Reklamserien 1990 - 4:e omg


Finvik/TV 3 – Fältman & Malmén  0-7
FM.
Hansi Olin 3, Johan Hornhammar 2, Sten-Ove Ramberg, Pelle Kotschak.

Fältman & Malmén ångar på i ullstrumporna och den här gången fick Finvik/TV 3 åka till jobbet med 0-7 i baken. Hansi Olin var pigg värre med tre mål men matchens lirare var Finviks färggranne målvakt Peter Mohlin.
MATCHENS LIRARE: PETER MOHLIN, FINVIK/TV 3


Reklamhuset/Bolaget – Dynamo Ogilvy  7-1
R.
Kenth Bergman 3, Dan Smedman 2, Pelle Ericsson, Freddy Hägglund. D. Fredrik Preisler

Reklamhuset/Bolaget och Dynamo Ogilvy spelade en riktig Hawaii-match med böljande spel utan någon tanke. R/B ledde med 1-0 genom mål av Kenth Bergman när det var 10-12 minuter kvar att spela då de helt plötsligt fick ett ryck och gick ifrån till 7-1! Energiknippet Bergman satte tre och det måste vara härligt att ha en kille som Kentha i laget då han är positiv för lagmoralen. Noterbart var att Mats Sohlberg var omutlig i målet.
MATCHENS LIRARE: MATS SOHLBERG, REKLAMHUSET/BOLAGET


Mediasäljarna – Ahlén  3-2
M.
Erik Lennmark 2, Christer Statin. A. Ulf Johnson, Hans Olsson.

Mediasäljarna tog sin första seger på bra länge när man kämpade ner Ahléns reducerade manskap med 3-2. Den här matchen blev onödigt grinig och inte mycket att orda om. Grattis till MS och vilken nick av Erik Lennmark!
MATCHENS LIRARE: ERIK LENNMARK, MEDIASÄLJARNA


Accent – Face/Rönnberg  0-3
F.
Thomas Carlsson, Olle Mattsson, Lennart Gillberg.

Face/Rönnberg mönstrade upp bästa lag och det fick Accent bittert erfara. F/R vann med 3-0 efter stundtals bra spel från båda lagen i denna schyssta match som bara innehöll en frispark. Härlig stämning, gubbar!
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, FACE/RÖNNBERG


Svea – Projekthuset  1-4
S.
Tord Sikström. P. Per Ek 2, Anders Knutsson, Stefan Wikström.

Så bröts äntligen Projekthuset otur där de för en gångs skull hade marginalerna på sin sida. PH vann med 4-1 mot Svea i en ganska bra match. Niclas Fröberg var jätten själv i målet.
MATCHENS LIRARE: NICLAS FRÖBERG, PROJEKTHUSET


Hall & Cederqvist – BOW Reklam  3-2
H.
Jannis Stavropoulos, Per Ahlén, Greger Nilsson. B. Mikael Hilmersson, Peter Söderström.

Som tidigare under säsongen började Hall & Cederqvist enormt bra de första 10-12 minuterna och de 1-0 kunde varit två eller tre mål större. Sen tog spelet plötsligt slut och BOW:s reducerade manskap skapade mängder av målchanser resten av matchen. H & C kom undan med blotta förskräckelsen och vann med 3-2 efter att BOW haft både virkesträffar och missad straff för att nämna något i händelseväg. H & C ligger nu på slutspelsplats, för gott eller?
MATCHENS LIRARE: MIKAEL HILMERSSON, BOW REKLAM


Text & Rubrik – Åka Skidor  6-2
T.
Tor Sundberg 2, Lars Grimlund 2, Kjell Friman, Martin Berggren. Å. Niklas Ferraresi, Mikael Danblom.

De båda obesegrade lagen Text & Rubrik och Åka Skidor drabbade samman i en mycket trevlig match utan en enda frispark. Stämningen var god där T & R var det vassaste laget och vann med 6-2. Leif Eriksson var magnifik i ÅS och Niklas Ferraresi sköt ett otroligt skott i nättaket så att gasverket vibrerade. Nyförvärvet och tvåmålsskytten Tor Sundberg i T & R kämpade så att syrgasen var nära för att nämna några händelser. Vi får hoppas att båda dessa lag tar sig till slutspel och båda lagens spelare berömde varandra. T & R sa; ”De spelar j-igt bra men det går lite långsamt”. ÅS sa; ”det här var det bästa lag vi mött på bra länge”.
MATCHENS LIRARE: LEIF ERIKSSON, ÅKA SKIDOR


BBR 1687 – Affärsförlaget  5-0 (WO)