BOW Reklam – BBR 1687  1-1
BR.
Stefan Söderström. BBR. Jari Poutiainen.

BOW Reklam spelade som värsta italienare mot BBR 1687. Man var en man mindre så man backade hem och höll undan. BBR försökte och försökte men Henrik Strömblad gjorde den ena räddningen efter den andra. Även om BOW rensade för det mesta så lyckades man emellanåt hålla i bollen mycket bra. Efter 0-0 i paus så chockade BOW Reklam då man gjorde 1-0 genom Stefan Söderström som behärskat rullade in bollen fri med målvakten. BOW blev sedan fulltaliga sista tio och BBR:s anstormning ebbade ut lite men då kom kvitteringsmålet när två minuter återstod genom Jari Poutiainen. BOW hade flera giftiga målchanser i andra men det skipades rättvisa när kvitteringen kom eftersom BBR hade allt lir.
MATCHENS LIRARE: HENRIK STRÖMBLAD, BOW REKLAM

Ahlén – HLR  2-0
Sven-Olov Jonn, Ulf Johnson.

Ahlén verkar ha hittat något som liknar en formtopp lagom till slutspurten av vårsäsongen. Efter det att HLR öppnat mycket starkt och skapat 2-3 givna måltillfällen som kom Ahlén in i matchen och tog över densamma. Sven-Olov Jonn sprätte upp 1-0 i nättaket och Ulf Johnson såg sedan till att göra 2-0 i slusekunden. Noterbart var att båda lagens målvakter, Erik Karlsson och Thomas Eriksson, var mycket bra men bäst var Bosse Brewitz.
MATCHENS LIRARE: BO BREWITZ, HLR

SAS Mediapartner – Affärsförlaget  0-5 (WO)

R.
Pelle Ericsson 2, Freddy Hägglund, Kenth Bergman. H. Anders Eriksson 4, Enzo Bussoli, Riccardo Storzini.

Vilken rysare! Hall & Cederquist var en man mer mot Reklamhuset/Bolaget men hade väldigt svårt att skapa ett målmässigt överläge. Sedan lossnade det och vi fick se många mål av två av seriens målgladaste lag. Anders Eriksson i H & C var stark värre och satte dit fyra mål. Hans lag vann matchen med 6-4 men det stod 5-4 in i det sista i denna svängiga match.
MATCHENS LIRARE: ANDERS ERIKSSON, HALL & CEDERQUIST

TV 3 – Text & Rubrik  3-4
TV.
Per Ek, Michael Bergdahl, Anders Knutsson. TR. Tor Sundberg 4.

Tore, Tore, Tore, Tore! Ja, så kan man sammanfatta matchen mellan Text & Rubrik och TV 3 men då är man lite väl grym mot övriga kämpar. T & R var mycket vassa i avslutningarna medan TV 3 missade flera fina lägen. I och med Tor Sundbergs fyra mål gick T & R upp till 4-0. Sista tio minuterna blev mycket händelserika där TV 3 gick upp till 3-4 och hade bud på kvittering men T & R höll undan. Kul match, gubbar.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Face/Rönnberg – Fältman & Malmén  1-2
FR.
Robert Enestedt. FM. Hansi Olin, Olle Arvidsson.

Precis lagom till Sveriges nationaldag och Svenska flaggans dag kom vårvärmen. Face/Rönnberg och Fältman & Malmén spelade en lite stökig match då det såg ut som om alla hade lika matchtröjor samtidigt som solen irriterade spelarna. F/R gjorde sin bästa match för i år men vad hjälpte det när F&M gjorde två mål och F/R ett. Kjell Granqvist var mycket bra i målet.
MATCHENS LIRARE: KJELL GRANQVIST, FÄLTMAN & MALMÉN