BOW Reklam – Andersson Media  1-2
Olle Jeansson. A. Niklas Stenberg, Anders Liljeblad

Redan från första sekund såg man att något var på gång hos Andersson Media som hittills plockat 0 poäng (men kunde lika gärna varit 4 efter två omgångar). BOW spelade bra men missade alltför många målchanser under matchen. Olle Jeansson gav BOW ledningen men när Niklas Stenberg kvitterade efter en riktig kanon blev det liv i matchen. Andra halvlek blev sevärd och vilket lag som helst kunde vinna. När alla gick och väntade på slutsignalen så slog AM:s egen lille brasse till. Efter en ribbretur kunde Anders Liljeblad klacka in segermålet 2-1 efter rena rama konstsparken. Hoppas att ni fortsätter så här. BOW har nu förlorat två raka matcher med 1-2 där sista målet kommit på slutet. Tungt.
MATCHENS LIRARE: ANDERS LILJEBLAD, ANDERSSON MEDIA

Pelle Ericsson 2, Freddy Hägglund 2, Magnus Pettersson 2. A. Allan Oskarsson, Peter Ahlén

Reklamhuset/Bolaget inledde med några lyckominuter och gjorde tre raka mål innan Ahlén hade vaknat. Serieledarna Ahlén spelade upp sig och en bit in i andra stod det 1-3. R/B gjorde sedan ett ryck till och matchen slöt 6-2. Pelle Ericsson, Freddy Hägglund och Magnus Pettersson gjorde samtliga två mål vardera, varav den sistnämnde svarade för ett konstmål.
MATCHENS LIRARE: MAGNUS PETTERSSON, REKLAMHUSET/BOLAGET

Dina Pengar – Face  0-6
Thomas Sunesson 3, Göran Larsson, Christer Lidback, Lars Halldén.

Face kunde ganska enkelt vinna över jumbon Dina Penga med 6-0. Thomas Sunesson verkar vara på målhumör denna vår och gjorde tre mål. Lars Halldén och Göran Larsson gjorde var sitt drömmål. Face kanske blir farlig i år som Blomman tidigare lovat och även om han inte var med idag så vilade hans ande över matchen. Hans lagkompisar ropade ”Synd, Blomman” när någon i laget missade en målchans!
MATCHENS LIRARE: GÖRAN LARSSON, FACE

Text & Rubrik – Lads  7-3
Tor Sundberg 3, Sture Johansson, Björn Westberg, Stefan Karlsson, Kjell Friman. L. Mikael Samuelsson 2, Stefan Lidström.

Text & Rubrik var ruskigt effektiva mot Lads och det stod 4-0 efter tio minuter då de satt precis allt. Lads som har ett namnkunnigt lag med sex gamla mästare från ifjol i laget spelade inte dåligt, det var bara det att T & R var ruskiga. 7-3 slutade denna historia efter att Tor Sundberg satt tre mål. Mikael Samuelsson i Lads satte två och därmed toppar han skytteligan tillsammans med Sundberg på åtta fullträffar.
MATCHENS LIRARE: BJÖRN WESTBERG, TEXT & RUBRIK

Affärsförlaget – Sthlm  1-4
Bertil Ekerlid. S. Jannis Stavropoulos 2, Riccardo Storzini, Anders Engström.

Affärsförlaget gjorde en rejäl ansiktslyftning och spelade riktigt bra och att Sthlm ledde med 1-0 i paus var en ren tillfällighet. I andra så satte Sthlm:s måltjuv Jannis Stavropoulos sitt andra mål till 2-0 och då orkade inte AF resa sig trots bra kämpaanda. Anders Berggren gjorde en av sina bästa matcher i Reklamserien. 4-1 blev slutresultatet.
MATCHENS LIRARE: ANDERS BERGGREN, STHLM

Media Marketing Gruppen – Fältman & Malmén  1-10
Torbjörn Larsson. F. Anders Holmberg 5, Owe Wahlberg, Anders Frigren, Ove Kindvall, Stephan Frank, Tommy Carlsson.

Fältman & Malmén gled upp i serieledning efter match där målen kom i flock. Efter en kvart stod det 0-0 och Media Marketing Gruppen (läs: Torbjörn Larsson) hade haft två utmärkta lägen. Sex-sju minuter in på andra stod det 8-0!!! Matchen slutade sedan 10-1 efter att Anders ”Hinken” Holmberg haft stor show och gjort fem mål.
MATCHENS LIRARE: ANDERS HOLMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN

Svea – TV 4  9-4
Mikael Bergvall 4, Jens Lundström 2, Petter Wåhlén 2, Michael Kjell. T. Hans Holmqvist 3, Björn Ivarsson.

Nu känner vi igen Svea. Full fart framåt och sedan pang, pang. Det stod 2-0 efter fem och 4-0 efter tio. Hans Holmqvist höll sitt lag kvar i matchen via ett mål och en assist till 2-4. Men det här var Sveas morgon och det sprakade om grabbarna i denna målrika gladfotbollshistoria. Vilka kanoner! Micke Bergvall var i storform och gjorde fyra mål medan de gamla parhästarna Petter Wåhlén (kul att du är igång igen) och Jens Lundström gjorde två mål vardera. Dagens kanonräddning gjorde Rolf Moberg när han hindrade Holmqvist från att göra sitt fjärde mål på straff.
MATCHENS LIRARE: ROLF MOBERG, SVEA