Dina Pengar – Reklamhuset/Bolaget  0-8
Freddy Hägglund 3, Mats Sohlberg 2, Tom Malmros, Stene Tärnström, Pelle Ericsson.

Reklamhuset/Bolaget gjorde processen ganska kort med upp och nerlaget Dina Pengar. Freddy Hägglund gjorde tre mål och Mats Sohlberg två (hoppsan). Dina Pengar skapade en del chanser men Lennart Andersson var säkerheten själv. 8-0 slutade det hela.
MATCHENS LIRARE: LENNART ANDERSSON, REKLAMHUSET/BOLAGET

Media Marketing Gruppen – BOW Reklam  2-7
Torbjörn Larsson 2. B. Peter Kisfaludy 2, Stefan Söderström, Thomas Forslund, Bengt Wicksell, Olle Jeansson, Henrik Strömblad.

BOW Reklam imponerade stundtals mot nykomlingen Media Marketing Gruppen. Peter Kisfaludy satte två medan övriga i BOW var enmålsskyttar i denna 7-2 match. Namn som Henrik Strömblad och Bengt Wicksell (bra) fanns med i målprotokollet. Snabbe Torbjörn Larsson i MMG satte två.
MATCHENS LIRARE: BENGT WICKSELL, BOW REKLAM

Lads – Andersson Media  1-3
Claus Halldin. A. Fredrik Käck 2, Andreas Göthe.

Andersson Media kunde efter många om och men vinna mot för dagen duktiga Lads. Fredrik Käck gjorde omgående 1-0 men sedan utbröt ett 30 minuter långt ställningskrig innan dagens bästa spelare Claus Halldin kunde kvittera. Det blev nerv i luften men Käck och Andreas Göthe såg till med varsitt mål att ”Ullas Gossar” tog sin andra tvåpoängare. Lads kommer allt närmare sin första poäng, fortsätt kämpa!
MATCHENS LIRARE: CLAUS HALLDIN, LADS

Fältman & Malmén – Ahlén  0-4
Allan Oskarsson 2, Ulf Johnson, Yngve Eriksson.

Serieledarna Ahlén imponerar oerhört då man idag spelade ut självaste Fältman & Malmén och vann med klara 4-0. Man rullade stundtals ut sina motståndare och Ulf Johnson var planens gigant. Han tog juste ner Johan Hornhammar under matchen och deltog i offensiven ideligen. Allan Oskarsson gjorde två mål och delar skytteligaledningen efter fyra omgångar. Vilken rökare, Yngve!
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, AHLÉN

Annonsbyrån Sthlm – Face/Rönnberg  0-6
Lars Halldén 2, Claes Blomquist, Göran Larsson, Tage Gustavsson, Ronald Åman.

Face/Rönnberg spelade bättre än på bra länge i den första halvleken men de fick ropa in Lars Halldén. Han stänkte in två mål på fyra minuter, de enda han spelade p g a skada, snacka om att vara Mr 100%. Claes Blomquist nätade också vilket var på tiden. Andra halvlek var seg innan Göran Larsson fick fart på spelet igen. Annonsbyrån Sthlm hade inte mycket att säga till om och man blev dessutom decimerade när Enzo Bussoli blev skadad. Vänta bara till strykjärnen Blomman och Jörgen Hillerhag sätter sina chanser, då blir F/R farliga. Michel Rydberg imponerade i målet med några akrobatiska nummer.
MATCHENS LIRARE: LARS HALLDÉN, FACE/RÖNNBERG

Text & Rubrik – Svea  4-3
Björn Westberg 3, Tor Sundberg. S. Michael Kjell, Jens Lundström, Mikael Bergvall.

I en mycket svängig och stundtals underhållande match lyckades Text & Rubrik efter rena bingoturen vända och vinna mot Svea med 4-3. Svea tappade därmed sina första poäng även om det såg lugnt ut med fyra minuter kvar och en ledning med 3-1, där Gunnar Enholm var bättre än på många år. Björn Westberg blev dagens kung när han gjorde ett hattrick i slutminuterna och 1-3 blev 4-3. Otroligt, vilken vändning!
MATCHENS LIRARE: GUNNAR ENHOLM, SVEA

Affärsförlaget – Airtime  0-7
Air.
Mikael Samuelsson 3, Erik Dahlström, Quintus Sundin, Michael Bergdahl, Mikael Eriksson.

Airtime var så där bra igen i dagens match mot ett blekt Affärsförlaget. Mikael Samuelsson gjorde tre mål i denna soliga 7-0 match. AF:s Peter Nyström är bättre än han ser ut. Airtime avancerar i tabellen.
MATCHENS LIRARE: PETER NYSTRÖM, AFFÄRSFÖRLAGET