BOW Reklam – Andersson Media  5-1
Thomas Forslund 2, Olle Jeansson 2, Peter Kisfaludy. A. Fredrik Käck.

BOW Reklam och Andersson Media bjöd på en mycket trevlig match, den första i omgång 3. På det hela taget var BOW det bättre laget och så hade mån också den mycket framgångsrike Peter Kisfaludy som firade stora triumfer med sitt tekniska spel och med ett mål som kronan på verket. Thomas Forslund och Olle Jeansson gjorde båda två mål för BOW medan kvicke Fredrik Käck tröstmålade för Ullas Gossar. BOW ser farliga ut i år och AM kommer nog att kriga kring slutspelsstrecket. Noterbart var att AM kom med en 12 man stark trupp. Grabbarna fick knappt plats på bänken.
MATCHENS LIRARE: PETER KISFALUDY, BOW REKLAM

Text & Rubrik – Lads  7-0
Tor Sundberg 4, Jörgen Ringstrand, Kjell Friman, Stefan Karlsson.

Text & Rubrik skapade en mängd chanser mot Lads som hängde med bra i början. Ju längre matchen led tröt orken och T & R började göra mål på löpande band. Lads ligger nu jumbo, när kommer vändningen? Trots 7-0 är T & R långt ifrån storformen från ifjol men Tor Sundberg gjorde fyra.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Dina Pengar – Face/Rönnberg  4-3
Dag Lyresäter 2, Jan Söderstrand, Benny Almqvist. F. Mikael Rönnberg, Ronald Åman, Tommy Seidefors.

En sensation inträffade på centercourten när nykomlingen Dina Pengar chockstartade mot Face/Rönnberg då Jan Söderstrand och Dag Lyresäter såg till att det stod 2-0 innan F/R hade vaknat. Mikael Rönnberg, starkt nyförvärv, reducerade till 1-2 men vips så satte Lyresäter 3-1 och då hade bara gått ett par minuter. F/R började så smått trycka på men innan halvleken var över satte DP 4-1. Vilken halvlek! Den andra var en enda lång F/R-press. Rolle Åman gjorde 2-4 men närmare än 3-4 (inlägg från Tommy Seidefors) kom man inte. Bra jobbat DP som nu lämnade jumboplatsen.
MATCHENS LIRARE: DAG LYRESÄTER, DINA PENGAR

Media Marketing Gruppen - Fältman & Malmén  5-0 (WO)

Pelle Ericsson. A. Ulf Johnson 2, Walter Kalmar.

Serieledarna Ahlén försvarade sin ledning när man i en sevärd match besegrade Reklamhuset/Bolaget med knappa 3-1. Den här matchen hade två ansikten. Det började med att R/B missade ett friläge och därefter såg Ulf Johnson och Walter Kalmar till att Ahlén tog ledningen med 2-0, innan Pelle Ericsson reducerade. Tid tre minuter!! Resten av matchen blev ett enda långt ställningskrig där båda lagen behärskat höll bollen inom laget och målchanserna uteblev. Inte förrän i slutsekunderna avgjordes det hela när Ahlén på en kontring kunde sätta spiken i kistan via Ulf Johnsons 3-1 mål.
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, AHLÉN

Affärsförlaget – Annonsbyrån Sthlm  1-6
Af.
Bertil Ekerlind. AS. Hans Ahlgren 4, Anders Engström 2.

Annonsbyrån Sthlm kom ut till match med chockoranga tröjor mot Affärsförlaget. Det blev bländande då AS trillade boll riktigt hyfsat och ganska enkelt gick ifrån i målprotokollet. Det här var en av de sämre matcherna AF spelat. Hans Ahlgren hade lilla julafton och satte fyra. Bertil Ekerlind gjorde som Tumba när han drog hela laget och tröstmålade. Den här matchen saknade fotbollsnerv.
MATCHENS LIRARE: HANS AHLGREN, ANNONSBYRÅN STHLM

Svea – Airtime  7-1
Mikael Bergvall 5, Jens Lundström, Thomas Svensson. A. Mikael Samuelsson.

Se upp för Svea! Redaktionen hissar röd varningsflagg. Första krossade man semifinallaget Annonsbyrån Sthlm med 10-2 och nu ställdes man mot finallaget och en av de stora guldfavoriterna Airtime, som dessutom inlett serien strålande. Precis som i första matchen inledde radarparet Jens Lundström och Mikael Bergvall med varsitt mål efter 17 resp 97 sekunder. Airtime spelade upp sig och Mikael Samuelsson kunde efter sitt tredje försök göra 1-2. Airtime tog sedan över och kvitteringen hängde i luften men då klev en av Reklamseriens största profiler in i handlingen rejält. Först satte han 3-1 i första och sedan 4-1 i början på andra. Det var Mikael Bergvall show och sällan har man sett en så explosiv och målfarlig spelare. Micke gjorde fem mål och passade fram till två när sensationslaget Svea vann med hela 7-1 mot självaste Airtime. Det är sällan någon spelare får två inteckningar i matchens lirare i rad men det går inte att undgå herr Bergvall.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL BERGVALL, SVEA