Reklamserien 1993 - 5:e omg


Media Marketing Gruppen – Ahlén  0-0

Så kom det en 0-0 match även i Reklamserien. Ahlén har spelat 0-0 förut för ett antal år sedan men nu är det ovanligt. Media Marketing Gruppen med toppmålvakten Kalle Hemmingsson som ankare fick med sig en poäng. Båda lagen var nog nöjda med delad pott då Ahlén gjorde en strong insats med ett decimerat lag. Mats Lundqvist var bra inledningsvis och hade två klockrena stolpträffar. Bo Larsson var en bra libero i MMG.
MATCHENS LIRARE: KALLE HEMMINGSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN


Affärsfärlaget – Fältman & Malmén  4-13
A.
Tomas Al-Jeddahwi 2, Mats Ringström, Lars Nyqvist. F. Pelle Kotschak 5, Sten-Ove Ramberg 4, Ove Kindvall 2, Kjell Granqvist, Leif Andersson.

En ny (?) stjärna är född och namnet är Pelle Kotschak. Pelle är här värd ett eget kapitel då han inledde som målvakt, avancerade till back, gick sedan upp i anfallet och pang, pang, pang, så var hattricket fullbordat. Allt hände under första halvleken. I andra satte han ytterligare två och gick upp till maximala fem!!! Han gjorde även ett sjätte mål men man får ju bara göra fem, Lex Ronald Åman 1985. Så det målet blev bortdömt, vilket var första gången det skedde. Sten-Ove Ramberg gjorde fyra och Ove Kindvall två i den 13-4 match mot Affärsförlaget.
MATCHENS LIRARE: PELLE KOTSCHAK, FÄLTMAN & MALMÉN


Dina Pengar – Andersson Media  1-10
D.
Mats Carlsson. A. Lars Axelsson 4, Anders Liljeblad 2, Johan Larsson 2, Lars Stenberg 2.

Andersson Media fick äntligen utdelning och det blev enligt ”ketchupvarianten”. Först kom ingenting, sedan ingenting och sedan allt då man krossade Dina Pengar med hela 10-1. Lars Axelsson var planens stora profil då han i första satte allt (fyra mål) och i andra missade allt. I AM fanns även en triss i tvåmålsskyttar i form av Anders Liljeblad, Johan Larsson och Lars Stenberg. AM skuggar nu slutspelslagen.
MATCHENS LIRARE: LARS AXELSSON, ANDERSSON MEDIA


Reklamhuset/Bolaget – TV 4  6-6
R.
Pelle Ericsson 3, Freddy Hägglund 2, Björn Djulstedt. T. Hans Holmqvist 4, Johnny Berglund, Tony Mikaelsson.

När TV 4 och Reklamhuset/Bolaget drabbade samman svängde matchen så mycket att det måste vara rekord. Häng med här. TV 4 gick lite orättvist fram till en 2-0 ledning som i paus hade blivit 2-2. Spelet böljade fram och tillbaka och R/B gick ifrån till 4-2 innan TV 4 vände tillbaka till 5-4 men R/B svarade genom att gå fram till 6-5. Vad var då inte naturligare än att TV 4 lyckades kvittera till 6-6 i en kul match. Hasse Holmqvist var mycket alert då han gjorde fyra mål och assisterade till de två övrigra. Pelle Ericsson satte tre för R/B och Freddy Hägglund två (som börjar visa gammal god form).
MATCHENS LIRARE: HANS HOLMQVIST, TV 4


BOW Reklam – Svea  5-8
B.
Peter Kisfaludy 2, Olle Jeansson 2, Peter Söderström. S. Mikael Bergvall 3, Petter Wåhlén 2, Jens Lundström, Michael Kjell, Ove Sandgren.

Om den förra matchen var målrik så var i denna sämre. Vi fick se ytterligare ett mål till, tretton, och en vinnare i Svea som kunde vinna med roliga 8-5. Bengt Wicksell i målet var trots 8 mål i baken bra och Ola Danhard var 200% bättre än i tidigare matcher. Svea ångar på mot toppen där Micke Bergvall hängde tre och Petter Wåhlén två. Dagens grannaste fullträff svarade Ove Sandgren för när han via både ribba och stolpe satte bollen i krysset.
MATCHENS LIRARE: OVE SANDGREN, SVEA


Sthlm – Lads  0-11
L.
Stefan Lidström 4, Mikael Samuelsson 2, Håkan Olofsson 2, Kenneth Danielsson, Fredrik Olofsson, Quintus Sundin.

Varannandagslaget Lads hade en bra dag idag och Stefan Lidström var i sitt livs form. Kvällen innan satte han tre mål i kvällskorpen och idag var han än värre med fyra fullträffar. Köp en lott. Lads vann med hela 11-0 mot ett för dagen mycket blekt Sthlm. Mikael Samuelsson och måltjuven Håkan Olofsson gjorde två mål vardera.
MATCHENS LIRARE: STEFAN LIDSTRÖM, LADS


Text & Rubrik – Face  1-1
T.
Lars Grimlund. F. Janne Rydberg

På nytt fick vi se en bra match så här på morgonkulan och som vanligt var Text & Rubrik ena parten. T & R har efter dagens 1-1 match mot duktiga Face fortfarande förlustnollan intakt. Janne Rydberg gjorde 1-0 men Lars Grimlund kvitterade på något av veckans skott. Båda dessa lag kommer vi att få se i slutspelet.
MATCHENS LIRARE: LARS GRIMLUND, TEXT & RUBRIK