Dina Pengar – Airtime  1-9
Benny Almqvist. A. Mikael Samuelsson 5, Erik Dahlström 2, Quintus Sundin, Björn Wilhelmsson.

Airtime inledde höstsäsongen på bästa tänkbara sätt när man körde över Dina Pengar med hela 9-1, trots att DP:s målvakt tog det mesta. Efter fem minuter nickade Quintus Sundin in 1-0 och efter tio nickade femmålsskytten Mikael Samuelsson in 2-0. Sedan fortsatte det och DP som skrällt rejält vid ett par tillfällen under våren verkade sega. Erik ”Ingesson” Dahlström hängde två.
MATCHENS LIRARE: MATS ANNERSTEDT, DINA PENGAR

Affärsförlaget – Face/Rönnberg  1-6
Tomas Al-Jeddahwi. F. Lars Halldén 2, Claes Blomquist 2, Thomas Sunesson, Tage Gustavsson.

Visserligen är sju elefanter både fler och större än fem myror men Face/Rönnberg gjorde en heroisk insats när man med fem spelare sänkte Affärsförlaget med hör och häpna 6-1. Samtlige fyra kämpande utespelare gjorde mål. Claes Blomquist och Lars Halldén satte två var medan Thomas Sunesson och Tage Gustavsson gjorde de övriga. Miche Rydberg storspelade som vanligt i målet. ”Hallons” 3-1 i början av andra som gick ribba in var spiken i kistan.
MATCHENS LIRARE: THOMAS SUNESSON, FACE/RÖNNBERG

Annonsbyrån Sthlm – BOW Reklam  5-9
Anders Eriksson 2, Anders Engström, Jannis Stavropoulos, Vasse Stavropoulos. B. Bengt Wicksell 2, Olle Jeansson 2, Stefan Söderström 2, Christian Hosenfeldt 2, Peter Söderström.

Årets målorgie bjöd BOW Reklam och Annonsbyrån Sthlm på. Den här matchen var välspelad trots 14 mål ! Vid ställningen 6-5 till BOW med fyra minuter kvar så avgjordes matchen. AS missade ett friläge och på den efterföljande kontringen gjorde BOW 7-5 som sedan rann iväg till 9-5. BOW radade ipp hela fyra tvåmålsskyttar i form av Bengt Wicksell, Olle Jeansson, Stefan Söderström och Christian Hosenfeldt. BOW skuggar serieledaren.
MATCHENS LIRARE: ANDERS ERIKSSON, ANNONSBYRÅN STHLM

Lads – Fältman & Malmén  1-5
Fredrik Åström. F. Johan Hornhammar 2, Hansi Olin, Leif Andersson, Stephan Frank.

Lads inledde med sex man och det utnyttjade Fältman & Malmén maximalt. Efter 6-7 minuter ledde man med 3-0 innan Lads blev fulltaliga och matchen jämnades ut. F & M hade ett visst spelövertag och vann med 5-1 där de nu krigar vidare om slutspelsplatserna.
MATCHENS LIRARE: HANSI OLIN, FÄLTMAN & MALMÉN

Media Marketing Gruppen – Andersson Media  3-2
Torbjörn Larsson 2, David Schwieler. A. Anders Liljeblad, Lars Axelsson.

Omgångens mest spännande match gick mellan Media Marketing Gruppen och Andersson Media. Lagen parkerar på nionde och tionde plats i tabellen vilket innebar att segrarna i dagens match på allvar skulle blanda sig i slutspelsjakten. ”Ullas Gossar” inledde starkast och de två i vårens sista match så välspelande Anders Liljeblad och Lars Axelsson såg till att UG skaffade sig viktiga 2-0. MMG kom tillbaka och efter många turer segade de sig upp till 2-2 efter att den speciella måltjuven Torbjörn Larsson, som är otroligt snabb och kämpastark, gjort båda målen. Sista tio utbröt ett ställningskrig där vilka som helst kunde vunnit då de fanns chanser från båda sidor. Flytet för dagen tillhörde MMG då de i matchens sista minut nickade in segermålet genom duktige David Schwieler.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK KÄCK, ANDERSSON MEDIA

Freddy Hägglund, Kenth Bergman, Pelle Ericsson. S. Martin Högström 2, Mikael Bergvall 2, Jens Lundström 2.

Svea behåller sin serieledning efter en bra match mot Reklamhuset/Bolaget där serieledarna till sist vann med tennissiffrorna 6-3. Martin Högström överraskade med två mål för Svea. Duktige Jens Lundström och Mikael Bergvall satte även de två mål vardera och hela Svea ljuder av självförtroende och harmoni. Det kan leda långt i ett hazardliknande slutspel. Det här var en mycket bra match i ett högt tempo. De speciella måltjuvarna Pelle Ericsson, Kenth Bergman och Freddy Hägglund gjorde var sitt mål.
MATCHENS LIRARE: MARTIN HÖGSTRÖM, SVEA

Text & Rubrik – Ahlén  8-3
Tor Sundberg 6, Björn Westberg, Stefan Karlsson. A. Ulf Johnson 3.

Text & Rubrik gjorde det omöjliga när man satte åtta mål på Ahlén som hitintills bara släppt in tio mål på nio matcher. Än värre var väl då Tor Sundberg som gjorde hela 6 mål i denna 8-3 viktoria. Ulf Johnson satte samtliga Ahléns mål.
MATCHENS LIRARE: ANDERS SIMONSSON, TEXT & RUBRIK