Projekthuset – Brindfors  18-1
P.
Anders Knutsson 7, Mikael Samuelsson 5, Christer Schultsberg 3, Rolf Widström 2, Mikael Lindberg. B. Björn Garenberg.

Årtiondets största seger inträffade den 22/7-88 när Projekthuset krossade Brindfors decimerade lag med 18-1! Det var spel mot ett mål där Anders Knutsson gjorde sju mål och visade upp en härlig teknik. Därmed är PH på slutspelsplats för första gången i år.
MATCHENS LIRARE: ANDERS KNUTSSON, PROJEKTHUSET

Text & Rubrik – Landia  8-4
Hans Johansson 4, Mikael Ek 2, Dag Lyresäter 2. L. Andreas Jansson 2, Ove Junsjö, Alexander Fridell.

Text & Rubrik var som vanligt inblandade i en målrik historia när Landia besegrades med 8-4 och målfarligast var måltjuven Hans Johansson. Därmed avancerade T & R upp på 4:e plats i tabellen.
MATCHENS LIRARE: HANS JOHANSSON, TEXT & RUBRIK

Ahlén – Strömgren/Alliance  2-9
Hans Olsson 2. S. Freddy Hägglund 4, Magnus Pettersson 2, Kent Söderlind, Pelle Ericsson, Kenth Bergman.

Strömgren/Alliance tillfogade Ahlén deras största nederlag genom tiderna då matchen slöt 9-2! Freddy Hägglunds målaptit fortsätter och S/A:s likaså. Noterbart är att S/A släppt in minst mål i serien.
MATCHENS LIRARE: HANS OLSSON, AHLÉN

BOW Reklam – Affärsförlaget  5-0 (WO)

Face/Rönnberg – Axxet  9-2
Michel Rydberg 5, Lennart Gillberg 2, Johan Bergman 2. A. Peter Fridén 2.

Face/Rönnberg spelade drömfotboll och krossade topplaget Axxet med 9-2 och det var magnifikt spel som bjöds. Johan Bergman med sina Maradonasparkar och Michel Rydberg, mannen utan bredsida, hängde fem mål. Ja, ni läste rätt. Lennart Gillberg gjorde två och ingenting i F/R är sig likt.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, FACE/RÖNNBERG

Andersson & Lembke – Mediasäljarna  5-0
Philip Jones 2, Jan Malmsten 2, Mats Annerstedt

Andersson & Lembke kunde äntligen åka till jobbet med en tvåpoängare. Detta sedan man besegrat Mediasäljarna med klara 5-0 efter 0-0 i paus.
MATCHENS LIRARE: STAFFAN BRAW, MEDIASÄLJARNA

Promark – Åka Skidor  2-2
P.
Owe Wahlberg, Leif Andersson. Å. Ulf Strandberg, Jan Ek.

Åka Skidor svarade för en riktig bragd. Laget inledde med fem man mot Promark för att sedan vara sex stycken efter en halvtimme. Serieledande Promark tryckte givetvis på och radade upp målchanser men minuterna tickade på och ÅS slet berömvärt. Det dröjde tills det var fem minuter kvar innan Promark äntligen gjorde 1-0 men detta mål svarade ÅS på direkt då Ulf Strandberg kvitterade elegant på nick. Minuten före full tid trodde man att Leif Andersson sköt segermålet men tro det eller ej, Jan Ek avancerade fram och smekte upp bollen med vänstern i nättaket så att resultatet blev ofattbara 2-2. Vilken rysare! Promark tappade därmed sin första poäng sedan 26 april!
MATCHENS LIRARE: THOMAS LINDQVIST, ÅKA SKIDOR

Ogilvy 2- Accent  2-1
O.
Håkan Olofsson, Fredrik Olofsson. A. Kjell Andersson.

Säg bröderna Olofsson och Accent får rysningar. I en typisk 0-0 match där spelet var hafsigt, slafsigt och brokigt skapades ändå lite målchanser. 90 sekunder före slutet så slog bröderna Olofsson till, Håkan och Fredrik, och matchen var körd. Ogilvy 2 har nu inte förlorat sedan den 7 juni och Lars Axelsson har glömt hur det känns.
MATCHENS LIRARE: LARS AXELSSON, OGILVY 2