Reklamserien 1989 - 8:e omg


Affärsförlaget – Fältman & Malmén  3-7
A.
Jonas von Hedenberg, Stefan Svanfeldt, Mikael Eng. F. Johan Hornhammar 4, Pelle Kotschak, Hansi Olin, Ture Ågren.

Nu har Fältman & Malmén spelat in sig i Reklamserien ordentligt och för en gångs skull så var man taktisk med folk hemåt hela tiden. ”Hellasduon” med skytteligaledaren Johan Hornhammar, som liknar Marco van Basten i sin spelstil gjorde fyra mål, och Hansi Olin, som är en äkta gammal ortodox ytter, firade stora triumfer. Det förlösande målet gjordes dock av den ettrige backen Pelle Kotschak. Med sträckt vrist från 30 meter borrade Pelle upp bollen i målvaktens högra kryss. Vad fanns i den vattenfyllda hinken?
MATCHENS LIRARE: PELLE KOTSCHAK, FÄLTMAN & MALMÉN


Suprime Soccers – Svea  2-2
SS.
Martin Fältström 2. Sv. Thomas Svensson, Jens Lundström.

Suprime Soccers och Svea genomförde en för ovanlighetens skull mycket grinig och osmaklig match. De inblandade får skärpa sig. SS såg ut som klara segrare efter det att Martin Fältström gett sitt lag ledningen med 2-0. Men Thomas Svensson och Jens Lundström såg till att en pinne bärgades.
MATCHENS LIRARE: JAN MALMSTEN, SUPRIME SOCCERS


BBR 1687 – Ogilvy 2  6-3
B.
Lars Karlsson 2, Peter Zäll 2, Mikael Rosberg, Lars Berglund. O. Lars Axelsson, Håkan Olofsson, Erik Karlsson.

Ogilvy 2 som har ryckt upp sig ordentligt i vår chockade serieledarna BBR 1687 inledningsvis. Man hade BBR på gaffeln hela första halvlek där man ledde med 2-0 och hade bud på fler. BBR malde på och till slut kom målen som fallfrukt vilket gjorde att det hela slutade 6-3 i en småtrevlig match. Det är en fröjd att se Thomas Hellgren spela fotboll. Vilket bollgeni!
MATCHENS LIRARE: THOMAS HELLGREN, BBR 1687


Strömgren/Alliance – BOW Reklam  3-3
S.
Björn Djulstedt, Pelle Ericsson, Freddy Hägglund. B. Bengt Wicksell 2, Stefan Söderström.

BOW Reklam föll på sin bristande lagmoral igen. Efter det att man trillat boll mycket bra, det bästa för i år, och stundtals lirat ut ett blekt Strömgren/Alliance så släppte man en pinne. BOW ledde med både 2-0 och 3-1 innan S/A gjorde två till synes onödiga mål i slutskedet genom Pelle Ericsson och skyttekungen Freddy Hägglund. BOW:s Peter Hjern var ”Hjernan” bakom det mesta idag.
MATCHENS LIRARE: PETER HJERN, BOW REKLAM


Mediasäljarna – Projekthuset  3-6
M.
Torbjörn Ström 2, Björn Edstrand. P. Anders Knutsson 2, Per Ek 2, Roger Kangu, Stefan Wikström.

Projekthuset tog sin sjätte raka seger!! Det blev 6-3 mot ganska pigga Mediasäljarna och PH kan bli en dark horse i årets upplaga av Reklamserien.
MATCHENS LIRARE: ANDERS KNUTSSON, PROJEKTHUSET


Åka Skidor – Face/Rönnberg  1-5
Å.
Peppe Ferraresi. F. Claes Blomquist 4, Claes Isander.

Face/Rönnberg gjorde pliktskyldig 5-1 på ett decimerat Åka Skidor som visserligen kämpade oerhört bra. Claes ”Blomman” Blomquist svarade för fyra strutar och laget F/R bröt en tre matcher lång oavgjord trend.
MATCHENS LIRARE: CLAES BLOMQUIST, FACE/RÖNNBERG


Accent – Brindfors  7-2
A.
Sonny Gustavsson 4, Chris Lindström, Olle Gonelius, Yngve Eriksson. B. Lars Nelmer, Mats Molin.

Accent bjöd på en förstklassig fotboll när Brindfors lades på rygg med 7-2, som lika gärna kunde varit dussinet fullt med lite mer skärpa i avsluten. Yngve Eriksson var vass, tyvärr missade han mycket men det tar ett tag innan gubben kommer igång ordentligt. Tuffe men ärlige Sonny Gustavsson stänkte in fyra.
MATCHENS LIRARE: YNGVE ERIKSSON, ACCENT


Text & Rubrik – Ahlén  1-10
T.
Hans Johansson. A. Ulf Johnson 3, Hans Olsson 2, Allan Oskarsson 2, Sven-Olov Jonn, Mats Lundström, Stefan Löwstedt.

Ahlén spelade som i fornstora dagar, om inte bättre, när vårens överraskningslag Text & Rubrik krossades med hela 10-1. Vi fick se härliga dragningar, crosspassningar, one touch-spel, fina kombinationer och det ena drömmålet efter det andra. T & R skapade en hel del målchanser men Ahlén var för starka. Uffe Johnson var pigg värre i början och tryckte in tre baljor medan Sven-Olov Jonn slog en underbar hörna direkt i mål och det var en härlig stämning i Ahléns lag. Gubbarna börjar bli lite gamla och tar det hela mer med en klackspark. Allt kan hända i slutspelet.
MATCHENS LIRARE: SVEN-OLOV JONN, AHLÉN