Lads – BOW Reklam  1-8
Mikael Samuelsson. B. Stefan Söderström 2, Johan Pellas 2, Olle Jeansson 2, Kent Thorsell, Peter Kisfaludy.

Vi varnade för BOW Reklam redan i den förra matchen och nu lossnade allt. Man spelade upp en bländande fotboll som kan bära mycket långt och man gick upp på rätt sida om slutspelsstrecket. Man bytte plats med sina motståndare Lads efter en 8-1 viktoria. Stefan Söderström, Johan Pellas och Olle Jeansson gjorde två mål vardera men det första satte Kent Thorsell på ett ”inlägg”. Det sista gjorde Peter Kisfaludy efter ha gjort en raid från eget straffområde. Man har inte tidigare sett ”Kissen” springa så fort vilket också högt kommenterades. Motståndarna kände tydligen igen ”Kissen” och sa; ”Då ska ni se när han jagar tjejer, då går det undan”. BOW avslutar vårsäsongen med att ta sig an obesegrade Fältman & Malmén.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM

Affärsförlaget – Reklamhuset/Bolaget  0-8
Freddy Hägglund 5, Pelle Ericsson 2, Claes Edström.

Affärsförlaget bjöd på bra motstånda inledningsvis mot Reklamhuset/Bolaget. Efter 2-0 i paus ryckte R/B och det hela slutade 8-0 efter att Mats Sohlberg fått göra ett par svettiga räddningar. Freddy Hägglund som gjort en underbar vår hängde fem kassar varav ett hattrick på två minuter. Freddy har gjort 11 kassar på de senaste tre matcherna. Pelle Ericsson går heller sällan mållös från planen. Idag blev det två.
MATCHENS LIRARE: MATS SOHLBERG, REKLAMHUSET/BOLAGET

Text & Rubrik – Dina Pengar  6-1
Tor Sundberg 3, Sture Johansson, Lars Grimlund, Lars Ekström. D. Mats Annerstedt.

Dina Pengar var stärkta av segern i förra omgången och mötte upp med en stark bemanning. Man fick nästan inte plats på bänken och trots att man startade piggt räckte inte detta då Text & Rubrik hade några av sina mest lyckosamma minuter på länge. Först dundrade Sture Johansson in 1-0 på helvolley så det sjöng om det, sedan satte Tor Sundberg en straff innan Lars Grimlund sköt från 40 meter upp i nättaket. Då var DP ett slaget lag. Mats Annerstedt reducerade visserligen till 1-3 och hade bud på fler men när T & R ryckte till 6-1 var saken klar.
MATCHENS LIRARE: MATS ANNERSTEDT, DINA PENGAR

Sthlm – Media Marketing Gruppen  3-3
Fredrik Schollin, Jens Renner, Tom Lövgren. M. Peder Andreasson 2, Claes Lindblom.

Nu har verkligen Media Marketing Gruppen marginalerna (och sekunderna) på sin sida. Idag kvitterade man då endast 30 sekunder återstod genom duktige tvåmålsskytten Peder Andreasson. Dagens vackraste mål svarade Sthlm:s Fredrik Schollin för när han satte en ”en på tusen lobb”. Sthlm såg ut som vinnare både vid 2-0 och vid 3-1 men MMG har en sällan skådad sisu att ta fram när det gäller. Båda dessa lag jagar slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK SCHOLLIN, STHLM

Face – TV 4  1-6
Claes Blomquist. T. Hans Holmqvist 2, Henrik Wallén 2, Micke Maksymenko, Claes Isander.

TV 4 mönstrade upp ett starkt och intressant lag idag men det gjorde inte Face och då gick det som det gick. TV 4 vann med hela 6-1 efter en någorlunda jämn första halva. Hans Holmqvist och Henrik Wallén hängde två var. Dagens klurigaste svarade Micke Maksymenko för när han vaggade fram på högerkanten, lurade alla och vinklade in bollen som bara han kan göra. Johan Borglund ägde matchens första sju minuter men kroknade betänkligt (Chibbe nr 2) men hade också två stolpträffar.
MATCHENS LIRARE: JOHAN BORGLUND, FACE

Ahlén – Andersson Media  2-2
Ah.
Ulf Johnson 2. AM. Andreas Göthe 2.

Ahlén och Andersson Media spelade en sevärd match i högt tempo som slutade 2-2. Andreas Göthe hade en av sina bättre morgnar och gjorde två mycket granna mål på ett par riktiga kanoner, ett i vardera halvlek. Kämpen i Ahlén, Ulf Johnson, kvitterade båda gångerna och matchens slutade rättvist med delad pott. Båda lagen ligger ovanför strecket. Kul!
MATCHENS LIRARE: ANDREAS GÖTHE, ANDERSSON MEDIA

Fältman & Malmén – Svea  4-1
Sten-Ove Ramberg 2, Owe Wahlberg, Anders Holmberg. S. Jens Lundström

Tänk om alla matcher vore som den här! Lagen hette förstås Fältman & Malmén och Svea. Det hade regnat på natten, det var en lagom temperatur, fuktigt, rikt med syre i luften, solen sken, det var vindstilla, planen var lagom mjuk utan damm, trevlig stämning på planen, bra fotboll, inte en enda frispark men tyvärr kunde det inte bli två vinnare. F & M drog det längsta strået och vann med 4-1 efter två mål av Sten-Ove Ramberg varav en mycket elegant lobb. Svea har nu torskat tre raka och halkar ner under slutspelsstrecket. Micke Bergvall hade bara två träträffar idag.
MATCHENS LIRARE: THOMAS SVENSSON, SVEA