Reklamserien 1992 - 8:e omg


Lads – BOW Reklam  0-6
B.
Christian Hosenfeldt 2, Stefan Söderström, Thomas Forslund, Bengt Wicksell, Peter Hjern.

Så kom då Lads ner på jorden igen efter en räcka poänggivande matcher. Topplaget BOW Reklam blev för svåra och vann setet blankt (6-0). Lads stod emot bra i början men i slutet på första så gjorde BOW två snabba och när 3-0 kom i början av andra så slocknade Lads. BOW radade upp fem enmålsskyttar och en tvåmålsskytt i form av Christian Hosenfeldt. Det var länge sedan Peter Hjern ryckte så som han gjorde på kanten med ett mål som belöning. Frågan är om inte Hjern fortfarande är snabbare än Peter Kisfaludy. En hundring kan det vara värt att se en sådan match.
MATCHENS LIRARE: PETER HJERN, BOW REKLAM


Affärsförlaget – Reklamhuset/Bolaget  1-9
A.
Lars Nyqvist. R. Freddy Hägglund 4, Pelle Ericsson 2, Kenth Bergman 2, Magnus Pettersson.

Reklamhuset/Bolaget gjorde processen kort med Affärsförlaget. Man vann med hela 9-1 trots ett otal missade målchanser (läs; Kenth Bergman). Freddy Hägglund var i storform och satte fyra medan Pelle Ericsson och just Bergman satte två var.
MATCHENS LIRARE: KENTH BERGMAN, REKLAMHUSET/BOLAGET


Text & Rubrik – Dina Pengar  8-2
T.
Tor Sundberg 3, Christian Carlsson 2, Lars Ekström, Kjell Friman, Sture Johansson. D. Patrik Moks, Torben Meier.

Text & Rubrik tog sin sjätte raka seger och skuggar nu serieledare endast en poäng efter. Skrällaget Dina Pengar hade inte en chans idag trots att man fick en bra start. Till sist slutade det hela 8-2 efter det att Tor Sundberg gjort tre och Christian Carlsson två. Det snyggaste satte Lars Ekström när han skruvade in en hörna i nättaket.
MATCHENS LIRARE: LARS EKSTRÖM, TEXT & RUBRIK


Annonsbyrån Sthlm – Media Marketing Gruppen  2-5
A.
Anders Eriksson, Jannis Stavropoulos. M. Torbjörn Larsson 2, David Schwieler 2, Tomas Järnståhl.

Media Marketing Gruppen passade på att göra sin bästa match hittills i Reklamserien då man besegrade Annonsbyrån Sthlm i en match som hade flera ansikten. MMG inledde som om de var dopade då de skaffade sig tidigt 1-0 och dominerade första halvlek. I andra kom AS ut som ett nytt lag och tog tag i matchen. Riccardo Storzini svarade för matchens bästa individuella prestation när han sköt från höften i vänster stolpe. Returen rensades undan men Anders Eriksson och Jannis Stavropoulos såg sedan till att 0-1 blev 2-1. MMG kvitterade till 2-2 och när de flesta gick och väntade på slutsignalen gjorde MMG ett otroligt ryck då man satte tre baljor i slutminuterna. Torbjörn Larsson och David Schwieler satte två var medan Tomas Järnståhl gjorde det viktiga 3-2 målet.
MATCHENS LIRARE: RICCARDO STORZINI, ANNONSBYRÅN STHLM


Face/Rönnberg – Airtime  2-2
F.
Janne Rydberg, Claes Blomquist. A. Kenneth Danielsson, Erik Dahlström.

Face/Rönnberg och Airtime spelade 2-2 i en ganska trevlig match. Airtime som bara förlorat en match i år men nu spelat tre oavgjorda, gjorde mål genom Kenneth Danielsson och Erik Dahlström. F/R:s mål gjordes av Claes Blomquist (pigg idag) och Janne Rydberg. Som vanligt svarade Michel Rydberg för ett antal idioträddningar.
MATCHENS LIRARE: CLAES BLOMQUIST, FACE/RÖNNBERG


Ahlén – Andersson Media  4-0
Ah.
Mikael Gustavsson 2, Yngve Eriksson, Kaj Holmqvist.

Ahlén och Andersson Media spelade en underhållande match där ”Ullas Gossar” hade spelet men efter en kvart ledde ändå Ahlén med 3-0!! Än värre var det i andra då ”UG” rent av dominerade men det var ändå Ahlén som gjorde 4-0. Inget lag i serien spelar lika klokt som Ahlén och framtiden ser ljus ut även om gubbarna börjar komma till åren. ”UG” förlorade igen men vi får hoppas att det vänder snart.
MATCHENS LIRARE: PETER AHLÉN, AHLÉN


Fältman & Malmén – Svea  4-6
F.
Ove Kindvall, Johan Hornhammar, Owe Wahlberg, Anders Holmberg. S. Jens Lundström 3, Staffan Gustavsson, Mikael Bergvall, Michael Kjell.

Svea behåller sin serieledning men idag satt det hårt åt. Fältman & Malmén bjöd på hårt motstånd även om det till en början haglade in mål. Svea inledde som vanligt i ett rasande tempo och efter en kvart stod det 3-1 där Jens Lundström svarat för alla tre målen. I paus hade F & M kvitterat till 3-3 och i början av andra tog de ledningen. Svea kvitterade i sin tur till 4-4 som sedan såg ut att bli slutresultat men Micke Bergvall ville annat då han satte 5-4 i krysset med minuten kvar att spela. Micke Kjell ökade sedan på till 6-4 med matchens sista spark. Ove Kindvall, Johan Hornhammar, Owe Wahlberg och Anders Holmberg blev målskyttar i F & M. Kul match, gubbar. Båda lagen har chans att bli slutsegrare på finaldagen.
MATCHENS LIRARE: JENS LUNDSTRÖM, SVEA