och ledde med 1-0 med fem minuter kvar då kvitteringen kom. Sedan var LMB nära att avgöra i slutminuten då banans kung, Sonny Gustavsson, höll sig framme men Anders Wiklund gjorde en idioträddning.
MATCHENS LIRARE: SONNY GUSTAVSSON, LMB

Andersson & Lembke – Åka Skidor  1-3
Jan Ullman. Å. Jan Ek, Hans Knutsson, Stefan Ytterborn.

Andersson & Lembke och Åka Skidor bjöd på fotbollspropaganda med mycket härligt spel, fin stämning och allmänt trevligt runt planen. Efter en halvtimme var det mållöst men då slog A&L till med ett ledningsmål. Sedan kroknade de helt plötsligt och ÅS kunde i slutminuterna få ifrån till 3-1 och tog för deras del två oerhört viktiga poäng.
MATCHENS LIRARE: ULF STRANDBERG, ÅKA SKIDOR