BBR 1687 – Face/Rönnberg  4-2
Thomas Olsson, Nils-Olof Nilsson, Mikael Rönnberg, Lars Karlsson. F. Olle Mattsson, Michel Rydberg.

Som sig bör inledde fjolårsfinalisterna BBR 1687 och Face/Rönnberg årets seriespel. Den här matchen hade betydligt lägre tempo än finalen där vissa spelare stod framåtlutade med händerna på knäna och kippande efter luft redan efter 9-10 minuter. F/R skapade en mängd chanser men gjorde inga mål och istället gick BBR ifrån till 3-0 innan F/R reducerade två gånger. Med bara 20 sekunder kvar passade Micke Rönnberg (?!) fram Lars ”Prati” Halldén som sköt över och istället avslutades matchen med att Lars Karlsson lobbade in 4-2.
MATCHENS LIRARE: LARS KARLSSON, BBR 1687

Finvik/TV 3 – Ahlén  1-7
Johan Reuterling. A. Ulf Johnson 4, Peter Fridén 2, Mats Lundqvist.

Ahlén bjöd upp till första omgången bästa spel men det var pigga nykomlingen Finvik/TV 3 som inledde bäst och satte upp rena mördartempot. I den här serien behövs rutin och det har gubbarna i Ahlén som dessutom visade upp ett intressant nyförvärv i Peter Fridén och han nickade in 1-0 första gången han rörde bollen. Ahlén ångade sedan på i ullstrumporna och spelade bländande där de hade spelgeniet med de makalösa skotten, Ulf Johnson, i huvudrollen. Uffe skottade in fyra mål!
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, AHLÉN

Svea – Mediasäljarna  9-0
Petter Wåhlén 3, Lars Ahlström 3, Thomas Svensson 2, Anders Mårdh.

Svea klädde ganska lätt av Mediasäljarna med solklara 9-0. Petter Wåhlén och Lars Ahlström svarade för tre mål vardera. Matchens behållning var annars Christer Johanssons aviga målvaktsspel. Svea är serieledare.
MATCHENS LIRARE: CHRISTER JOHANSSON, MEDIASÄLJARNA

Åka Skidor – Affärsförlaget  5-2
Å.
Niklas Ferraresi 4, Jan Ek. A. Gunnar Gidefeldt, Urban Sjöö.

Åka Skidor har fått en ny kelgris. Förra året vann man den interna skytteligan i ÅS på fyra mål och i den här matchen kopierade Niklas Ferraresi den bedriften. Matchens lirare var annars Janne Ek som med sina tunnlar visade att gubben inte är så gammal ändå. Affärsförlaget var tama idag.
MATCHENS LIRARE: JAN EK, ÅKA SKIDOR

Accent – Dynamo Ogilvy  5-0
Sonny Gustavsson 2, Leif Sandgren, Yngve Eriksson, Thomas Tysk.

Accent spelade säkert och kunde vinna med 5-0 mot ett för dagen svagt Dynamo Ogilvy. Men Erik Karlssons huvudspel var matchens behållning.
MATCHENS LIRARE: ERIK KARLSSON, DYNAMO OGILVY

BOW Reklam – Projekthuset  3-2
Peter Kisfaludy 2, Stefan Söderström. P. Stefan Olsson 2.

Projekthuset inledde med att skapa 3-4 målchanser varav en i stolpen men efter hand kom BOW Reklam in i matchen. Peter Kisfaludy svarade för två mål men dagens grannaste gjorde slitstarke Stefan Söderström.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM

R.
Kenth Bergman 5, Magnus Pettersson 2, Pelle Ericsson 2, Stene Tärnström. H. Anders Engström, Enzo Bussoli, Riccardo Storzini.

Reklamhuset/Bolaget (f d Strömgren/Alliance) och nykomlingen Hall & Cederqvist bjöd upp till en kanonmatch. De som såg de första tio minuterna kunde säkert sätta en hundring på H&C. R/B är å andra sidan hala som ålar och gubben Kentha Bergman hade lilla julafton där han tog täten i skytteligan efter fem mål!! Matchens lirare var förvärvet från Svea, Enzo Bussoli, där speciellt hans raid på vänsterkanten när han joggade fram och slog härliga tunnlar innan han avslutade med att sätta dit den var sevärd.
MATCHENS LIRARE: ENZO BUSSOLI, HALL & CEDERQVIST

Text & Rubrik - Fältman & Malmén  3-3
Kjell Friman 3. F. Stephan Frank, Sten-Ove Ramberg, Hansi Olin.

(Denna match fick skjutas upp och spelades senare på våren). Text & Rubrik och Fältman & Malmén bjöd på en fantastisk första halvlek. Bra spel, fina anfall och härliga mål. Kjell ”Gert Müller” Friman var planens kung och gjorde tre mål i första halvlek när han dök överallt från ingenstans och så pang, pang, pang. I början på andra gjorde F & M 3-3 vilket stod sig matchen ut mycket tack vare Anders Simonsson i T & R:s mål som gjorde några helt avgörande räddningar. Speciellt en i slutskedet då han boxade bort en kanon i krysset.
MATCHENS LIRARE: ANDERS SIMONSSON, TEXT & RUBRIK