Reklamserien 1987 - 17:e omg

Garberg – Brindfors  5-2
G.
Jan Wiklund 3, Johan Wachtmeister 2. B. Robert Löwenkrantz 2.

Garberg spräckte definitivt Brindfors slutspelsdrömmar. Matchen började med att Garberg gick upp till 4-0 där framfusige Jan Wiklund var pigg värre och gjorde tre mål. Båda dessa lag har slutspelskvaliteter.
MATCHENS LIRARE: JAN WIKLUND, GARBERG


Adena – Veckans Affärer  4-10
A.
Christian Levander 2, Ulf Lindholm, Per-Olov Örekärr. V. Stefan Svanfeldt 3, Daniel Berg 3, Thomas Minnhagen 2, Lars Nyqvist, P-A Gerdin.

Veckans Affärer och Adena bjöd upp till rena rama målfyrverkeriet. VA svarade för nästan lika många mål i denna match som på hela säsongen och segersiffrorna skrevs till 10-4!
MATCHENS LIRARE: STEFAN SVANFELDT, VECKANS AFFÄRER


Reklamgruppen – Text & Rubrik  9-1
R.
Freddy Hägglund 3, Henrik Crone 3, Kenth Bergman 2, Tom Malmros. T. Stefan Karlsson.

Höstens lag, etta i hösttabellen, svarade för sin tionde raka seger! Målskillnaden är imponerade 69-9 på dessa matcher. Den här gången var det Text & Rubrik som fick känna på kaminerna. Nu väntar slutspel med RG som favoriter, hur klarar ni det? Grattis Freddy till en överlägsen seger i skytteligan på fantastiska 35 mål, nytt rekord!
MATCHENS LIRARE: KENTH BERGMAN, REKLAMGRUPPEN


Ogilvy & Mather – Åka Skidor  1-9
O.
Kari Kohvakka. Å. Hans Knutsson 4, Stefan Ytterborn 2, Pelle Svärling, Peppe Ferraresi, Björn Strandberg.

Åka Skidor säkrade definitivt sin slutspelsplats efter 9-1 på Ogilvy & Mather. Hans Knutssons formtopp håller i och nu med fyra mål som följd vilket innebar seger i den interna skytteligan. Nu väntar ett spännande slutspel med Reklamgruppen i som första och kanske sista motståndare? Seriematchen slöt 0-9!
MATCHENS LIRARE: THOMAS LINDQVIST, ÅKA SKIDOR


BOW Reklam – Landia  6-2
B.
Stefan Söderström 2, Peter Hjern, Peter Söderström, Ola Danhard, Michel Rydberg. L. Andreas Jansson 2.

Det är ett mirakel att BOW Reklam inte är i slutspel. På nytt svarade de för veckans bästa spel när de slog tillbaka Landia med 6-2. Det var stundtals enudd och bländande spel i den högre skolan. Målen var delikatesser och Janne Hillmans storspel i målet räddade Landia från en större förlust.
MATCHENS LIRARE: JAN HILLMAN, LANDIA


Projekthuset – LMB  4-2
P.
Micke Eriksson 2, Mats Eklund 2. L. Anders Karlsson, Thomas Gustavsson.

Projekthuset och LMB drabbade samman i sista matchen, två lag som nu även möts i kvartsfinalen. Den här matchen kanske gav en fingervisning vad som komma skall då PH nämligen vann med 4-2. Eller maskerade LMB formen månne?
MATCHENS LIRARE: KJELL ANDERSSON, LMB


Svea – Andersson & Lembke  4-1
S.
Jens Lundström 2, Thomas Svensson, Staffan Gustavsson. A. Johan Halvarsson.

Svea besegrade redan slutspelsklara Andersson & Lembke med klara 4-1 och det är synd att vi inte får se Svea i ett ovisst slutspel men vi får hoppas på att nästa år är ert. A&L har däremot blandat storsegrar med förluster de senaste omgångarna och kvartsfinalen mot seriesegrarna Face/Rönnberg kommer bli högintressant. Serien matchen slöt 4-1 till F/R.
MATCHENS LIRARE: TORD SIKSTRÖM, SVEA


Ahlén – Promark  2-2
A.
Hans Olsson, Ulf Johnson. P. Urban Ek 2.

Promark och Ahlén drabbade även de ihop i sista omgången liksom i den kommande kvartsfinalen. För andra matchen i rad tog Promark efter bra spel en tvåmålsledning som de höll en bit in i andra halvlek. Urban Ek var lyckosam målskytt vid båda tillfällena. Ahlén gjorde en stark spurt där de gick ikapp till 2-2 och hade bud på ett segermål. En ytterst oviss kvartsfinal väntar.
MATCHENS LIRARE: JAN DAHLGREN, PROMARK


HLR – Face/Rönnberg  0-5 (WO)