Adena – Garberg  0-5 (WO)

Ahlén – Veckans Affärer  10-0
Ulf Johnson 5, Allan Oskarsson, Sven-Olov Jonn, Mats Lundqvist, Hans Olsson, Ulf Åström.

Ahlén vässade formen och besegrade Veckans Affärer med överlägsna 10-0. Ahlén har hittat rytmen igen och värst var Ulf Johnson med fem strutar.
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, AHLÈN

Landia – Reklamgruppen  2-6
Andreas Jansson, Niclas Jernström. R. Freddy Hägglund 3, Stig Nilsson 2, Sten Tärnström.

Reklamgruppen vägrar att förlora och nu var det Landia som åkte dit med tennissiffrorna 6-2. Freddy Hägglund gjorde tre mål och är svårstoppad i skyttetoppen med en omgång kvar.
MATCHENS LIRARE: DE SYDLIGA VINDARNA (+16)

Face/Rönnberg – Text & Rubrik  11-0
Jan Kvistberg 3, Claes Blomquist 2, Lars Halldén 2, Göran Larsson 2, Anders Gränd, Claes Isander.

Face/Rönnberg gick upp i serietopp efter en övertygande 11-0 viktoria mot Text & Rubrik. Trots elva mål missade säkerligen alla spelare i F/R två givna lägen.
MATCHENS LIRARE: STEFAN KARLSSON, TEXT & RUBRIK

Projekthuset – HLR  11-0
P.
Anders Knutsson 3, Rolf Widström 3, Mikael Eriksson 2, Mikael Lindberg, Mikael Fristedt, Stefan Svensson.

För tredje gången den här veckan slutade en match 11-0. Projekthuset spöade HLR som hade ett halvdussin chanser men missade samtliga. PH ser ut att vara en tänkbar slutsegrare.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SVENSSON, PROJEKTHUSET

Åka Skidor – Brindfors  4-2
Å.
Hans Knutsson 2, Leif Eriksson, Pelle Svärling. B. Peter Kelly, Kaj Lundgren.

I en direkt avgörande match om vilket lag som skulle gå till slutspel möttes Åka Skidor och Brindfors. ÅS öppnade klart bäst och kunde efter tio minuter ståta med en 2-0 ledning. Leif Erikssons mål var en delikatess när han först slog en tunnel på en gammal lagkamrat (inget namn) innan han lite turligt satte dit bollen. Trots en tvivelaktig straff lyckades inte Brindfors komma in i matchen för när 1-2 kom så svarade Hans Knutsson med att nicklobba in 3-1. Samme man avgjorde sedan tillställningen när han ryckte loss på kanten, skar in och dunkade in fyran. Därmed tappade Brindfors sin slutspelsplats som de haft nästan hela säsongen. Snöpligt.
MATCHENS LIRARE: HANS KNUTSSON, ÅKA SKIDOR

Andersson & Lembke – Ogilvy & Mather  5-2
Douglas Hamilton 2, Jan Ullman, Philip Jones, Johan Halvarsson. O. Johan Larsson, Håkan Olofsson.

Andersson & Lembke kunde efter många sorger och bedrövelser och med en stor portion tur vinna över Ogilvy & Mather med 5-2. Det var nämligen O&M som startade bäst och det 1-0 som de hade efter första halvlek borde varit en till två mål större. I andra satte A&L gasen i botten samtidigt som orken tröt hos O&M. A&L visade först upp en provkarta på hur man inte gör mål men så vände vinden och allt gick in. Slående exempel var Douglas Hamilton som slog två inlägg som efter många turer letade sig in i mål.
MATCHENS LIRARE: DOUGLAS HAMILTON, ANDERSSON & LEMBKE

LMB – Promark  4-3
Ronny Ljungvall 2, Rolf Zetterlund, Yngve Eriksson. P. Roger Jonsson 2, Leif Andersson.

LMB kunde efter en enorm slutforcering vända ett hopplöst 1-3 underläge till 4-3 seger på de sista tio minuterna. Det var Promark som började klart bäst så när LMB gjorde 1-0 efter halva första var det inte rättvist. Promark vände på steken och gick ifrån till nämnda 3-1 där de hade segern som i en liten ask innan det berömda LMB-rycket kom igen. Stor matchvinnare blev Ronny Ljungvall som satte de två sista.
MATCHENS LIRARE: LEIF ANDERSSON, PROMARK.

BOW Reklam – Svea  1-2
Michel Rydberg. S. Jens Lundström 2.

Svea knep det sista halmstrået för att nå en slutspelsplats när de besegrade BOW Reklam med 2-1. Det här var en bra match från början till slut och ingen hade protesterat om BOW fått med sig minst en poäng.
MATCHENS LIRARE: PETER HJERN, BOW REKLAM