Finvik/TV 3 – Projekthuset  0-7
P.
Anders Knutsson 4, Stefan Wikström 2, Mikael Eriksson.

Projekthuset hade lekstuga med Finvik/TV 3 med förre lagkompisen Micke Lindberg i spetsen. Matchen slöt 7-0 till PH och publikliraren Anders Knutsson satte dit hela fyra baljor.
MATCHENS LIRARE: ANDERS KNUTSSON, PROJEKHUSET

BBR 1687 – Hall & Cederquist  8-6
Andy Rowland 4, Pontus Larsson 2, Thomas Olsson, Fredrik Celsing. H. Riccardo Storzini 2, Greger Nilsson, Enzo Bussoli, Robert Plaszcyk, Jannis Stavropoulos.

Årets match är ett faktum! Hall & Cederquist började med att göra 1-0 efter 5-6 sekunder på nick av Greger Nilsson. Efter hand kom BBR 1687 in i matchen och de vände till 2-1 som lite senare blev 2-3. Första halvlek var svängig men med bra spel. I andra inledde BBR bra och vände återigen till 4-3 men målorgien fortsatte och ena sekunden såg BBR ut som segrare och i den andra såg H & C ut som segrare. När BBR tog ledningen med 7-6 trodde man att det skulle vara segermålet. Med endast minuten kvar så missade Riccardo Storzini öppet mål och i anfallet efter gjorde BBR 8-6. En match i publikens smak.
MATCHENS LIRARE: ANDY ROWLAND, BBR 1687

Åka Skidor – Dynamo Ogilvy  4-0
Å.
Niklas Ferraresi 3, Jan Ek.

Dynamo Ogilvy inledde piggt men hade ingen riktig spets på avsluten. Efter en mållös första halvlek tog Åka Skidor över där Niklas Ferraresi dominerade planen helt och låg bakom alla farligheter. Tre mål och många fina passningar stod han för.
MATCHENS LIRARE: NIKLAS FERRARESI, ÅKA SKIDOR

Text & Rubrik – Svea  1-3
Lars Ekström. S. Jens Lundström, Thomas Svensson, Tord Sikström.

Serieledarna på fall, då Text & Rubrik förde spelet men Svea kontrade giftigt. Jens Lundström gjorde matchens första mål som också blev 2-0 innan T & R kunde reducera. Sista fem hade T & R ett jättetryck mot Svea men målvakten tog allt. Med 15 sekunder kvar att spela utnyttjade Totte Sikström en blotta i försvaret och 3-1 var ett faktum.
MATCHENS LIRARE: MARTIN HÖGSTRÖM, SVEA

Mediasäljarna – BOW Reklam  2-6
Lars Westberg, Christer Statin. B. Peter Kisfaludy 3, Mikael Hilmersson 2, Bengt Wicksell.

BOW Reklam var en man kort men öppnade ändå bäst där Peter Kisfaludy och Mikael Hilmersson firare stora triumfer. De 3-0 i paus var faktiskt i underkant men i början på andra satte Mediasäljarna världens tryck och de 1-3 kunde vart mer. BOW ryckte upp sig mot slutet och kunde vinna komfortabelt med 6-2.
MATCHENS LIRARE: CHRISTER STATIN, MEDIASÄLJARNA

Affärsförlaget – Ahlén  2-2
Af.
Gunnar Gidefeldt 2. Ah. Mikael Gustavsson, Mats Lundqvist.

En tät, hård men juste match där Ahlén dominerade i början men trots massor av chanser fick man bara in ett mål. Affärsförlaget kom sedan in i matchen och kvitterade bakom Ahléns säkra backlinje, vilket stod sig till halvtid. I andra chockstartade AF genom att ta ledningen direkt då matchens lirare Gunnar Gidefeldt sprang på en boll och kunde hårt trängd stöta in sitt andra mål för dagen. Ahlén pressade sedan hårt men det dröjde tills det bara återstod någon minut då Mats Lundqvist kvitterade. Bra spel från båda sidor men AF brukar alltid spela bra sista matchen innan uppehållet. Kommer en lika bra höst som ifjol månne?
MATCHENS LIRARE: GUNNAR GIDEFELDT, AFFÄRSFÖRLAGET

Freddy Hägglund 2. A. Henrik Näsman, Chris Lindström, Thomas Tysk, Lars Pihlblad.

Bra match där Accent utnyttjade sina målchanser i första halvlek vilket inte Reklamhuset/Bolaget gjorde. Därmed stod det 3-0 i paus där dessutom Accent chocköppnade i andra då Lasse Pihlblad lobbade in 4-0 från sidlinjen. R/B fick sedan lite bättre flyt i spelet och Freddy Hägglund (det börjar lossna nu) satte dit två men Accents seger var aldrig hotad.
MATCHENS LIRARE: HENRIK NÄSMAN, ACCENT

Fältman & Malmén – Face/Rönnberg  4-4
FM.
Johan Hornhammar 2, Sten-Ove Ramberg 2. FR. Lars Halldén 2, Ronald Åman, Claes Blomquist.

Face/Rönnberg öppnade bäst och dominerade matchen helt till i mitten på andra då man ledde med betryggande 4-1 mot Fältman & Malmén. Då vände matchen där F & M började hitta rätt i positionerna och målchanser skapades på löpande band. Johan Hornhammar reducerade två gånger om (det andra på straff) så att ställning blev 3-4. I matchens allra sista skälvande sekunder blev Sten-Ove Ramberg framspelad och kunde nicka in kvitteringen till 4-4. F/R tappade allt på slutet!
MATCHENS LIRARE: STEN-OVE RAMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN