Ahlén – Affärsförlaget  6-2
Ah.
Stefan Löwstedt 4, Ulf Johnson 2. Af. Lars Karlsson 2.

Ahlén säkrade definitivt en slutspelsplats genom att besegra jumbolaget Affärsförlaget med 6-2. AF stretade emot riktigt och hade 1-0 en kvart in i matchen. Det fick inte stopp på matchens lirare Stefan Löwstedt som gjorde två liknande mål i första halvlek och spädde på med ytterligare två i andra.
MATCHENS LIRARE: STEFAN LÖWSTEDT, AHLÉN

Landia – Strömgren/Alliance  4-7
Alexander Fridell 2, Niclas Jernström, Bo Brewitz. S. Freddy Hägglund 3, Pelle Ericsson 3, Magnus Pettersson.

Strömgren/Alliance och Landia bjöd på en riktig ”Hawaii-match” som till sist topplaget S/A vann med 7-4. Freddy Hägglund och Pelle Ericsson svarade för tre mål vardera medan Bosse Brewitz solomål var sevärt.
MATCHENS LIRARE: OVE JUNSJÖ, LANDIA

Axxet – Mediasäljarna  5-0 (WO)

Face/Rönnberg – Text & Rubrik  2-2
Tage Gustavsson, Claes Blomquist. T. Per Larsson 2.

Den omtalade matchen mellan de båda sätteripamparna Claes Blomquist i Face/Rönnberg och Sture Johansson i Text & Rubrik kunde börja. Sture ledde med 2-0 från banketten efter matchen mellan Stockholm och Göteborg. F/R spelade hela första halvlek och fem minuter in på andra med sex man då Blomman nämligen hade försovit sig av ren nervositet. T & R ledde då med 2-1 efter det att pigge Per Larsson gjort två mål. Lagen hade sedan varsin stolpe innan just Blomman minuten före slutet kunde fösa in kvitteringen. Därmed slutade F/R fyra i serien och T & R säkrade nästan en slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: THOMAS CARLSSON, FACE/RÖNNBERG

Åka Skidor – Brindfors  4-1
Å.
Kalle Sterner, Sune Lundin, Stefan Ytterborn, Jan Ek. B. Hans Hammarlund.

Åka Skidor hankar sig vidare efter att ha legat klart sist efter sex omgångar men nu sakta men säkert arbetat sig upp till den nuvarande 9:e platsen. Vinner man sista matchen och Andersson & Lembke samtidigt förlorar går man till slutspel. Laget har inte förlorat sedan den 6 juni trots att man inte spelar speciellt bra (bara stundtals) men man vinner sina matcher. Den här gången besegrade man Brindfors med 4-1.
MATCHENS LIRARE: ANDERS WIKLUND, BRINDFORS

Andersson & Lembke – Ogilvy 2  4-1
Curt Rosén 3, Patrik Moks. O. Lars Axelsson.

Andersson & Lembke spelar med kniven mot strupen och i matchen mot Ogilvy 2 var man riktigt illa ute. O2 ledde med 1-0 tio minuter före full tid och spelade stabilt. Då slog plötsligt A & L till och gjorde fyra mål på tre minuter (!), varav tre sparkades in av klippan Curt Rosén.
MATCHENS LIRARE: CURT ROSÉN, ANDERSSON & LEMBKE

Accent – Promark  1-5
Henrik Näsman. P. Roger Jonsson 3, Leif Andersson 2.

Promark gick upp i serieledning med en omgång kvar av serien. I en av de bästa matcherna för säsongen spelade Promark ut duktiga Accent med 5-1 efter spel ur fotbollens ABC-bok. Promark är seriens bästa lag just nu.
MATCHENS LIRARE: LEIF ANDERSSON, PROMARK

BOW Reklam – Svea  4-6
Peter Kisfaludy 2, Stefan Söderström, Peter Söderström. S. Jens Lundström 2, Bertil Enholm 2, Tord Sikström, Thomas Svensson.

Svea svarade för den 15:e omgångens stora skräll. De besegrade nämligen serieledarna BOW Reklam med tennissiffrorna 6-4 och tillfogade BOW:s första förlust sedan den 3 juni. Svea hade den där lilla turen på sin sida och redan efter någon minut ledde man med 2-0. BOW segade sig upp till 2-2 innan Svea ryckte till 4-2 efter granna mål och halvtidsresultatet skrevs till 4-3. Snackar man om granna mål så svarade Peter Söderström för det grannaste under den säsong på Hjorthagens IP när han på helvolley från 20 meter skruvade upp bollen i det vänstra krysset. Vilken projektil och därmed var det kvitterat till 4-4 men Svea svarade med att göra 5-4 efter 24 minuter!! Sedan uteblev målen trots att BOW förde matchen och skapade åtskilliga målchanser. Istället tryckte Thomas Svensson in 6-4 från nära håll i slutminuterna och därmed har Svea avancerat till slutspel för första gången i Reklamseriens historia. Grattis!
MATCHENS LIRARE: BERTIL ENHOLM, SVEA