Reklamserien 1988 - 8:e omg

Text & Rubrik – Brindfors  6-3
T.
Stefan Karlsson 2, Mikael Ek, Dag Lyresäter, Lars Ekström, Per Larsson. B. Hans Hammarlund, Karl-Johan Ekbom, Tommy Lundberg.

De två målglada lagen, både framåt och bakåt, drabbade samman i en givetvis målrik historia. Den här gången drog Text & Rubrik det längsta strået och kunde vinna med övertygande 6-3. Det inte annat än att man lider med Brindfors som trots bra spel med många mål framåt och en bra målvakt, så förlorar de ändå.
MATCHENS LIRARE: STEFAN KARLSSON, TEXT & RUBRIK


Projekthuset – Affärsförlaget  10-1
P.
Torbjörn Wik 6, Mikael Samuelsson 3, Anders Knutsson. A. Stefan Svanfeldt.

Nu har Projekthuset satt gasen i botten och hela 10-1 mot Affärsförlaget talar sitt tydliga språk. Torbjörn Wik var värst med sina sex fullträffar.
MATCHENS LIRARE: TORBJÖRN WIK, PROJEKTHUSET


Face/Rönnberg – Mediasäljarna  9-1
F.
Claes Blomquist 4, Lars Halldén 2, Johan Bergman, Tommy Seidefors, Thomas Carlsson. M. Anders Liljeblad.

Face/Rönnberg går på i ullstrumporna och inkasserade nu sin tredje raka vinst. 5-2 och 9-2 följdes nu upp med 9-1 mot Mediasäljarna. Fem målskyttar delade på målen där Claes Blomquist var värst med fyra. Planens elegantaste spelare var Johan Bergman som har en härlig ”melody” i sitt spel.
MATCHENS LIRARE: JOHAN BERGMAN, FACE/RÖNNBERG


Accent – Ahlén  2-3
Ac.
Sonny Gustavsson, Lars Bengtsson. Ah. Mats Lundström, Sven-Olov Jonn, Allan Oskarsson.

Ahlén är fortfarande den enda laget utan förlust i årets serie men den här gången satt det hårt åt. Accent kämpade som djur men efter en olycklig inledning med 0-2 direkt så orkade de aldrig riktigt ikapp utan Ahlén vann med 3-2
MATCHENS LIRARE: ALLAN OSKARSSON, AHLÉN


BOW Reklam – Andersson & Lembke  6-2
B.
Pelle Carlsson 2, Peter Kisfaludy, Peter Hjern, Peter Söderström, Bengt Wicksell. A. Philip Jones, Kurt Rosén.

BOW Reklam och Andersson & Lembke spelade en lite smågrinig match. BOW vann med tämligen enkla 6-2 fördelade på fem olika målskyttar. A & L har fått grus i maskineriet men kommer säkert igen.
MATCHENS LIRARE: JAN MALMSTEN, ANDERSSON & LEMBKE


Strömgren/Alliance – Åka Skidor  2-3
S.
Kenth Bergman, Freddy Hägglund. Å. Peppe Ferraresi, Henrik Wagnelius, Jan Ek.

8:e omgångens stora skräll stod Åka Skidor för, härligt gubbar! Det började med att Peppe Ferraresi sköt en frispark klockrent i krysset och på den vägen var det. ÅS hade den tur man måste ha för Strömgren/Alliance sköt i både stolpen och ribban. Vid ställningen 2-2 stod matchen verkligen och vägde. I slutminurna fick Jan Ek bollen vid halva plan, avancerade framåt och klippte till ett jätteskott som for upp i högra krysset. Vilken balja! Det var länge sedan Janne slet så här.
MATCHENS LIRARE: JAN EK, ÅKA SKIDOR


Svea – Promark  3-8
S.
Jens Lundström 3. P. Roger Jonsson 3, Leif Andersson 2, Anders Dahlgren 2, Owe Wahlberg.

Promark spelade förstklassig fotboll när Svea besegrades med roliga 8-3. Promark behåller sin serieledning och ser mycket starka ut.
MATCHENS LIRARE: ROGER JONSSON, PROMARK


Landia – Ogilvy 2  2-6
L.
Christopher Sahlman, Andreas Jansson. O. Lars Axelsson 4, Erik Karlsson, Håkan Olofsson.

Äntligen vaknade Ogilvy 2 och äntligen vaknade Lars ”(F)laxen” Axelsson och det var precis det som behövdes. Laxen gjorde allt rätt, ja ni vet, och det ena målet var snyggare än det andra. Efter en kvart hade han gjort fyra! Matchen slöt sedan 6-2 mot Landia.
MATCHENS LIRARE: LARS AXELSSON, OGILVY 2