Text & Rubrik – Projekthuset  3-1
Stefan Karlsson 2, Lars Grimlund. P. Per Ek.

Text & Rubrik tog en oerhört viktig seger över Projekthuset i kampen om en slutspelsplats. Inget tydde på seger inledningsvis då PH startade med sex man men tog ändå ledningen och sedan kom playmakern Anders Knutsson. I halvlek, ställning 1-0 till PH, fick de ytterligare förstärkning i toppspelaren Mikael Samuelsson. Det var då T & R satte in stöten och Stefan Karlsson fintade sig igenom och dundrade in 1-1. I slutet av matchen var samme Karlsson framme igen och dundrade in 2-1. När dessutom Lars Grimlund spädde på med 3-1 var saken klar. T & R utnyttjade sina resurser till 100% och spelade mycket taktiskt. Björn Westberg var en stöttespelare.
MATCHENS LIRARE: STEFAN KARLSSON, TEXT & RUBRIK

Åka Skidor – Brindfors  5-0 (WO)

BBR 1687 – Strömgren/Alliance  5-6
Dan Rönnberg 2, Mikael Rönnberg 2, Thomas Sunesson. S. Freddy Hägglund 2, Magnus Pettersson 2, Pelle Nordling 2.

Så kom den då, BBR 1687:s första förlust. Det var serietvåan Strömgren/Alliance som efter ett enormt kämpande och effektivt kontringsspel kunde vinna med 6-5. Vi noterade fem tvåmålsskytare i denna trevliga match i form av Freddy Hägglund, Magnus Pettersson, Pelle Nordling i S/A och bröderna Dan och Micke Rönnberg i BBR. Som vanligt låg BBR under men när de skulle sätta in sin beryktade spurt gjorde istället S/A två mål och ledde då med 6-3 sju minuter före slutet. 6-3 blev sedan 6-5 och de sista minuterna blev dramatiska. Chanser till kvittering fanns men S/A höll undan. Grattis gubbar till en trevlig match.
MATCHENS LIRARE: FREDDY HÄGGLUND, STRÖMGREN/ALLIANCE

Affärsförlaget – Svea  1-2
Stefan Svanfeldt. S. Petter Wåhlén, Bertil Enholm.

Svea hade stora problem med Affärsförlaget men kunde efter ett mål i slutminuten av Bertil Enholm vinna med 2-1. Vi trodde nog lite till mans att AF:s kämpande gubbar skulle knipa en pinne. Lars Karlsson i målet var mycket och Jan Larssons första halvlek var hans bästa för säsongen. Svea har nu fyra poäng ner till nionde platsen.
MATCHENS LIRARE: JAN LARSSON, AFFÄRSFÖRLAGET

Face/Rönnberg – Ahlén  3-1
Claes Blomquist 2, Lennart Gillberg. A. Ulf Johnson

De båda topplagen Face/Rönnberg och Ahlén drabbade samman i en tuff duell. Det var ställningskrig innan det förlösande målet kom och det var en one man show. Det var Lennart Gillberg som utan assist kom direkt från sängen via reservbänken där han drev och fintade sig igenom hela Ahléns lag innan han via stolpen gjorde 1-0. Matchen stod sedan och vägde tills Claes Blomquist avslutade med att nicka in 2-0 efter ett grant anfall. Ahlén missade ånyo en rad fina chanser men Ulf Johnson gav matchen nytt liv när han reducerade. Mitt i en Ahlén-press kontrade sedan Blomman lite tursamt men snyggt in slutresultatet 3-1.
MATCHENS LIRARE: LENNART GILLBERG, FACE/RÖNNBERG

Accent – BOW Reklam  3-3
Sonny Gustavsson 2, Henrik Näsman. B. Fredrik Hjern 2, Peter Kisfaludy.

Så var det dags att sammanfatta årets buffligaste och grinigaste match. Det var kanske inte oväntat att BOW Reklam stod på den ena sidan men desto mer oväntat annars så fromma Accent på den andra. Det var alldeles för mycket snack, fult spel, dumma kommentarer osv osv. Själva matchen var svängig och spelmässigt bra där Accent hade ett klart grepp via 2-0. Först nickade Sonny Gustavsson in bollen efter ett långt inkast från Chris Lindström och därefter ökade Henrik Näsman på. BOW hade sedan en ribba och Accent två stolpar innan BOW satte in spurten. Planens sjysstaste och trevligaste spelare Fredrik Hjern gjorde både 2-2 och 3-2 efter att Peter Kisfaludy gjort det första på en grann frispark. Minuten före slutet kunde Sonny Gustavsson förpassa in bollen till 3-3 som måste betraktas som ett idealiskt slutresultat i denna match.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK HJERN, BOW REKLAM

Fältman & Malmén – Ogilvy 2  4-1
Johan Hornhammar 3, Claes Henning. O. Johan Larsson.

Fältman & Malmén och Ogilvy 2 spelade en viktig streckmatch. Skulle O2 vinna igen? O2 var kort om folk, där man inledde med sex man och fick spela nästan hela andra med sex man. När det var lika många spelare på banan ”vann” O2 med 1-0 men F & M gjorde fyra mål när de var en man mer. Johan Hornhammar gjorde ”som vanligt” tre mål medan Claes Henning satte det fjärde målet.
MATCHENS LIRARE: CLAES HENNING, FÄLTMAN & MALMÉN

Suprime Soccers – Mediasäljarna  7-1
Mats Annerstedt 2, Curt Rosén 2, Martin Fältström, Jan Malmsten, Douglas Hamilton. M. Erik Lennmark.

Suprime Soccers gjorde processen kort med Mediasäljarnas decimerade lag och kunde vinna med enkla 7-1. SS jagar en åtråvärd slutspelsplats. Den som lever får se.
MATCHENS LIRARE: MATS ANNERSTEDT, SUPRIME SOCCERS