Reklamserien 1988 - 7:e omg


Axxet – Text & Rubrik  5-0 (WO)


Accent – Affärsförlaget  2-1
Ac.
Anders Karlsson 2. Af. Stefan Svanfeldt.

Accent fick ge allt, trots ett spel- och målchansmässigt övertag, för att vinna över överraskningslaget Affärsförlaget med uddamålet. Det såg länge ut att bli mållöst men mot slutet kunde Anders Karlsson göra två mål för Accent. Duktige Stefan Svanfeldt reducerade därefter till 1-2 som också blev slutresultatet. Affärsförlaget hade hela 12 man och visade härlig kampmoral.
MATCHENS LIRARE: PER-OLOF HERTZ, AFFÄRSFÖRLAGET


Landia – Brindfors  5-4
L.
Andreas Jansson 3, Alexander Fridell, Niclas Jernström. B. Hans Hammarlund 2, Tommy Lundberg, Ulf Kjellin.

Landia kunde efter en riktig svängmatch besegra Brindfors med härliga 5-4. Landia började bäst där de tog ledningen med 1-0 men sedan hade Brindfors en mycket bra period och fem minuter in på andra halvlek hade de vänt till 3-1. Då var det dags för Landia att spela guldfotboll och de vände i sin tur till 5-3. Vilka svängningar! Rune Andersson var sevärd ifrån sin liberoposition.
MATCHENS LIRARE: RUNE ANDERSSON, LANDIA


Promark – BOW Reklam  4-2
P.
Roger Jonsson, Björn Westerberg, Leif Andersson, Bo Andersson. B. Pelle Carlsson, Peter Kisfaludy.

Promark fick rulla boll ordentlig och kämpa in i det sista för att besegra BOW Reklams decimerade lag. Pelle Carlsson gjorde ett solo till 1-0 för BOW och Peter Kisfaludy likaså till 2-1. Promark vände sedan i andra halvlek till 4-2.
MATCHENS LIRARE: PETER SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM


Åka Skidor – Face/Rönnberg  2-9
Å.
Olle Österberg, Peppe Ferraresi. F. Claes Blomquist 3, Thomas Carlsson 2, Göran Larsson, Lars Halldén, Tommy Seidefors, Johan Bergman.

Äntligen har Face/Rönnberg fått ordning på spel, nerver och målskytte (nåja). Krismötet verkar ha gett resultat då Åka Skidor hade inget, definitivt inget, att säga till om. F/R kunde spela ut som de villa och vann till slut med 9-2. Blomman satte tre men själv trodde han att satt minst sju!? En mer målsugen så kallad center får man leta efter. ”Disco-Johan” höll som vanligt en teknisk show.
MATCHENS LIRARE: CLAES BLOMQUIST, FACE/RÖNNBERG


Mediasäljarna – Projekthuset  1-7
M.
Christina Lenstrup. P. Mikael Samuelsson 2, Rolf Widström 2, Anders Knutsson, Mikael Fristedt, Håkan Ljungqvist.

Mediasäljarna höll spelet upp i första halvlek (resultat 1-2) men sedan Projekthuset fått hål på storspelande Staffan Braw (några mål glömmer vi) i målet, så rann det iväg till 7-1
MATCHENS LIRARE: STAFFAN BRAW, MEDIASÄLJARNA


Ogilvy 2 – Svea  2-10
O.
Fredrik Olofsson, Enzo Bussoli S. Jens Lundström 4, Petter Wåhlén 4, Tord Sikström, Johan Runow.

Svea ångar på som tåget med sitt ”rätt på mål-spel”. Ogilvy 2 som inte var dåliga idag hängde med ute på plan men i målprotokollet blåste Svea iväg. Hela 10-2 blev det och Jens Lundström ökade på i skytteligan efter fyra kassar, även Petter Wåhlén satte fyra.
MATCHENS LIRARE: TORD SIKSTRÖM, SVEA


Andersson & Lembke – Strömgren/Alliance  0-7
S.
Freddy Hägglund 2, Kenth Bergman 2, Daniel Smedman, Pelle Ericsson, Magnus Pettersson.

Strömgren/Alliance var tillbaka i gammalt gott slag vilket ett decimerat Andersson & Lembke fick känna på. Trots dussinet missar och kanonräddningar av Lennart Rundqvist så vann S/A med 7-0.
MATCHENS LIRARE: LENNART RUNDQVIST, ANDERSSON & LEMBKE