Reklamserien 1990 - 8:e omg


BBR 1687 – Dynamo Ogilvy  3-0
B.
Lars Karlsson, Örjan Reitz, Lars Jansson.

BBR 1687 vann en mycket viktigt streckmatch mot uppstickaren Dynamo Ogilvy med 3-0. Den här matchen var en av många i serielunkens tecken. Rätt lag vann.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL RÖNNBERG, BBR 1687


Reklamhuset/Bolaget – BOW Reklam  2-3
R.
Pelle Ericsson, Björn Djulstedt. B. Stefan Söderström 2, Bengt Wicksell.

BOW Reklam med planen kung och fältherre Stefan Söderström i spetsen gjorde livet surt för Reklamhuset/Bolaget, som kanske är inne i en formsvacka. BOW tog vara på chanserna men det gjorde inte R/B. Stefan Söderström och hans snart 50-åriga morbror såg till att det stod 3-0 innan R/B vaknade. Men det var för sent då R/B inte kom närmare än 2-3 trots fina chanser.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM


Affärsförlaget – Fältman & Malmén  1-12
A.
Lars Nyqvist. F. Lars Mattsson 5, Stephan Frank 4, Johan Hornhammar 2, Owe Wahlberg.

Fältman & Malmén hade kattens lek med råttan mot nästjumbon Affärsförlaget. Man gjorde dussinet fullt och bäst var nykomlingen Lars Mattsson som spelade fint och hade fem mål i protokollet. Stephan Frank satte fyra och nu får Johan Hornhammar se upp i den interna skytteligan.
MATCHENS LIRARE: LARS MATTSSON, FÄLTMAN & MALMÉN


Finvik/TV 3 – Svea  0-5 (WO)


Mediasäljarna – Projekthuset  1-7
M.
Lars Westberg. P. Per Ek 4, Mikael Samuelsson 3.

Nu har Projekthuset fått upp ångan rejält där kedjeduon Per Ek (fyra mål) och Mikael Samuelsson (tre mål) var framgångsrika värre. Mediasäljarna fick åka till jobbet med 1-7 i nacken.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL SAMUELSSON, PROJEKTHUSET


Åka Skidor – Face/Rönnberg  0-4
F.
Lars Halldén, Göran Larsson, Claes Blomquist, Ronald Åman.

Face/Rönnberg tog en viktig 4-0 seger över charmlaget Åka Skidor. Matchen var välspelad och trevlig där det inte avgjordes förrän i slutet då F/R kunde rinna ifrån. Matchens lirare var vänsterbacke Bosse ”Bus” Brewitz. Vad hade du käkat till morgonmål Bosse, eller hade du bara rökt en cigg?
MATCHENS LIRARE: BO BREWITZ, ÅKA SKIDOR


Accent – Hall & Cederqvist  6-1
A.
Kaj Holmqvist 2, Chris Lindström 2, Thomas Tysk, Sonny Gustavsson. H. Robert Plaszcyk.

Hade Hall & Cederqvist fått ta bort de sista tio minuterna av matcherna hade man varit i serieledning. Nu kom ett nytt ras sista tio eller rättare sagt fick Accent igång lagmaskinen. 1-1 blev raskt 6-1 och matchens lirare var oldtimern Leif Sandgren.
MATCHENS LIRARE: LEIF SANDGREN, ACCENT


Text & Rubrik – Ahlén  9-2
T.
Martin Berggren 3, Kjell Friman 2, Lars Grimlund, Lars Ekström, Björn Westberg, Sture Johansson. A. Hans Olsson 2.

”The green machine” har slagit till igen! Det är alltså Text & Rubrik vi pratar om och den här gången besegrade man självaste Ahlén med 9-2! Planens kung var Martin Berggren som trots att han är den mest osjälviske spelaren i serien så hängde han tre baljor. Noterbart var att T & R visade upp sex olika målskyttar och rycker nu i serien. Hans Olsson hängde båda för Ahlén.
MATCHENS LIRARE: MARTIN BERGGREN, TEXT & RUBRIK