Reklamserien 1990 - 7:e omg


Svea – Accent  3-0
S.
Tord Sikström, Jens Lundström, Petter Wåhlén.

Svea har varit lite upp och ner i år men idag var det mest upp. Accent som började så bra gick nu på ännu en pump. Sveas segerorganisatörer hette idag Tord Sikström (matchens lirare), Petter Wåhlén och Jens Lundström som gjorde varsitt mål. De båda lagen har tabellplaceringarna 11 och 12.
MATCHENS LIRARE: TORD SIKSTRÖM, SVEA


Dynamo Ogilvy – Finvik/TV 3  3-0
D.
Stefan Rudels, Klas Johansson, Johan Larsson.

Dynamo Ogilvy och Finvik/TV 3 spelade en lite grinig match och den här gången var det överraskningslaget DO som drog det längsta strået. Målvaktsfantomen Stefan Rudels gjorde 1-0 på straff innan Klas Johansson satte dit 2-0 när matchen stod och vägde. Slitstarke Johan Larsson fastställde slutresultatet 3-0 i slutsekunderna.
MATCHENS LIRARE: STEFAN RUDELS, DYNAMO OGILVY


BOW Reklam – Affärsförlaget  7-0
B.
Peter Kisfaludy 4, Stefan Söderström, Peter Hjern, Mikael Hilmersson.

BOW Reklams numera skötsamma gossar satte pedalen i botten och körde över Affärsförlaget med 7-0. Peter Kisfaludy var pigg värre med fyra mål medan Stefan Söderström satte en hörna direkt i krysset.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM


Hall & Cederqvist – Mediasäljarna  2-1
H.
Per Ahlén 2. M. Christer Statin.

Hall & Cederqvist började precis som vanligt och den speciella måltjuven Per Ahlén satte dit två baljor. Mediasäljarna som för dagen var ganska vassa skapade sedan en del farligheter. Christer Statin och Anders Liljeblad sågade sig igenom en 5-6 gånger men Benny Svensson var med på noterna. När Statin reducerade till 1-2 fint framspelade av Bo Carp så trodde man att den gamla visan skulle upprepa sig, nämligen att H & C tappade sin ledning. Den här gången lyckades man hålla undan.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SJÖLUND, MEDIASÄLJARNA


Reklamhuset/Bolaget – Projekthuset  1-3
R.
Kenth Bergman. P. Tommy Lundberg, Mikael Eriksson, Per Ek.

Reklamhuset/Bolaget hade en sådan där dag då allt gick snett och Projekthuset slog sina motståndare med deras egen vapen. Tommy Lundberg, Mikael Eriksson och Per Ek såg till att segersiffrorna skrevs till 3-1. Noterbart var att Kenth Bergman slog en hörna direkt i mål.
MATCHENS LIRARE: ANDERS KNUTSSON, PROJEKTHUSET


Ahlén – BBR 1687  5-3
A.
Ulf Johnson 2, Peter Fridén 2, Sven-Olov Jonn. B. Johan Söderlind, Paul Balsom, Kjel Neuman.

Ahlén spelade sambafotboll och då fick fjolårsmästarna det hett om öronen där segersiffrorna skrevs till roliga 5-3 till Ahlén. Ulf Johnson och Peter Fridén är ett rustikt radarpar och svarade för två mål vardera. Fridén lyckades även med bedriften att rädda ett skott från Uffe på mållinjen, så den interna skyttekampen är stenhård. BBR bjöd på bra motstånd och Kjell Neuman är en härlig lirare. Det ska bli kul att följa positiva Ahlén i fortsättningen.
MATCHENS LIRARE: PETER FRIDÉN, AHLÉN


Face/Rönnberg – Text & Rubrik  2-5
F.
Claes Blomquist 2. T. Kjell Friman 2, Björn Westberg, Hans Johansson, Lars Grimlund.

Nä, nu j-ar! Text & Rubrik drar ifrån. Den alltid sevärda matchen mellan sätteripamparna Sture Johansson och Claes Blomquist bjuder ofta på något extra. Första halvlek var magnifik från båda håll med ett litet plus till Face/Rönnberg men i andra satte T & R in stöten och visade att de är serieledare. Spelmottorn Kjell Friman (två mål) drev fram sina styrkor till en 5-2 viktoria. Blomman satte också två.
MATCHENS LIRARE: KJELL FRIMAN, TEXT & RUBRIK


Fältman & Malmén – Åka Skidor  6-3
F.
Johan Hornhammar 5, Hansi Olin. Å. Kent Strandberg, Peppe Ferraresi, Andreas Janzon.

”När Johan Hornhammar slår till står blixten stilla”, ett Fältman & Malmén-ordspråk. Johan satte fem idag och då fick Åka Skidor ge sig. Denna trevliga match slutade med tennissiffrorna 6-3 där Lars-Ulrik Hansson aldrig setts bättre (jo, för typ 15 år sedan). ”Luddes” bakåtnick var i svettigaste laget.
MATCHENS LIRARE: LARS-ULRIK HANSSON, FÄLTMAN & MALMÉN