Svea – TV 3  1-1
Bertil Enholm. T. Mikael Samuelsson

Svea inledde andra omgången på ett starkt sätt. Förra matchen ”förlorade” man en poäng när man var en man mer men nu ”vann” man en poäng när man var en man mindre. TV 3 som för dagen hade ett starkt lag fick nöja sig med delat pott. Svea slet och slet och bröderna Enholm (Bertil och Gunnar) spelade som för 10 år sedan. ”Beppe” sköt 1-0 innan TV3:s Mikael Samuelsson kvitterade till 1-1 i andra. Pappa Thomas Svensson tog allt mellan stolparna medan sonen Daniel Eskilsson rensade föredömligt. Löpstarka Tord Sikström och Peter Hållander höll ställningarna. TV 3 tar nog många skalper i serien och Svea är fortfarande obesegrade.
MATCHENS LIRARE: THOMAS SVENSSON, SVEA

BBR 1687 – Face/Rönnberg  7-2
Mikael Johansson 3, Thomas Hellgren 2, Thomas Lundin 2. F. Tage Gustavsson, Claes Blomquist.

BBR 1687 broderade på ett trevlig sätt ut ett decimerat Face/Rönnberg och vann med 7-2. Första kvarten höll F/R stången då Michel Rydberg i målet var rena väggen. Slitvargen Mikael Johansson sköt tre varpå Thomas Lundin och Thomas Hellgren delade på resterande fyra.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, FACE/RÖNNBERG

BOW Reklam – SAS Mediapartner  5-0 (WO)

Text & Rubrik – HLR  7-0
Christian Carlsson, Kjell Friman, Hans Johansson, Björn Westberg, Sture Johansson, Lars Ekström, Lars Grimlund.

Fjolårets seriesegrare och finalist spelade upp ett spel som värmde. Stackars HLR kämpade och ville med Text & Rubrik var bättre. Man vann med hela 7-0 efter att ha noterat sju olika målskyttar, rekord. Kjelle Frimans 2-0, ett skott från 25 meter i krysset, och Sture Johanssons volley var delikatesser. Vänta bara till HLR får ordning på truppen och Philip Jones sätter sina chanser. Då ni!
MATCHENS LIRARE: KJELL FRIMAN, TEXT & RUBRIK

Kenth Bergman, Mats Sohlberg. A. Ulf Johnson.

Nu grinar oturen Ahlén i ansiktet. Man har spelat två mycket bra matcher och har noll poäng. Först 2-5 mot BBR och nu 1-2 mot Reklamhuset/Bolaget. Ahlén började bäst och Ulf Johnson gjorde 1-0. Matchen var mycket bra och bedrevs i ett ruggigt tempo, speciellt de första 10-12 minuterna. Inga frisparkar eller andra intermezzon inträffade. Dagens kämpe, Kenth Bergman (har du vintertränat?), kunde kvittera efter en soloraid. Dessförinnan hade Allan Oskarsson haft två ribbor på en minut. Under hela andra halvlek stod matchen och vägde, där Ahlén hade bollen men R/B kontrade livsfarligt. När alla stod och väntade på slutsignalen klev dagens solstråle in och avgjorde matchen. Det var Mats Sohlberg som slog till och nickade in 2-1 då 14 sekunder återstod. Nu har R/B avgjort sina två inledande matcher i slutminuten.
MATCHENS LIRARE: KENTH BERGMAN, REKLAMHUSET/BOLAGET

Affärsförlaget – Hall & Cederquist  3-3
Stefan Svanfeldt 2, Lars Nyqvist. H. Anders Engström, Anders Eriksson, Enzo Bussoli.

Nej, det var ingen tillfällighet i första omgången. Affärsförlaget spelade ytterligare en kanonmatch och den första halvleken var nog den bästa de någonsin har spelat. Man ledde med 2-1 mot ett chockat Hall & Cederquist efter mål av Lars Nyqvist på nick (där släppte nackspärren) och Stefan Svanfeldt. Anders Engström nätade för H & C där f ö målvakten Stefan Odin räddat ett antal frilägen. När sedan Svanfeldt ökade på till 3-1 i andra efter rena klapp klapp-spelet var det nästan för bra. H & C kom för ovanlighetens skull igen starkt sista 10, där först Anders Eriksson reducerade innan Enzo Bussoli kvitterade i slutminuten. Kul match och båda lagen är fortfarande obesegrade.
MATCHENS LIRARE: STEFAN ODIN, HALL & CEDERQUIST