Axxet – Åka Skidor  2-5
Mikael Svärd 2. Å. Stefan Ytterborn 2, Thomas Lindqvist, Sune Lundin, Peppe Ferraresi.

Åka Skidors scenförändring är total. De började med endast en seger på de sex första matcherna, sedan har laget en åtta matcher lång svit utan förlust. Det innebär att de nu bara är en poäng från slutspel. För Axxets del är scenförändringen precis omvänt då de endast hade en förlust på de åtta första och nu sex raka nederlag. Den här matchen vanns av formstarka ÅS efter en tuff drabbning där det var jämnt in i det sista innan det slöt 5-2.
MATCHENS LIRARE: STEFAN YTTERBORN, ÅKA SKIDOR

Ahlén – Mediasäljarna  5-0 (WO)

Face/Rönnberg – Landia  13-1
Claes Blomquist 6, Anders Gränd 2, Tommy Seidefors 2, Thomas Carlsson 2, Michel Rydberg. L. Alexander Fridell.

Tionde raka segern, 71-14 i målskillnad på dessa är siffror för seriens bästa lag för tillfället. Jo, det är Face/Rönnberg vi pratar om som är ruskigt bra för närvarande. Härliga kombinationer, bra både framåt och bakåt, härliga mål mm mm. Sedan har man ju seriens bästa försvarsspelare i urstarke, tekniske och målskytten (jo vars) Thomas Carlsson. Idag var det Landias tur att möta orkanen F/R och ja just det, matchen slutade 13-1 där Landias målvakt Jan Hillman tog det mesta!! Blomman avancerade upp till andra plats i skytteligan efter sex strumprullare.
MATCHENS LIRARE: THOMAS CARLSSON, FACE/RÖNNBERG

Svea – Strömgren/Alliance  3-1
Sv.
Jens Lundström 2, Petter Wåhlén. SA. Pelle Ericsson.

Svea tog en oerhört viktig skalp när man besegrade ”silverlaget” Strömgren/Alliance med 3-1. Claes-Göran Bengtsson tog det mesta, Tord Sikström var rena väggen och Jens Lundström satte två. Det var några avgörande faktorer som gjorde att tvåpoängaren kunde bärgas och så här nära slutspel har inte Thomas Svenssons Svea varit. Serieledande BOW Reklam har man kvar att möte och kanske en helt avgörande match mot Andersson & Lembke.
MATCHENS LIRARE: TORD SIKSTRÖM, SVEA

Text & Rubrik – Projekthuset  2-1
Jörgen Sandqvist, Set Apoj. P. Mikael Samuelsson.

Text & Rubrik vann en riktig rysare i en match om vilket lag som skulle få lite andrum kring slutspelsstrecket. Projekthuset var endast sex man men gjorde en verkligt strong insats då man stundtals spelade ut T&R i första och ledde men 1-0. Målet trycktes in av Mikael Samuelsson. I andra kan T & R tacka målvakten Lars Sjödin för att siffrorna inte sköt i höjden. Tio minuter före slutet fick T & R en tveksam straff som Jörgen Sandqvist kvitterade på. Minuten senare gjorde Set Apoj 2-1 för T & R och i det läget var det inte rättvist. PH satte då igång en lång ihärdig press men Sjödin tog allt med en stor portion flax och T & R höll undan.
MATCHENS LIRARE: LARS SJÖDIN, TEXT & RUBRIK

Affärsförlaget – Promark  1-7
Stefan Svanfeldt. P. Ronald Åman 4, Leif Andersson 3.

Promark såg verkligen hungriga ut och spelade stundtals mycket bra fotboll mot Affärsförlaget. Det hela slutade 7-1 efter att den tekniska duon Rolle Åman och Leffe Andersson delat på målskörden. Är Promark på gång igen?
MATCHENS LIRARE: LARS KARLSSON, AFFÄRSFÖRLAGET

Ogilvy 2 – BOW Reklam  1-3
O.
Håkan Olofsson. B. Peter Kisfaludy, Bengt Wicksell, Stefan Söderström.

Serieledarna BOW Reklam fick kämpa för att få bukt på Ogilvy 2 men lyckades till sist och vann rättvist med 3-1. Noterbart var att O2 hade tre skott i virket.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM

Brindfors – Andersson & Lembke  2-5
Thomas Molin, Peter Kelly. A. Philip Jones 3, Curt Rosén 2.

Andersson & Lembke tog ett stort steg närmare slutspel i och med segern över Brindfors med 5-2. A & L spelade emellanåt lysande där Curt Rosén och Philip Jones delade på målskyttet.
MATCHENS LIRARE: PHILIP JONES, ANDERSSON & LEMBKE