Affärsförlaget – Projekthuset  3-6
Lars Karlsson 2, Stefan Svanfeldt. P. Per Ek 2, Mikael Samuelsson, Mikael Lindberg, Patrik Bernard, Anders Knutsson.

Projekthuset levde mycket farligt mot just farliga Affärsförlaget. PH ledde med ”trygga” 2-0 i halvtid utan att övertyga. I andra halvlek fick AF ett ryck då först Stefan Svanfeldt reducerade, sedan kvitterade Lars Karlsson och därefter sköt AF ett skott i ribban i fritt läge. Mål där och P-Huset skulle varit rivningshotat. Istället fick PH flyt och 2-2 blev 6-3. Nu spelar man en helt avgörande match mot Fältman & Malmén om en slutspelsplats. Vid vinst blir det slutspel, vid oavgjort oklart, vid förlust inte slutspel.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SVANFELDT, AFFÄRSFÖRLAGET

Åka Skidor – Strömgren/Alliance  3-9
P.
Ulf Strandberg 2, Kalle Sterner. S. Freddy Hägglund 5, Pelle Nordling 2, Björn Djulstedt, Stene Tärnström.

Strömgren/Alliance ser ut att kapa åt sig seriesilvret efter övertygande 9-3 på Åka Skidor. Freddy Hägglund jagar skyttetrofén men ligger fyra mål bakom (blir svårt). Ulf Strandberg gjorde debut i elfte timmen och han gjorde matchens två snyggaste mål. Ett tungt långskott och en Maradona-frispark i krysset. För S/A väntar ett ovisst slutspel.
MATCHENS LIRARE: ULF STRANDBERG, ÅKA SKIDOR

Text & Rubrik – Meidasäljarna  5-0 (WO)

Fältman & Malmén – Brindfors  6-2
Johan Hornhammar 4, Hansi Olin 2. B. Tommy Lundberg, Fredrik Heiding.

Fältman & Malméns segertåg fortsätter i och med segern över Brindfors med roliga 6-2 i en mycket trevlig match. Johan Hornhammar satte dit fyra men serverade även sina kompisar (läs; Ture Ågren) ett dussin frilägen som slogs bort av någon underlig anledning. Trots att man ligger fyra inför sista omgången behövs troligtvis en pinne till för att säkra slutspelsplatsen.
MATCHENS LIRARE: TURE ÅGREN, FÄLTMAN & MALMÉN

Face/Rönnberg – Svea  5-2
Claes Blomquist 3, Michel Rydberg 2. S. Jens Lundström, Petter Wåhlén.

Face/Rönnberg passade på att göra sin bästa match för säsongen och blev tack vare 5-2 på Svea det tredje laget som kvalificerade sig för slutspel. Efter 2-2 i paus kom storliret igång som gjorde dem till mästare ifjol. Michel Rydberg och Claes Blomquist svarade för alla målen och frågan är om vi sett ”Blomman” bättre. Från sin mittfältsposition kom han mer till sin rätt, vilka distansskott! Svea som legat på slutspelsplats hela säsongen är piskade att ta en pinne i sista matchen om inte alla andra resultat går deras väg. Lika piskade är motståndarna Ahlén men vid oavgjort går båda lagen till slutspel.
MATCHENS LIRARE: CLAES BLOMQUIST, FACE/RÖNNBERG

BBR 1687 – Accent  1-0
Mikael Rönnberg.

Grattis till seriesegern, BBR 1687. Efter en lite trög och tråkig match kunde BBR vinna med ovanliga 1-0 efter ett långskott från Micke Rönnberg som slank in bakom annars mycket duktige Ronny Ljungvall i Accent. Accent hade flertalet kvalificerade chanser som slogs bort. Nu krävs minst oavgjort i sista matchen mot Text & Rubrik om man ska vara med i slutspelet.
MATCHENS LIRARE: RONNY LJUNGVALL, ACCENT

BOW Reklam – Suprime Soccers  5-1
Bengt Wicksell 2, Stefan Söderström, Peter Kisfaludy, Mikael Hilmersson. S. Jan Malmsten.

BOW Reklam har inte förlorat sedan den 2 juni och ändå har man legat på slutspelsplats någon gång hittills! Vinner man sista matchen mot Ogilvy 2 så går man troligtvis dit. Idag slog man Suprime Soccers med lätta 5-1 och oldtimern Bengt Wicksell nätade två gånger.
MATCHENS LIRARE: BENGT WICKSELL, BOW REKLAM

Ahlén – Ogilvy 2  9-1
Ulf Johnson 3, Allan Oskarsson 2, Mikael Gustavsson 2, Hans Olsson, Sven-Olov Jonn. O. Lars Axelsson.

Efter att ha missat och åter missat under hela hösten så fick Ahlén äntligen utdelning likt den berömda ketchupvarianten. Efter 0-0 i paus och 1-1 fem minuter in på andra så gjorde Ahlén mål varannan minut nästan. Det slutade 9-1 efter rena rama mönsteranfallen, vilka mål! Ogilvy 2 som hittills varit höstens lag får snabbt glömma denna morgon.
MATCHENS LIRARE: SVEN-OLOV JONN, AHLÉN