Ahlén – Andersson & Lembke  3-1
Ah.
Mats Lundström 3. AB. Jan Malmsten

Efter två timmars måltorka för Ahlén bröt Mats Lundström isen med ett hattrick vilket räckte för seger mot Andersson & Lembke.
MATCHENS LIRARE: MATS LUNDSTRÖM, AHLÉN

BOW Reklam – Adena  4-5
Peter Kisfaludy 2, Michel Rydberg, Thomas Gullström. A. Jan Samuelsson 2, Lars Tone, Ulf Lindholm, Christian Levander.

Efter rena Hawaii-spelet så besegrade Adena BOW Reklam med 5-4. Ett Adena som var i ledningen hela tiden men förutom de fem målskotten hade inte någon målchans. Men vilka skott och det räckte ju till seger.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN LEVANDER, ADENA

Veckans Affärer – Åka Skidor  1-4
V.
Lars Nyqvist. Å. Björn Strandberg 2, Hans Knutsson, Jan Ek.

Åka Skidor hakar fortfarande på slutspelståget via en övertygande seger över Veckans Affärer, trots att man bara var sex man. Matchen var körd i halvtid och Hans Knutsson var pigg värre.
MATCHENS LIRARE: HANS KNUTSSON, ÅKA SKIDOR

HLR – Text & Rubrik  1-4
H.
Mikael Husén. T. Jörgen Sandqvist, Stefan Ekman, Set Apoj, Donald Erlandsson.

Text & Rubrik lyckades vinna över ett mycket bra spelande HLR med 4-1. HLR bjöd upp till bra fotboll och tog också ledningen med 1-0 och hade sedan både stolpe och ribba. Men det här var Text & Rubriks dag och när de fick in 2-1 i slutet var det spiken i kistan.
MATCHENS LIRARE: ANDERS KJELLBERG, HLR

Landia – LMB  1-3
La.
Leif Sandgren. LM. Sonny Gustavsson 2, Olle Gonelius.

LMB vände 0-1 till 3-1 seger mot Landia. Annars var det Landia som började bäst och hade 1-0 i halvtid. Sedan trampade LMB gasen i botten.
MATCHENS LIRARE: BO BREWITZ, LANDIA

Svea – Projekthuset  1-5
Petter Wåhlén. R. Rolf Widström 2, Anders Knutsson 2, Mikael Fristedt.

Några underbara lyckominuter med tre drömmål gjorde så att Projekthuset med endast sex man lyckades besegra Svea. Efter en mållös första halvlek kom sedan ”raset” för Svea. Först nicklobbade ”Sandberg” in 1-0, ”Lie Larsson” gjorde sedan några patenterade dragning och smällde in tvåan innan Anders Knutsson likt Kurt Hamrin gjorde 3-0, vilket var det snyggaste målet och spiken i kistan. Nu börjar slutspelet se klar ut för PH medan Svea måste överraska igen. Per Cason tog allt men planens store fältherre var mannen från Storskogen, nämligen Mikael Lindberg.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL LINDBERG, PROJEKTHUSET

Ogilvy & Mather – Face/Rönnberg  3-8
O.
Lars Axelsson 2, Håkan Olofsson. F. Anders Gränd 3, Thomas Carlsson 2, Lars Liljendahl, Jan Kvistberg, Claes Blomquist.

Face/Rönnberg maskerade formen genom att vinna första halvlek med 6-1 mot ett decimerat (sex spelare) Ogilvy & Mather och sedan slå av på takten. Det var bra fart på serieledarna under första hälften och matchen slöt sedan 8-3. Det snyggaste målet gjorde som vanlig ”Flaxen” i O&M som med sin gyllene vänsterfot smekte upp bollen i målvaktens vänstra kryss ifrån död vinkel. Laxen har en otrolig förmåga att göra konstmål. Anders Gränd smällde in tre för F/R.
MATCHENS LIRARE: TOMMY SEIDEFORS, FACE/RÖNNBERG

Promark – Garberg  1-2
P.
Urban Ek. G. Jan Svensson, Anders Severin.

Inte sedan 17 april har Garberg (då Gillberg & Co) lyckats vinna men nu kom en efterlängtad seger. Att det var topplaget Promark som stod för motståndet gjorde ju inte saken sämre. Garberg hade för ovanlighetens skull hela 11 man och det gav ju resultat direkt. Man vände 0-1 till 2-1 på en gyllene minut i början av andra efter två rykande långskott från Jan Svensson och Anders Severin.
MATCHENS LIRARE: JAN SVENSSON, GARBERG

Brindfors – Reklamgruppen  1-5
Tommy Lundberg. R. Henrik Crone 2, Freddy Hägglund 2, Kenth Bergman.

Ruggiga Reklamgruppen ångar på och den här gången var det Brindfors som fick ge sig. Sex raka segrar med 35-1 i målskillnad och inte en förlust sedan 11 juni imponerar. Målen sköts in av Sveriges målfarligaste korptrio men mer målsugna och egoistiska grabbar där framme har inte skådats sedan Luther dog.
MATCHENS LIRARE: HENRIK CRONE, REKLAMGRUPPEN