Affärsförlaget – Fältman & Malmén  0-3
Sten-Ove Ramberg, Pelle Kotschak, Claes Henning.

Fältman & Malmén startade i rena mördartempot och ledde med 2-0 redan efter 3-4 minuter efter mål av Sten-Ove Ramberg och Pelle Kotschak (vilken nick!). Då blev Affärsförlaget fulltaliga med det var så dags då. Resten av matchen förlorade AF endast med 0-1 efter ett direktskott av Claes Henning. Fältman & Malméns Leif Andersson gjorde en bejublad comeback som lovar gott inför framtiden. Det var bara målen som fattades. Putte Ramberg hade några sådana där otroligt läckra tekniska färdigheter i den högre skolan.
MATCHENS LIRARE: STEN-OVE RAMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN

BBR 1687 – SAS Mediapartner  15-4
Thomas Lundin 6, Stefan Lundin 4, Per Eriksson 4, Mikael Rönnberg. S. Robin Chibba 2, Erik Lennmark, Torbjörn Ström.

Årets målorgie inträffade när BBR 1687 och SAS Mediapartner möttes. BBR gjorde som de ville och efter 8-0 i paus lugnade de ner sig lite i andra som tur var och matchen slöt 15-4. Thomas Lundin firade stora triumfer och gick ner på backen som sig bör efter sex mål. Stefan Lundin satte fyra liksom pigge Per Eriksson. BBR 1687 toppar nu serien.
MATCHENS LIRARE: THOMAS LUNDIN, BBR 1687

BOW Reklam – Svea  3-3
Stefan Söderström, Olle Jeansson, Henrik Strömblad. S. Jens Lundström, Bertil Enholm, Tord Sikström.

BOW Reklam spelade de första 20 minuterna som de serieledare de var. Snabbt och effektivt spel på backen trillade de skinnet som aldrig förr. Att Svea hade 1-1 efter halva matchen var en gåta, efter att Stefan Söderström och Jens Lundström nätat. Första tio av andra gick BOW istället upp till lite mer rättvisa 3-1 efter mål av Olle Jeansson och Henrik Strömblad på straff. Svea malde på och vi fick se en scenförändring av guds like i slutminuterna. Bertil Enholm reducerade till 2-3 innan Tord Sikström kvitterade till 3-3. Det var så när att Svea även gjort segermålet men det hade inte varit rättvist. En match varar i 40 minuter, BOW. Svea satte ett litet rekord i och med den fjärde oavgjorda matchen i rad. Janne Barrners nedtagningar var underbara att se.
MATCHENS LIRARE: JAN BARRNER, BOW REKLAM

Freddy Hägglund, Kenth Bergman. T. Mikael Samuelsson 5, Per Ek 2, Anders Knutsson, Michael Eriksson, Michael Bergdahl.

Vilken guldvecka för TV 3! Först slår man Affärsförlaget med övertygande 6-0 och sedan besegrar man eller rättare sagt krossar självaste Reklamhuset/Bolaget med hör och häpna 10-2!! Vad var det för odds på det innan matchen? TV3 måste ha gjort sin bästa match någonsin och R/B tvärtom. Micke Samuelsson har aldrig setts bättre i Reklamserien efter fem mål idag och fyra mål i förrgår. Sevärd värre var även Michael Bergdahl där även Michael Eriksson och Per Ek var lika bra de. R/B såg ut som vilsna hundar och ingen kom i närheten av sin normala kapacitet. Grattis TV 3, det var mästarstämpel på spelet. Fortsättning följer och framtiden får visa om denna match var en tillfällighet eller ej.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL SAMUELSSON, TV 3

Hall & Cederquist – HLR  6-5
HC.
Anders Eriksson 2, Riccardo Storzini 2, Enzo Bussoli, Anders Engström. H. Lars Axelsson 3, Jan Ek, Philip Jones.

Vilken kul match mellan två trevliga lag, då kan det bara bli en bra match. Och det blev det, där målchanserna avlöste varandra. Det var bara det att Hall & Cederquist var mer effektiva än HLR. ”Som vanligt” ledde H & C inför de sista tio minuterna, denna gång var det med 6-2 som raskt med 6-5 efter tre mål av iskalle Lars Axelsson. Den gamle målkungen Philip Jones, som f ö håller på att skjuta in sig, hade chans att kvittera i slutsekunderna men H & C höll undan. Philip hade gjort ett mål innan och vi får hoppas att båda dessa lag går till slutspel.
MATCHENS LIRARE: LARS AXELSSON, HLR

Text & Rubrik – Face/Rönnberg  12-2
Tor Sundberg 5, Kjell Friman 4, Sture Johansson, Björn Westberg, Stefan Karlsson. F. Göran Larsson, Tage Gustavsson.

Så var det dags för sätteripampsmöte igen. Claes Blomquists Face/Rönnberg har inte slagit Sture Johanssons Text & Rubrik sedan 1988, dessutom brukar F/R starta serien trögt. Är man sedan ett decimerat lag så kan det bara gå på ett sätt och det gjorde det. T & R spelade byxorna av F/R och vann med hela 12-2! Tor Sundberg med fem mål och Kjell Friman med fyra mål var värst i T & R men planens kung hittar vi i Michel Rydberg som trots tolv insläppta mål var bäst på plan. Då förstår ni matchbilden. Alla på plan slet berömvärt.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, FACE/RÖNNBERG