Face/Rönnberg – Ahlén  3-2
Lars Halldén 2, Janne Rydberg. A. Åke Eriksson, Kaj Holmqvist.

Face/Rönnberg och Ahlén bjöd på en bra och underhållande match förutom de sista fem minuterna som blev griniga, vilket spelare och domare gemensamt får ta på sig. Lars Halldén blev tvåmålsskytt och de sista satte han med minuten kvar att spela. Ahlén åkte på sin fjärde uddamålsförlust men var verkligen värda en pinne idag efter en stark andra halvlek. Den ärrade veteranen Åke Eriksson gjorde en bejublad comeback efter några års frånvaro. Åke tackade för förtroendet och formligen dundrade in ett mål. Det luktade straff för Ahlén i slutsekunderna men det blev bara indirekt frispark för obstruktion. Båda lagen får ladda nu inför slutspelet.
MATCHENS LIRARE: ÅKE ERIKSSON, AHLÉN

Lads – Airtime  2-6
Peter Johansson, Claus Halldin. A. Mikael Samuelsson 3, Michael Bergdahl, Mikael Eriksson, Kenneth Danielsson.

Airtime gjorde sin plikt och besegrade Lads med klara 6-2. Höstens målmaskin Micke Samuelsson satte tre men dagens vackraste stod Peter Johansson i Lads för. Han åkte solo genom hela motståndarlaget och la in bollen precis som i Tyresöcupen 1975 då dagens domare stod och såg på.
MATCHENS LIRARE: PETER JOHANSSON, LADS

Media Marketing Gruppen – Reklamhuset/Bolaget  6-2
David Schwieler 3, Peo Smedstad, Torbjörn Larsson, Per-Olov Nyman. R. Freddy Hägglund 2.

Media Marketing Gruppen gjorde en kanonmatch, ja kanske den bästa för deras del under debutåret, när man slog vanligtvis starka men just nu kanske lite formsvaga Reklamhuset/Bolaget med klara 6-2. Det var en böljande match med mängder av målchanser och R/B kunde lika gärna vunnit, då Kalle Hemmingsson tog nästan allt. Mycket duktige David Schwieler satte tre men dagens mest bejublade mål gjorde Per-Olov Nyman på volley. Freddy Hägglund satte både för R/B. MMG kan nu av egen kraft ta sig till slutspel. R/B måste ta minst en pinne i sista omgången mot starka Text & Rubrik som inte förlorat på de senaste tio matcherna.
MATCHENS LIRARE: PER-OLOV NYMAN, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Fältman & Malmén – Andersson Media  3-3
Sten-Ove Ramberg 2, Johan Hornhammar. A. Peter Göthe, Ulf Ahlstrand, Andreas Göthe.

I en mycket trevlig och händelserik match delade Fältman & Malmén och Andersson Media på poängen. F & M som måste ta en poäng för att även i praktiken vara säkra på en slutspelsplats skaffade sig tidigt en övertygande 2-0 ledning efter bra spel. I andra fick ”Ullas Gossar” en kick och började spela drömfotboll. Efter några granna mål ledde man med 3-2!! I detta läge hade man slutspelstankar och hårdskjutande Peter Göthe träffade kryssribban och segern var mycket nära. Istället kunde dagens lirare Sten-Ove ”Putte” Ramberg stöta in 3-3 på volley i slutminuten. Bra match.
MATCHENS LIRARE: STEN-OVE RAMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN

Affärsförlaget – Svea  1-6
Lars Karlsson. S. Mikael Bergvall 5, Michael Kjell.

Svea vägrar att släppa serieledningen även om det idag var nära trots en 6-1 seger! För dagen mycket bra spelande Affärsförlaget gjorde sin bästa insats för i år. Man vann klart första halvlek på poäng och sumpade tyvärr en mängd målchanser. Halvtidsresultatet var 0-4 eftersom Svea är äckligt bra på att avsluta och då speciellt Micke Bergvall som satte hela fem baljor idag. I andra reducerade AF men kroknade på slutet så att matchen slöt 6-1.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SVANFELDT, AFFÄRSFÖRLAGET

Text & Rubrik – BOW Reklam  5-3
Stefan Karlsson 2, Jörgen Ringstrand, Björn Westberg, Tor Sundberg. B. Stefan Söderström 3.

Text & Rubrik kunde vinna toppmötet mot BOW Reklam med 5-3. BOW var för ovanlighetens skull decimerat och fick slita hund mot ett bra rullan T & R. Stefan Söderström gjorde samtliga BOW:s tre mål medan Stefan Karlsson satte två för T & R som nu spelat 10 raka matcher utan nederlag. Thomas Forslund i BOW var ruggig.
MATCHENS LIRARE: THOMAS FORSLUND, BOW REKLAM

Annonsbyrån Sthlm – Dina Pengar  3-10
Tommy Löwgren 2, Enzo Bussoli. D. Fredrik Stenberg 3, Mats Annerstedt 3, Torben Meier 2, Mats Carlsson, Torsten Byström.

Dina Pengar slog till för fjärde gången i år som bara de kan göra. Idag utklassade man Annonsbyrån Sthlm med hela 10-3. Fredrik Stenberg och Mats Annerstedt klev fram i rampljuset och svarade för tre mål vardera. Dagens mest bejublade mål gjorde Torsten Byström. Tommy Löwgren svarade för blandade saker då han först satte två baljor och sedan släppte han i två otroliga mål. Han avslutade med att göra två idioträddningar. Enzo Bussoli satte sitt första för i år.
MATCHENS LIRARE: TOMMY LÖWGREN, ANNONSBYRÅN STHLM