Media Marketing Gruppen – Ahlén  2-4
Mikael Grimborg, David Schwieler. A. Ulf Johnson 2, Kaj Holmqvist, Yngve Eriksson.

Serieledarna Ahlén fick ge allt och lite till för att besegra ett mycket bra spelande Media Marketing Gruppen. Ahlén kunde till slut vinna med 4-2 efter att Ulf Johnson och Kaj Holmqvist gett laget ledningen med 2-0. Duktige liberon i MMG Mikael Grimborg slog sedan en behärskad yttersida rätt upp krysset till 1-2. Yngve Eriksson dundrade därefter in 3-1 innan Ulf Johnson punkterade matchen med sitt 4-1 mål. Snabbe och tekniske David Schwieler fastställde sedan slutresultatet. Målvakten Carl Hemmingsson och snabbe Torbjörn Larsson visade framfötterna hos nykomlingen.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL GRIMBORG, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Affärsförlaget – Fältman & Malmén  0-4
Johan Hornhammar 3, Andreas Holmberg.

Fältman & Malmén som inte är inne i någon formtopp lyckades trots det att vinna över ett för dagen välspelande Affärsförlaget. Till slut skrevs siffrorna till 4-0 efter tre mål av Johan Hornhammar men innan 2-0 målet kom i andra halvlek var matchen öppen. Ture Ågren har väl sällan skådats bättre.
MATCHENS LIRARE: TURE ÅGREN, FÄLTMAN & MALMÉN

Dina Pengar – Andersson Media  0-3
Ulf Ahlstrand, Lars Axelsson, Andreas Göthe.

Det var en spännande och sevärd match som bjöds av de båda nykomlingarna Dina Pengar och Andersson Media. Det var dessutom en härlig vindstilla sommarmorgon med klarblå himmel och därmed glada fotbollsspelare. Första halvlek var jämn och slöt 0-0. I andra halvlekens sjunde och tionde minut avgjordes matchen. Först missade DP ett friläge där Anders Liljeblad snappade upp bollen, vände upp och slog en passning som troligen Beckenbauer varit imponerad av. Bollen gick till mannen med seriens känsligaste yttersida, Ulf Ahlstrand, som nonchalant kunde lätta in 1-0 och vilt jubel utbröt. Lars Axelsson satte sedan 2-0 efter rena rama mönsteranfallet och saken var klar. Till sist spikade duktige Andreas Göthe siffrorna till 3-0 och ”Ullas Gossar” parkerar just nu på slutspelsplats. Erik Karlssons målvaktsspel var en fröjd för ögat och vi minns speciellt en idioträddning. Man har ju hört att Djurgården har målvaktsproblem i Allsvenskan.
MATCHENS LIRARE: ERIK KARLSSON, ANDERSSON MEDIA

Freddy Hägglund 2, Pelle Ericsson. A. Mikael Eriksson 3.

Reklamhuset/Bolaget och Airtime delade broderligt på poängen men stundtals var det inte broderlig stämning på planen tyvärr. Airtime gjorde något av en bragdmatch när man var en man mindre och krigade till sig 3-3. Mikael Eriksson var planens bästa spelare och gjorde Airtimes samtliga mål, 1-0, 2-2 och det viktiga 3-3 målet. Freddy Hägglund satte två för R/B och Pelle Ericsson ett.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL ERIKSSON, AIRTIME

BOW Reklam – Svea  3-3
Peter Söderström, Fredrik Hjern, Olle Jeansson. S. Michael Kjell, Daniel Eskilsson, Mikael Forsmark.

BOW Reklam och Svea bjöd på kanske den bästa matchen hittills under 1992. Matchen hade ett enormt tempo, ett bra passningsspel, knappt någon frispark och allmänt trevlig stämning. Sveas första 10-12 minuter var troligen deras bästa under 30 år. Michael Kjell gjorde 1-0 och Daniel Eskilsson formligen dundrade in 2-0 och i detta läge var såg Svea ruggiga ut. BOW kom in i matchen när Peter Söderströms skott letade sig i mål via en försvarare. Sedan var det BOW:s tur att ha en ruskigt bra 20 minutersperiod där för dagen starke Fredrik Hjern och Olle Jeansson såg till att 1-2 blev 3-2. Svea gav allt för kvittering och denna kom då Mikael Forsmark dunkade in 3-3 i krysset. Vilken match! BOW Reklam har i Thomas Forslund en mycket viktig spelare och pådrivare.
MATCHENS LIRARE: THOMAS FORSLUND, BOW REKLAM

Annonsbyrån Sthlm – Lads  1-1
Hans Andersson. L. Håkan Olofsson.

Så kom den då, Lads första poäng. Det skedde i en ganska medioker match mot Annonsbyrån Sthlm där Lads kämpade på bra. Hans Andersson satte 1-0 till AS men för dagen mycket pigge Håkan Olofsson kunde snyggt nicka in kvitteringen. De båda målvakterna Stefan Andersson och Enzo Bussoli var mycket bra.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN OLOFSSON, LADS

Text & Rubrik – Face/Rönnberg  4-1
Tor Sundberg 2, Kjell Friman, Stefan Karlsson. F. Tage Gustavsson

Idag spelade Text & Rubrik så där bra som gjorde dem till mästare ifjol. Det var stundtals klapp-klapp-spel i Face/Rönnbergs straffområde. Kjell Friman var magnifik och Tor Sundberg börjar röra på sig i skytteligan. T & R vann till slut dagens fight med klara och rättvisa 4-1 och är verkligen på gång!
MATCHENS LIRARE: KJELL FRIMAN, TEXT & RUBRIK