Ahlén – Reklamgruppen  0-3
Freddy Hägglund 3.

”Cuplaget” Reklamgruppen börjar växa ut till ett stabilt topplag i serien. Det underströks ytterligare när man besegrade de tredubbla mästarna Ahlén med 3-0 vilket var ett resultat som var helt i sin ordning. Samtliga mål gjordes av måltjuven Freddy Hägglund som elegant frispelades av Kenth Bergman två gånger och av Pelle Ericsson en gång. Det första målet var ren Brasilianskt. Hur ska detta sluta?
MATCHENS LIRARE: FREDDY HÄGGLUND, REKLAMGRUPPEN

BOW Reklam – Veckans Affärer  5-0 (WO)

Brindfors – Projekthuset  0-5
P.
Rolf Widström 3, Torbjörn Wik, Mikael Fristedt.

Projekthuset gjorde sin klart bästa match på Hjorthagens IP när de pulvriserade Brindfors sönder och samman. Matchen inleddes i ett tempo som var otroligt och att det var PH:s dag märktes direkt. Allt gick deras väg och efter tio minuter stod det 3-0 trots att spelet varit jämnt, sedan gick PH ifrån och spelade ut som aldrig förr. Rolf ”Sandberg” Widström hängde i vanlig ordning tre och Micke Fristedts ettriga backspel var kul att skåda (ibland lite för mycket ”Lie” Larsson bara).
MATCHENS LIRARE: MIKAEL FRISTEDT, PROJEKTHUSET

Landia – Text & Rubrik  3-4
Alexander Fridell 2, Andreas Jansson. T. Set Apoj 2, Hans Johansson, Stefan Karlsson.

Text & Rubrik besegrade Landia i en svängig match med 4-3. Det såg hela ut att sluta oavgjort men två minuter före full tid grinade oturen Landia i ansiktet när två spelare samtidigt gjorde sig illa. Då passade Set Apoj på att avgöra.
MATCHENS LIRARE: PELLE SÖDERMAN, LANDIA

Garberg – Andersson & Lembke  1-10
G.
Henrik Ekelund. A. Jan Malmsten 4, Philip Jones 3, Johan Halvarsson 2, Thomas Nilsson.

Andersson & Lembke gjorde processen kort mot ett decimerat Garberg (f d Gillberg & Co). Det hela slutade 10-1 men det snyggaste målet gjorde Henrik Ekelund i Garberg som prickade krysset från halva plan.
MATCHENS LIRARE: HENRIK EKELUND, GARBERG

Face/Rönnberg – Adena  3-1
Claes Blomquist 2, Thomas Carlsson. A. Christian Levander.

Face/Rönnbergs segertåg fortsätter, nu med sex raka segrar, men Adena hade serieledarna ordentligt på gaffeln. Ett par otroliga räddningar från Staffan Gillberg blev avgörande och när urstarke Thomas Carlsson knoppade in 2-1 fem minuter från slutet var saken klar. Målsumparen Blomquist fastställde sedan slutresultatet 3-1 med sitt andra mål för dagen.
MATCHENS LIRARE: STAFFAN GILLBERG, FACE/RÖNNBERG

Svea – HLR  3-2
Jens Lundström 3. H. Mikael Husén, Johan Reuterling.

Svea håller sig fortfarande flytande över det rätta strecket men HLR blev en seglivad motståndare. Sveas nya frälsare Jens Lundström, 13 mål på fyra matcher, svarade för tre mål och eftersom HLR bara nätade två gånger var saken klar. Nämnas ska att HLR är klart bättre än vad tabelläget visar, fast det har man ju hört förr.
MATCHENS LIRARE: JENS LUNDSTRÖM, SVEA

Ogilvy & Mather – LMB  2-4
O.
Lars Axelsson, Håkan Olofsson. L. Rolf Zetterlund 2, Yngve Eriksson, Ronny Ljungvall.

LMB fick ge allt och lite till för att besegra Ogilvy & Mather som har blivit bättre och bättre ju längre säsongen lidit. Nästa år kanske slutspel är en realistisk målsättning för O&M? LMB vann rättvist med 4-2 men Lars Axelssons bicycletas var en fröjd för ögat.
MATCHENS LIRARE: LARS AXELSSON, OGILVY & MATHER

Promark – Åka Skidor  3-5
P.
Urban Ek 2, Roger Jansson. Å. Kenneth Berg 3, Leif Eriksson, Thomas Lindqvist.

Åka Skidor hade en sådan där dag då de vallade rätt och allt lyckades. Promark hade det mesta av spelet men det var ÅS som gjorde målen. I slutet av första blixtrade Kenneth Berg till tre gånger med mycket granna mål. Andra halvlek fortsatte i samma stil då Leif Eriksson vådasköt i krysset med vänstern och Thomas Lindqvist stötte in 5-1. Urban Ek reducerade två gånger men närmare än så kom Promark inte. Slutet av matchen blev gnällig men det får domaren delvis ta på sig då Promark berövades på två straffar. Samtidigt fick de ett mål godkänt som borde avblåsts för hög spark. Annars var det en mycket trevlig match.
MATCHENS LIRARE: KENNETH BERG, ÅKA SKIDOR