Reklamserien 1989 - 11:e omg


BBR 1687 – Projekthuset  5-2
B.
Dan Rönnberg 2, Stefan Lundin 2, Lars Karlsson. P. Mikael Eriksson, Per Ek.

BBR 1687 vann en fyrapoängsmatch mot Projekthuset i toppstriden och leder nu serien med hela fem poäng då fyra omgångar återstår. Siffrorna skrevs till ganska klara 5-2 men PH stretade emot riktigt bra och i början ledde man med både 1-0 och 2-1. BBR sög efter hand musten ur PH och seglade ifrån i målprotokollet. Dan Rönnberg var pigg värre med bl a två men snyggast var klacken efter matchen.
MATCHENS LIRARE: DAN RÖNNBERG, BBR 1687


Brindfors – Text & Rubrik  6-12
B.
Fredrik Heiding 3, Lars Nelmer 2, Thomas Molin. T. Lars Grimlund 6, Lars Ekström 3, Yngve Fransson 2, Stefan Karlsson.

18 mål! Ja, det var en klang och jubelföreställning när Text & Rubrik (vilka annars?) och Brindfors möttes. Resultatet blev 12-6 till T & R och på nytt gjorde Lars Grimlund sex mål, vilket tog hon upp på fjärde plats i skytteligan. Fredrik Heiding var pigg i början men mattades med tiden.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK HEIDING, BRINDFORS


Svea – Åka Skidor  7-1
S.
Jens Lundström 3, Petter Wåhlén 3, Thomas Svensson. Å. Peppe Ferraresi.

Sveas segertåg fortsätter och man är nu uppe på tredje plats i tabellen efter att Åka Skidor fick känna på Sveriges Inter. 7-1 slutade det hela och givetvis svarade målduon Jens Lundström och Petter Wåhlén för tre mål vardera. I första halvlek stod Janne Cronwall i mål och han fick springa mest när han hämtade bollarna bakom mål.
MATCHENS LIRARE: JAN CRONWALL, ÅKA SKIDOR


Ogilvy 2- Affärsförlaget  3-0
O.
Fredrik Åström, Lars Axelsson, Johan Larsson.

Vilken match! Ogilvys VD fyllde 50 år och hela 16 åskådare hejade på de sina denna morgon. Gissa om Ogilvy 2 var taggade och man tog sin tredje raka seger och sin andra 3-0 seger i rad. ”Ja, vi har inte förlorat på över två månader”, sa Erik Karlsson och försvann in i omklädningsrummet med ett leende på läpparna. Den första halvleken var jämn och stentuff där Affärsförlagets Peo Hertz och O2:s Stefan Rudels tog allt. Men när Fredrik Åström elegant nicklobbade in 1-0 för O2 var Peo chanslös och det stora jublet utbröt då Lars Axelsson lobbade in 2-0. Rudels fortsatte att idioträdda där AF och speciellt målkungen Stefan Svanfeldt misströstade. Det gick inte att göra mål på väggen och när Johan Larsson satte trean var det kört.
MATCHENS LIRARE: STEFAN RUDELS, OGILVY 2


Ahlén – Fältman & Malmén  0-2
F.
Owe Wahlberg, Johan Hornhammar.

Fältman & Malmén tar den ena storskalpen efter den andra och nu var det formstarka Ahlén som fick ge sig. Matchen var jämn och stenhård hela tiden men F & M fick det viktiga 1-0 målet då Hansi Olin kastat ett långt inkast som Owe Wahlberg med ryggen mot målet nickade in i nätmaskorna. Båda lagen kämpade på bra och målchanser saknades inte, speciellt Ahlén missade några giftiga chanser i fina lägen. Den för morgonen mycket duktige Johan Hornhammar kunde sedan trycka in 2-0, som Ahlén ville ha underkänt p g a ruff. Så blev det inte och 2-0 blev slutresultatet.
MATCHENS LIRARE: JOHAN HORNHAMMAR, FÄLTMAN & MALMÉN


Strömgren/Alliance – Suprime Soccers  5-0
SA.
Freddy Hägglund 3, Stene Tärnström, Stig Nilsson.

Stabila Strömgren/Alliance seglade tack vare en 5-0 viktoria över Suprime Soccers upp på 2:a plats i tabell. En tabell som är mycket jämn och där det skiljer endast fem poäng mellan tvåan och elvan. S/A matar på och inget annat lag har en så teknisk trio som Björn Djulstedt, Stene Tärnström och Stickan Nilsson. Vilka trollgubbar! SS är laget som inte har något spel men de kämpar som ingen annat lag som kanadensiska hockeylirare. Det är fullt ös i 40 minuter och man jagar en välförtjänt slutspelsplats. Idag var S/A för starka där Freddy Hägglund svarade för tre mål men den stora frågan är vad som har hänt Kenth Bergman. Har han gått upp tio kilo eller har han blivit för gammal? Han är i vart fall en playmaker och stod för fina assist. En annan fråga är när han får sin straff, det är väl en 3-4 kapningar i rad nu men domaren funderar på ta en i vardera kvart, semi och final.
MATCHENS LIRARE: KENTH BERGMAN, STRÖMGREN/ALLIANCE


BOW Reklam – Face/Rönnberg  0-0

BOW Reklam och Face/Rönnberg spelade en tillknäppt 0-0 historia som det inte behövs ordas särskilt mycket om.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, FACE/RÖNNBERG


Mediasäljarna – Accent  4-12
M.
Christer Statin, Bo Carp, Peter Boström, Erik Lennmark. A. Chris Lindström 4, Henrik Näsman 3, Sonny Gustavsson 3, Christer Bengtsson 2.

Accent mosade Mediasäljarna med 12-4. MS var med i matchen till en början och hade ledningen två gånger om innan raset kom. Ska Accent räcka ända fram i år, eller?
MATCHENS LIRARE: CHRISTER BENGTSSON, ACCENT