Andersson Media – Reklamhuset/Bolaget  0-2
Freddy Hägglund, Peter Andersson.

Reklamhuset/Bolaget tog en rejäl kämpaseger i en tämligen slätstruken tillställning. Andersson Media hade matchen i sin hand inledningsvis men när målen uteblev bedarrade offensiven. R/B kunde sedan avgöra matchen med två vinstmål där Tom Malmros i kassen tog allt och höll nollan.
MATCHENS LIRARE: TOM MALMROS, REKLAMHUSET/BOLAGET

Ahlén – Dina Pengar  5-0 (WO)

BOW Reklam – TV 4  1-2
Peter Kisfaludy. T. Johnny Berglund, Tony Mikaelsson.

TV 4 kom snabbt över premiärförlusten och gjorde en riktig praktmatch mot starka BOW Reklam. Det var annars BOW som började bäst men när Johnny Berglund i TV 4 sköt från 30 meter rätt upp i nättaket blev det liv i matchen. BOW lyckades senare att rättvist kvittera innan paus. I andra hade BOW bollen mycket medan TV 4 krigade med duktige liberon Håkan Carlsson som ankare. I slutminuten avgjordes matchen lite sensationellt när Hans Holmqvist och Tony Mikaelsson sågade sig igenom och Tony kunde lätta in segermålet. Härligt, TV 4!
MATCHENS LIRARE: HÅKAN CARLSSON, TV 4

Fältman & Malmén – Text & Rubrik  1-1
Ove Kindvall. T. Tor Sundberg.

I en av de mest sevärda matcherna i Reklamserien på många år delade Text & Rubrik och Fältman & Malmén broderligt på poängen i en match som hade två ansikten. F & M var mycket bra i första och matchens stora lirare Sten-Ove ”Putte” Ramberg var helt magnifik. Putte hade många fina kombinationer med bl a Ove Kindvall och det var också Ove som satte dit 1-0. I andra tog T & R över något och poängräddaden Tor Sundberg kunde kvittera rättvist. Båda lagen spelade fin fotboll med en härlig stämning på planen. T & R har ett intressant lag på gång och idag gjorde två bra spelare debut. Först en nygammal i form av Martin Berggren som klipp av sitt Valderama-hår och en kämpe vid namn Fredrik Meyer. Det var kul att se dessa lag lira boll och en finalmatch dem emellan vore inte helt fel. Den som lever får se.
MATCHENS LIRARE: STEN-OVE RAMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN

Lads – Affärsförlaget  13-3
Mikael Samuelsson 5, Kenneth Danielsson 5, Håkan Olofsson 2, Quintus Sundin. A. Mats Ringström 2, Tomas Al-Jeddahwi.

Matchen mellan Lads och Affärsförlaget var långt ifrån den klass som i den föregående matchen. Mats Ringström i AF överraskade genom att göra två mål men vad hjälpte det när Lads gjorde tretton. Ja, ni läste rätt. Förvärven från Airtime Mikael Samuelsson och Kenneth Danielsson satte fem vardera. Håkan Olofsson fick även han rulla in två kassar. Lads tål att följas men vad hände med premiärvinnarna AF?
MATCHENS LIRARE: KENNETH DANIELSSON, LADS

Face – Media Marketing Gruppen  6-2
Thomas Sunesson 2, Janne Rydberg 2, Claes Blomquist, Mikael Rönnberg. M. Torbjörn Larsson, Michel Gordin.

Face spelar som när laget blev mästare för några år sedan. ”- Vi kommer att bli vi i år igen”, sa Claes ”Blomman” Blomquist vid fotograferingen efter matchen. Ja, spelar man som mot Media Marketing Grupper som kan det bli verklighet. Thomas Sunesson gjorde två, varav ett på volley efter egen nedtagning på bröstet, och Janne Rydberg satte också två. Mentalt var matchen körd ganska tidigt men i målprotokollet var det först när åtta minuter återstod. Då hade MMG läge till 3-4 med istället blev det 2-5 i anfallet efter. Sedan gjorde Face ytterligare ett mål.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL GRIMBORG, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Svea – Sthlm  3-2
Sv.
Jens Lundström, Mikael Bergvall, Leif Sandgren. St. Jannis Stavropoulos, Jens Renner.

Svea får kämpa för både poäng och mål så här i inledningen på serien. Idag hade man den tur man inte hade i premiären och vilka mål vi fick se idag. Först lobbade Jannis Stavropoulos in 1-0 till Sthlm och detta stod sig fram till halvlekens sista sekund då Jens Lundström kvitterade. I andra böljade spelet fram och tillbaka i en mycket bra match där slutminuterna blev dramatiska. Först tog Micke Bergvall ner en lyra på bröstet vid straffområdets kryss och på volley dundrade in 2-1 i bortre gaveln. Sthlm kvitterade strax efter genom Jens Renner. Med minuten kvar att spela dök veteranen Leif Sandgren upp och elegant nickade in 3-2 i nästan samma maska som Bergvalls mål. Sven Carlsson i Sthlm såg pigg ut idag.
MATCHENS LIRARE: SVEN CARLSSON, STHLM