Hall & Cederqvist – Projekthuset  3-3
H.
Sven Carlsson, Greger Nilsson, Jannis Stavropoulos. P. Patrik Bernard, Stefan Wikström, Per Ek.

Den första matchen i den sjätte omgången mellan Hall & Cederqvist och Projekthuset blev en mäktig match. Efter en jämn inledning så tog H&C över när de blev fulltaliga. Sven Carlsson slog behärskat in 1-0 på straff innan Greger Nilsson och Jannis Stavropoulos ökade på till 3-0. I det läget kändes matchen helt avgjord och sedan blev Per Cason i PH skadad så de spelade med fem man i några minuter. Trots det reducerade Patrik Bernard till ”ofarliga” 1-3. När två minuter återstod gick alla och väntade på slutsignalen, då slog Stefan Wikström till och 2-3 var ett faktum. När bara sekunder återstod fick PH en hörna och på den utbröt kalabalik. Helt plötsligt låg bollen i nät via ryggen på Per Ek (vilken inställning) och matchen slutade 3-3!! Nu har verkligen PH den tur de inte hade i början av säsongen.
MATCHENS LIRARE: PER EK, PROJEKTHUSET

Svea – Reklamhuset/Bolaget  1-10
Thomas Svensson. R. Pelle Ericsson 4, Kenth Bergman 3, Freddy Hägglund 2, Dan Smedman.

Reklamhuset/Bolaget hade sån dag (ja, ni vet) då allt satt. Den hyperfarliga kedjan med Kenth Bergman (tre mål), Pelle Ericsson (fyra mål) och Freddy Hägglund (två mål) hade lilla julafton. Svea hade inget att säga till om och matchen slutade hela 10-1 till R/B. Pelle Ericsson var pigg värre. Har du laddat med fiske månne?
MATCHENS LIRARE: PELLE ERICSSON, REKLAMHUSET/BOLAGET

Face/Rönnberg – Finvik/TV 3  4-1
FR.
Olle Mattsson 2, Claes Blomquist 2. FT. Johan Reuterling.

Face/Rönnberg och Finvik/TV 3 spelade en ganska seg match som var lite grinig i första halvlek. F/R var det klart bättre laget där Olle Mattsson hängde två liksom Claes Blomquist. Kul att gamla gubben Blomquist vaknat till, det ena målet var en klockren vänster från 15 meter.
MATCHENS LIRARE: CLAES BLOMQUIST, FACE/RÖNNBERG

Ahlén – Accent  5-2
Ah.
Peter Fridén 2, Ulf Johnson, Allan Oskarsson, Walter Kalmar. Ac. Thomas Tysk, Henrik Näsman.

Ahlén hade si så där en 10-12 minuter av första halvlek då de spelade som i trans. Inget lag spelar som Ahlén då och det bara sker utan förvarning. Första målet var ett ryskt hockeymål då Allan Oskarsson breddade ut bollen till Peter Fridén på högerkanten. ”Fridde” ryckte på kanten som en kalv på grönbete och slog ett underbart inlägg mot första stolpen. Där dök han upp, jo just det Ulf Johnson, som i sin tur sköt in bollen med huvudet till 1-0. Bara några anfall senare var ställningen 3-0 och vanligtvis starka Accent var utspelade. Accent malde sig senare in i matchen men närmare än 1-3 kom man aldrig. Fridén blev tvåmålsskytt i denna 5-2 historia och Accents Kaj Holmqvist var en bländande tekniker.
MATCHENS LIRARE: KAJ HOLMQVIST, ACCENT

Dynamo Ogilvy – Mediasäljarna  5-0 (WO)

Affärsförlaget – Text & Rubrik  2-7
Lars Nyqvist, Gunnar Gidefeldt. T. Martin Berggren 2, Kjell Friman 2, Christian Carlsson 2, Per Larsson.

Trots ett tungt tryck på axlarna som serieledare kunde ändå Text & Rubrik lira skjortan av Affärsförlaget. Enda gången AF hade lite häng var vid 2-4 men då lade T & R in en extra växel och matchen slutade 7-2 efter det att Martin Berggren, Kjell Friman och Christian Carlsson svarat för två mål vardera.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN CARLSSON, TEXT & RUBRIK

BOW Reklam – Åka Skidor  1-2
Peter Kisfaludy. Å. Kalle Sterner, Andreas Janzon.

Åka Skidor spelande överraskande bra mot BOW Reklam och den nyblivne pappa (grattis) Kalle Sterner kunde göra 1-0. Efter hand tog ett för dagen trevlig BOW över händelserna och mycket riktigt kom 1-1 genom Peter Kisfaludy. BOW höjde trycket ytterligare ett snäpp och hade bud på ledningsmål då helt plötsligt ÅS vaknade till liv igen. Fina lägen skapades där främst Andreas Janzon hade det vassaste då han först kom helt solo men missade och nickade sedan i stolpen ett par minuter senare. Två minuter före full tid fick ÅS en straff då de kunde haft tre stycken innan. Den här var något hårt dömd. Andreas tog revansch på tidigare missar och satte vinstmålet.
MATCHENS LIRARE: KALLE STERNER, ÅKA SKIDOR

Fältman & Malmén – BBR 1687  2-2
Stephan Frank, Johan Hornhammar. B. Christer Wallensten, Kjell Neuman.

BBR 1687 och Fältman & Malmén spelade stundtals hyfsad fotboll i en lite stökig match med många felpass. Kämpatakter saknades däremot inte och F & M klarade oavgjort får man väl säga. Med lite flyt kunde BBR gjort två och tre mål sista tio. Matchen slöt 2-2 och i matchens sista självande sekunder räddade Claes Henning ett stenhård skott på mållinjen med ”Guds hand”.
MATCHENS LIRARE: CLAES HENNING, FÄLTMAN & MALMÉN