Reklamserien 1991 - 12:e omg


HLR – TV 3  0-12
T.
Mikael Samuelsson 6, Michael Bergdahl 3, Anders Knutsson 2, Michael Eriksson.

TV 3 hade en sådan där morgon som bara de kan ha och de spelade som de var dopade. Det fick verkligen HLR känna på och det stod 6-0 redan efter fem minuter (rekord). Halvtidssiffrorna skrevs till 9-0 efter det att Anders Knutsson, Mikael Bergdahl och Mikael Samuelsson gjort rent hus. I andra tog TV 3 det lite lugnare samtidigt som HLR skärpte till sig något men dussinet fullt blev det ändå. TV 3 går nu upp på 7:e plats men har kvar att möta seriesegrarna.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL SAMUELSSON, TV 3


Face/Rönnberg – Ahlén  4-1
F.
Claes Blomquist 2, Lars Halldén 2. A. Yngve Eriksson.

Face/Rönnbergs segertåg fortsätter och nu tog man en riktig viktig streckmatchsseger. Ja, det här var en riktig fyrapoängsmatch och Ahlén fick ge sig med 1-4. Det började med att Claes Blomquist dundrade i ribban innan han gjorde 1-0 (vilken höstform!) och sedan spädde Lars Halldén på till 2-0 på volley. Ulf Johnson spelade sedan fram Yngve Eriksson till 1-2 men Blomman & Hallon gjorde sedan ytterligare varsin påse. Ahlén kämpade tappert med bara sex man där Kaj Holmqvist och Ulf Johnson var direkt lysande. I F/R var Rolle Åman och Miche Rydberg m fl även de bra.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, FACE/RÖNNBERG


Fältman & Malmén – SAS Mediapartner  7-3
F.
Johan Hornhammar 3, Owe Wahlberg, Olle Dahlström, Olle Arvidsson, Stephan Frank. S. Anders Liljeblad 2, Jakob Wester.

När serieledarna Fältman & Malmén mötte jumbon SAS Mediapartner kunde det bara gå på ett sätt och mycket riktigt såg gjorde Johan Hornhammar tre mål och så stod det snabbt 3-0 i årets ruskväder. SAS gav inte upp och efter rena mönsteranfallet reducerade krigaren Jakob Wester till 1-3 och strax därefter satte Anders Liljeblad 2-3 (hans första för i år). I andra ryckte F & M till 5-2 innan Liljeblad fördubblade sin målskörd till 3-5. F & M rullade sedan in 6-3 och 7-3 och är därmed seriesegrare. Grattis!
MATCHENS LIRARE: JAKOB WESTER, SAS MEDIAPARTNER


Affärsförlaget – Svea 0-5  (WO)


Hall & Cederquist – BBR 1687  3-8
H.
Marcus Broberg 3. B. Örjan Reitz 2, Jari Poutiainen 2, Thomas Sunesson 2, Johan Söderlind, Mikael Rosberg.

BBR 1687 och Hall & Cederquist bjöd på hela 11 mål och det vara det att BBR stod för åtta. Örjan Reitz, Jari Poutiainen och Thomas Sunesson gjorde alla två mål men dagens nick stod Johan Söderlind för när han gjorde 1-0. Micke Rönnberg dirigerade allt där bak och man ställde om från försvar till anfall blixtsnabbt. H & C:s samtliga mål gjordes av Marcus Broberg och nu har de tappat sin säkra slutspelsplats efter fyra raka förluster. Man har möjlighet att av egen kraft gå till slutspel i den sista omgången.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL RÖNNBERG, BBR 1687


Text & Rubrik – BOW Reklam  0-5
B.
Stefan Söderström 2, Olle Jeansson 2, Peter Hjern.

BOW Reklam och Text & Rubrik bjöd på en riktig svängig match med två ansikten. T & R startade otroligt bra och BOW fick inte känna på bollen första tio. Närmare mål än en missad straff kom man inte. När så Stefan Söderström gjorde 1-0 för BOW jämnade spelet ut sig och i början av andra tog BOW över kraftigt. Planens kung var just Stefan Söderström men samtliga i BOW var bra. BOW gick ifrån till 5-0 innan domarens pipa ljöd för slutsignal och BOW är lite av en guldaspirant. Det är lite mer osäkert vart T & R står.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM