BBR 1687 – Reklamhuset/Bolaget  5-5
Mikael Rönnberg 2, Kjell Neuman, Thomas Lundin, Johan Söderlind. R. Stene Tärnström 2, Magnus Pettersson, Kenth Bergman, Pelle Ericsson.

BBR 1687 och Reklamhuset/Bolaget bjöd på den roligaste matchen hittills i år. Det blev en ren målorgie med slutsiffrorna 5-5 och matchen svängde friskt hela tiden. Micke Rönnberg gjorde två mål för sitt BBR och backklippan Stene Tärnström satte två för R/B, det sista var den viktiga kvitteringen som matchens lirare tryckte in.
MATCHENS LIRARE: STENE TÄRNSTRÖM, REKLAMHUSET/BOLAGET

HLR – SAS Mediapartner  5-0
H.
Jan Ek, Henrik Näsman, Peppe Ferraresi, Douglas Hamilton, Erik Karlsson.

HLR passade på att vinna sin första match för säsongen i och med 5-0 mot SAS Mediapartner. Vi noterade fem olika målskyttar plus en härlig och positiv Josh Thorne, som kämpade och slet som vanligt.
MATCHENS LIRARE: JOSH THORNE, HLR

Fältman & Malmén – Ahlén  3-3
Erik Kotschak, Stephan Frank, Sten-Ove Ramberg. A. Allan Oskarsson 2, Tommy Nyman.

Äntligen vände Ahléns otur även om det som i de två första matcherna när Fältman & Malmén gjorde 3-2 i sista minuten genom Sten-Ove Ramberg. Allan Oskarsson var den som sedan tryckte in kvitteringen med sitt andra mål för dagen. Owe Wahlberg var piggare än på bra länge.
MATCHENS LIRARE: OWE WAHLBERG, FÄLTMAN & MALMÉN

Hall & Cederquist – Face/Rönnberg  3-1
H.
Anders Eriksson 2, Sven Carlsson. F. Claes Blomquist.

Hall & Cederquist gjorde nog sin bästa halvlek någonsin, där Anders Eriksson satte 1-0 och Sven Carlsson 2-0. Svenne var bäst på plan men hela H&C övertygade och Enzo Bussolis spel var en fröjd för ögat. Face/Rönnberg var tunga men spelade upp sig något i andra den halvleken slöt 1-1. Segern med 3-1 innebär att H & C fortfarande är obesegrade. Fortsättning följer.
MATCHENS LIRARE: SVEN CARLSSON, HALL & CEDERQUIST

Text & Rubrik – Svea  5-5
Kjell Friman 2, Tor Sundberg 2, Stefan Karlsson. S. Jens Lundström 2, Peter Hållander 2, Tord Sikström.

Svea och Text & Rubrik bjöd upp till en match helt i publikens smak. Det hela slutade 5-5 efter rena rama fyrverkeriet. Vi hittade fyra tvåmålsskyttar i matchen via Kjelle Friman och matchens lirare Tor Sundberg i Text & Rubrik och kämpen Jens Lundström och Peter Hållander i Svea. Vi får heller inte glömma Tord Sikströms kanon från 30 meter i mål. Svea har varken vunnit eller förlorat i år utan spelat tre oavgjorda matcher. T & R har en av varje.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Affärsförlaget – TV 3  0-6
Mikael Samuelsson 4, Per Ek 2.

TV 3 fick ordning på spelet lagom till den tredje omgången vilket Affärsförlaget bittert fick erfara. Formstarka AF fick ge sig med hela 0-6 efter det att pigge Micke Samuelsson gjort fyra strutar och Per Ek två. Har målskyttet lossnat nu? Dagens elegantaste spelare var Michael Eriksson med ett bländande spel.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL ERIKSSON, TV 3