Text & Rubrik – Projekthuset  6-2
Martin Berggren 2, Lars Grimlund 2, Björn Westberg, Kjell Friman. P. Per Ek, Hans Roskvist.

Text & Rubrik säkrade definitivt slutspelsplatsen i och med segern över Projekthuset med 6-2. Det var PH:s första förlust sedan 2 maj och för en gångs skull gick det lite grus i maskineriet. PH kämpade på med sitt decimerade lag och Per Cason storspelade i målet.
MATCHENS LIRARE: PER CASON, PROJEKTHUSET

Åka Skidor – Hall & Cederquist  3-3
Å.
Leif Eriksson 2, Nicke Ferraresi. H. Jannis Stavropoulos 2, Riccardo Storzini.

Åka Skidor och Hall & Cederquist spelade om vilket av lagen som skulle haka på i slutspelracet. Eftersom det blev delad pott i en kul match hakade båda eller kanske inget lag på. Spelade ni bort varandra? Nickspecialisten Leif Eriksson slog till två gången varav det sista med endast 40 sekunder kvar att spela. H & C hade också en tvåmålsskytt i Jannis Stavropoulos som satte 3-3 åtta sekunder från slutsignalen.
MATCHENS LIRARE: LEIF ERIKSSON, ÅKA SKIDOR

BBR 1687 – Reklamhuset/Bolaget  1-4
Mikael Rönnberg. R. Kent Bergman 2, Pelle Ericsson, Magnus Pettersson.

Reklamhuset/Bolaget passade på att göra en kanonmatch och besegrade de regerande mästarna BBR 1687 med 4-1. Kenth Bergman var på strålande humör och satt två. Nu måste BBR vinna alla kvarvarande matcher och ha flyt med övriga resultat för att nå slutspel. Lars-Åke ”Ludde” Lundell räddade BBR:s decimerade lag från flera baklängesmål.
MATCHENS LIRARE: LARS-ÅKE LUNDELL, BBR 1687

Affärsförlaget – Svea  2-3
Stefan Svanfeldt, Jonas von Hedenberg. S. Jens Lundström, Thomas Svensson, Petter Wåhlén.

Svea kämpade och slet men spelade väldigt illa, i vart fall framför mål. Affärsförlagets decimerade manskap slet berömvärt och segade sig upp till 2-2 efter att Svea närmast omgående hade fixat en 2-0 ledning. I andra tickade minuterna iväg väldigt fort och med endast fem minuter kvar att spela avgjorde Petter Wåhlén för Svea då han nickade in 3-2. Stefan Svanfeldt var visserligen nära att kvittera i sista anfallet i matchen. Lasse Karlsson i AF var helt suverän i målet samtidigt som han hade stolparna på sin sida.
MATCHENS LIRARE: LARS KARLSSON, AFFÄRSFÖRLAGET

Face/Rönnberg – Ahlén  3-1
Lars Halldén 2, Claes Blomquist. A. Peter Ahlén.

Face/Rönnberg slog till med att göra en av sina bästa matcher på bra länge och det fick tyvärr Ahlén erfara. Lars Halldén var i gammalt gott slag och hängde två viktiga mål. Vid ställningen 0-3 så satte Peter Ahlén (ett mål per match) reduceringen men fortsatta försök att överlista kanonkeepern Lars Sjödin gick inte. Ahlén har därmed hamnat under stutspelsstrecket, när hände det senast?
MATCHENS LIRARE: LARS SJÖDIN, FACE/RÖNNBERG

Accent – BOW Reklam  3-2
Kaj Holmqvist 2, Yngve Eriksson. B. Patrik Granlund, Bengt Wicksell.

Accent och BOW Reklam spelade en riktig 0-0 match men med tio minuter kvar bröts dödläget då alla närvarande fick uppleva tidernas mest kamouflerade lobb av bollgeniet Kaj Holmqvist. Då släppte målproppen och några minuter senare stod det 3-2 till Accent som också blev slutresultatet. BOW kunde lika gärna ha kvitterat men det var inte orättvist att Accent vann.
MATCHENS LIRARE: KAJ HOLMQVIST, ACCENT

Fältman & Malmén – Dynamo Ogilvy  7-0
Stephan Frank 4, Johan Hornhammar 3.

Fältman & Malmén blev andra lag att kvalificera sig för årets slutspel. Dynamo Ogilvys trevliga och kämpastarka gubbar fick ge sig med 0-7 trots att Erik Karlsson storspelade i målet under första halvlek. Stephan Frank hängde fyra och skyttekungen Johan Hornhammar tre. DO har trots allt bara fyra pinnar upp till slutspelsstrecket.
MATCHENS LIRARE: ERIK KARLSSON, DYNAMO OGILVY

Mediasäljarna – Finvik/TV 3  5-0 (WO)