Dina Pengar – Fältman & Malmén  1-0
Benny Eklund.

Fältman & Malmén anfaller och Lars Sjödin avvärjer. F & M skjuter och Sjödin räddar. F & M gör mål, nej Sjödin idioträddar. Ja, så såg stora delar av matchen ut när nykomlingen Dina Pengar gjorde en sådan där rejäl bragdmatch. F & M hade spelet med 5-6 solklara målchanser och 10-12 klara chanser men jätten Sjödin var helt omutlig. DP inledde väldigt piggt där Benny ”Guldfot” Eklund fick bollen utanför eget straffområdet och med en gubbe hängande i ryggen avancerade han fram i full galopp. När han passerade mittlinjen avlossade han sitt livs skott och pang rätt upp i vänstra krysset helt otagbart. Resten av matchen pressar som sagt F & M men DP:s kontringar var inte helt oävna. Till slut lyckades DP:s kämpande gubbar rida ut stormen och klarare matchens lirare har aldrig funnits.
MATCHENS LIRARE: LARS SJÖDIN, DINA PENGAR

Ahlén – BOW Reklam  1-2
Mats Lundqvist. B. Thomas Forslund, Henrik Strömblad.

En äkta seriefinal inledde denna sköna måndagsmorgon då de obesegrade lagen Ahlén och BOW Reklam möttes. Tyvärr blev det en ganska medioker match med mest ställningskrig och få målchanser. Ahlén inledde med ett ribbskott av Yngve Eriksson innan Thomas Forslund i BOW med ryggen mot mål elegant nicklobbade in 1-0. Ahlén svarade per omgående då f d järnkaminen Mats Lundqvist (blivit snällare på äldre dar) nickade in 1-1. Sedan gjorde BOW ett platsbyte när halvskadade Peter Kisfaludy ställde sig mellan stolparna och Henrik Strömblad fick gå upp på topp. Henka tackade för förtroendet och med en strumprullare gjorde han 2-1 i början av andra. Sedan kämpade han livet ur sig för att bli matchvinnare vilket han också blev. Även om BOW vann matchen så behöll Ahlén serieledningen på bättre målskillnad.
MATCHENS LIRARE: HENRIK STRÖMBLAD, BOW REKLAM

Andersson Media – Svea  1-7
Ulf Ahlstrand. S. Mikael Bergvall 5, Jens Lundström, Martin Högström.

Allt händer när Andersson Media spelar. Man började med decimerat manskap (för en gångs skull) och låg under med 0-4 i paus. Sedan kom sjusovaren och ”Ullas Gossar” reducerade men sedan skulle en spelare på möte så då var man decimerade igen. Topplaget Svea tackade och tog emot då de dominerade lite som de ville. Matchen slöt 7-1 och Micke Bergvall svarade för hela fem mål där Svea imponerade. Rolf Mobergs målvaktsspel var av internationell klass eller stil! Ullas Gossar är det med välklädda laget i serien (civilt alltså).
MATCHENS LIRARE: ROLF MOBERG, SVEA

Lads – Media Marketing Gruppen  4-2
Henrik Cederin 3, Stefan Lidström. M. Torbjörn Larsson 2.

Lads kom ut till spel likt dopade tigrar i sitt på tvären grön-vitrandiga Celticställ. De tog sin första tvåpoängare och kanske lämnade jumboplatsen för gott. Vilket lir man bjöd på! De första 7-8 minuterna var de svettigaste som skådats på bra länge vilket gav hela 3-0 i belöning. Det började med att Stefan ”Hisper” Lidström nickade in 1-0 där sedan Peter Johansson och Henrik Cederin gång på gång sågade sig igenom försvaret. Henrik var planens kung inledningsvis och gjorde också tre granna mål så att det stod 4-1 i halvtid. I andra kom Media Marketing Gruppen över chocken och tog över kommandot men närmare än 2-4 kom man inte. Kvicke och outtröttlige Torbjörn Larsson gjorde båda målen för MMG. Vilken match, speciellt första halvlek, Lads!
MATCHENS LIRARE: HENRIK CEDERIN, LADS

Annonsbyrån Sthlm – Airtime  3-11
AS.
Dan Rönnberg, Tommy Löwgren, Anders Engström. Air. Kenneth Danielsson 4, Björn Wilhelmsson 3, Michael Bergdahl 2, Mikael Eriksson, Quintus Sundin.

Airtime hade kattens lek med råttan mot ett decimerat Annonsbyrån Sthlm. Efter stundtals ”englugg” vann man med hela 11-3 efter att Kenneth Danielsson gjort fyra och Björn Wilhelmsson på vingliga ben gjort tre. Airtime spelar propagandafotboll emellanåt och är då seriens bästa lag men ibland kommer man in i sämre perioder vilket fyra tappade poäng visar. Fortsättning följer.
MATCHENS LIRARE: KENNETH DANIELSSON, AIRTIME

Face/Rönnberg – Reklamhuset/Bolaget  0-5 (WO)

Affärsförlaget – Text & Rubrik  0-9
Tor Sundberg 6, Sture Johansson, Jörgen Ringstrand, Lars Ekström.

Sällan har man sett så många spelare onyktra på så många olika platser som spelarna i Affärsförlaget. Frågan är om inte Systembolaget borde gå in och sponsra det fotbollslag i Sverige som är deras flitigaste kunder. Text & Rubrik spelade däremot lysande och kunde vinna med hela 9-0 i solgasset, som varit i tre veckor i sträck, fantastiskt. Tor Sundberg har hittat storformen och öste in sex mål vilket innebär att han delar skytteligaledningen med Mikael Bergvall på 14 mål. AF som inledde lysande är nog inne i sin djupaste formsvacka någonsin. 0-20 på de tre senaste matcherna är direkt svagt.
MATCHENS LIRARE: TOMAS AL-JEDDAHWI, AFFÄRSFÖRLAGET