Affärsförlaget – Ahlén  3-11
Af.
Mats Ringström, Lars Karlsson, Tomas Al-Jeddahwi. Ah. Ulf Johnson 4, Thomas Tysk 3, Tommy Pihlblad 2, Allan Oskarsson, Lasse Pihlblad.

Ahlén spelade stundtals rena drömfotbollen mot Affärsförlaget, ett AF som under matchen hade toppar men också djupa svackor i spelet. Efter två minuter stod det 2-0 till Ahlén som också blev halvtidssiffror. Fem minuter in på andra var ställningen 3-2 till Ahlén och AF var verkligen på gång. Fem minuter efter det stod det 8-2!? Köp en målvakt AF! Mats Ringström var mycket bra i AF så länge han orkade. Ulf Johnson hängde fyra, Thomas Tysk tre och Tommy Pihlblad två. Ahlén ser ut att nå slutspel i år.
MATCHENS LIRARE: MATS RINGSTRÖM, AFFÄRSFÖRLAGET

Face – Lads  3-7
Johan Borglund 2, Johan Cederlund. L. Stefan Lidström 2, Björn Wilhelmsson 2, Mikael Samuelsson 2, Josh Thorne.

Lads passade på att ta sista chansen till att nå slutspel när man besegrade Face med 7-3. Man stoltserade med ett hattrick i tvåmålsskyttar i Stefan Lidström, Björn Wilhelmsson och Micke Samuelsson. Face var decimerat men spelade mycket bra och tog också ledningen med 2-0 efter drömmål av Johan Cederlund och Johan Borglund. Man höll ställningarna hyfsat fram till att det var tio minuter kvar så 2-5 kom och matchen var körd.
MATCHENS LIRARE: BJÖRN WILHELMSSON, LADS

Media Marketing Gruppen – TV 4  2-6
M.
Torbjörn Larsson, Per Ek. T. Johan Nilsson 2, Hans Holmqvist 2, Michael Bergdahl, Claes Isander.

TV 4 fortsätter att övertyga och i en avgörande streckmatch slog man tillbaka formstarka Media Marketing Gruppen med hela 6-2. Pigge Johan Nilsson och Hasse Holmqvist gjorde två mål vardera och TV 4 har nu fyra poängs marginal ner till slutspelsstrecket, så det ser ut att gå vägen. MMG har två poäng upp till strecket.
MATCHENS LIRARE: PER EK, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Andersson Media – Text & Rubrik  1-6
Lars Axelsson. T. Tor Sundberg 2, Björn Westberg 2, Kjell Friman, Fredrik Meyer.

Charmlaget Andersson Media har hastigt och olustigt halkat ner under slutspelsstrecket. Idag stretade man emot bra mot mycket starka Text & Rubrik. Efter 0-2 i paus reducerade ”Ullas Gossar” till 1-2 och hade bud på kvittering men när Fredrik Meyer lättade in 3-1 så dog AM. T & R började sedan briljera med ett fint klapp-klapp-spel och ryckte till 6-1. Vem vinner skytteduellen mellan Tor Sundberg (två mål idag) och Freddy Hägglund?
MATCHENS LIRARE: FREDRIK MEYER, TEXT & RUBRIK

Fältman & Malmén – Sthlm  5-0 (WO)

Svea – Dina Pengar  10-1
Jens Lundström 5, Petter Wåhlén 2, Thomas Svensson 2, Michael Kjell. D. Fredrik Stenberg.

Svea hade lekstuga med jumbon Dina Pengar och vann enkelt med 10-1. Därmed kravlade man sig upp på slutspelsplats. Jens Lundström gjorde fem mål och var bäst på plan medan Petter Wåhlen och Thomas Svensson (igen!) gjorde två mål vardera. Fredrik Stenberg tröstmålade för DP.
MATCHENS LIRARE: JENS LUNDSTRÖM, SVEA

BOW Reklam – Reklamhuset/Bolaget  4-3
Johan Pellas, Peter Hjern, Thomas Forslund, Bengt Wicksell. R. Freddy Hägglund 3.

BOW Reklam ordnade sin andra raka uddamålsseger i ytterligare en målrik match efter att ha betvingat Reklamhuset/Bolaget med 4-3. Den bra matchen bedrevs i ett högt tempo som inleddes med att Johan Pellas nickade in 1-0 efter fint inlägg från debutanten Per Jonsson. Efter det handlade mycket om R/B som hade en bra period. Skytteligaledaren Freddy Hägglund fick tre chanser och gjorde två mål på dessa så att ställningen var 2-1 i paus. Under de fem första minuterna av andra avgjordes matchen. Först hade planens bäste spelare Pelle Ericsson ett friläge till att göra 3-1 för R/B men han missade och i anfallet efter pricksköt Peter Hjern in kvitteringen i bortre burgaveln. Minuten senare gjorde Thomas Forslund ett av de snyggaste målen i år när han lobbad in bollen i krysset från 30 meter. Vilken balja och BOW hade vänt på steken. Strax därefter slog Bengt Wicksell till med sin beryktade vänster och ställningen var 4-2 till BOW. Då skulle väl matchen vara avgjord men R/B kom tillbaka och Hägglund satte sitt tredje mål i matchen men närmare än så kom man inte. BOW klättrar mot toppen medan R/B ligger kvar på tredjeplatsen.
MATCHENS LIRARE: THOMAS FORSLUND, BOW REKLAM